Resemagasinet Vagabond har enligt tradition publicerat sin lista över årets 25 bästa resmål, de allra hetaste destinationerna världen över, framröstad av sin beresta redaktion. Och flera av resmålen på toppen har Indcen Resor specialiserat sig på.

 

Filippinerna

Filippinerna Filippinerna2

På första plats finner vi Filippinerna – ett av Indcen Resors stolta flaggskepp! Från och med 29 mars flyger Emirates Airline dessutom direkt till Cebu. Vi erbjuder dig som kund ett enormt utbud av olika paket till Filippinerna, allt från lyxiga all inclusive till äventyrsresor, familjeresor, resor till paradisöar och städer, resor fyllda med sol och bad, shopping, kultur och spännande dykning/snorkling. ”7000 öar kan inte vara fel”, som tidningen uttrycker det. Välkommen att botanisera bland våra alla våra paket här.

 

Nepal

Nepal1 Nepal2

På listans fjärdeplats hittar vi Nepal, ett fattigt men oerhört kulturrikt land. Flera av världens högsta berg – däribland Mount Everest – gör landet till ett riktigt mekka för trekking. I huvudstaden Kathmandu finner man utöver de vackra templen även den levande barngudinnan, Kumari, som enligt den urgamla nepalesiska traditionen tillbeds till och med av kungen. Att få en glimt av henne sägs bringa tur. I staden kan man även smaka på tibetanska specialiteter som momos och thukpa. Ta ett titt på våra paket till det fascinerande och vackra Nepal här.

 

Costa Rica

Costa Rica1 Costa Rica2

”I Costa Rica är möjligheterna oändliga” skriver tidningen. Destinationen ligger på listans 7:e plats och är perfekt för dig som drömmer om att ge dig in i regnskogen och beskåda en fantastisk fauna av exotiska djur och fågelarter! I Costa Ricas Nationalpark Braulia Carrillo finns över 300 olika fågelarter och om du har tur kanske du får se den spektakulära quetzalen, som är en av världens vackraste fåglar och mycket svår att se. Monteverdes molnregnskog på 1400 meters höjd, insvept i ett fuktigt molnlandskap, är också en fantastisk upplevelse. Upptäck alla våra paket till naturparadiset Costa Rica här.

 

Sulawesi, Indonesien

Indonesien1 Indonesien2

”Indonesiens akvarium” – Sulawesi – ligger på listans åttondeplats och är dykarnas och naturälskarnas paradis. I Indcen Resors paket ”Wakatobi Dive Resort & Pelagian Dive Yacht” bor ni på ett ekovänlig dykresort av mycket hög klass beläget på ön Tolandono i Sulawesi. Resorten tar emot maximalt 60 gäster och har en personalstyrka på över 200 personer för att ge sina gäster absolut maximal komfort och service. Dyknings- och snorklingsmöjligheterna är unika – här finns världens största marina mångfald på jorden idag! Hitta din drömresa till Sulawesi här.