Resa till Kambodja

Resa till Kambodja uppfattas som en unik och fridfull för dem som redan rest till andra länder i Asien och Fjärran Östern. Landet har en mörk bakgrund, men det kommer Ni inte att se i kambodjanernas ansikten. Kambodja har en rik kultur, långa sandstränder, spännande öar, vacker natur och naturligtvis det unika och sevärda Angkor Wat. Indcen Resor erbjuder färdiga paketreseförslag till Kambodja,  skräddarsydda resor och bästa flygpriser till Kambodja samt billiga biljetter till Kambodja i kombination med övriga Asien/Fjärran Östern. Lyxa till Er resa till Kambodja med flyg i Business Class eller First Class.

Upptäck spännande, annorlunda Kambodja. Indcen Resor har flera rundresor i landet för dig som vill lära känna dess kultur, sevärdheter och befolkning. I Kambodja – Två fascinerande huvudstäder (rundresa!) får du uppleva Kambodjas underverk på en åtta dagars rundresa fylld av intressanta upplevelser såsom huvudstaden Phnom Penh och dess sevärdheter Royal Palace, Silver Pagoda, Nationalmuséet med fina samlingar samt templet Wat Phnom, rundtur i Kompong Cham för att beskåda den koloniala arkitekturen, ruinerna Sombor Prei Kuk från 600-talet, Siem Rep vid Khmerrikets forna huvudstad Angkor, de arkeologiska platserna i Angkor Thom, det legendariska templet Angkor Wat och mycket mer. Paketet Kambodja – Fartfylld Äventyrsresa! startar i Siem Reap, där vi upptäcker och beundrar de fantastiska templen i Angkor, för att sedan åka vidare till Phnom Penh och dess viktiga historiska platser, med avslutning med sol och bad i Kampong Som. På den kortare rundresan Angkor Wat & Siem Reap Tur, besöker ni under tre dagar de mest spektakulära templen i det forna Angkor Thom.

En mer omfattande resa, som inkluderar fler länder, är den spännande Khmerernas Rike Rundresa (Vietnam, Kambodja & Laos). Här får du möjlighet att beskåda Kambodjas Angkor Wat – världens största tempelkomplex, besöka Vietnam och det frodiga Mekongdeltat, samt Laos, med gamla tempel, prunkande tropisk urskog och karga bergsområden som endast befolkas av folkgrupper som har levt isolerade här i hundratals år.

Boka resan till Kambodja hos oss, vi ger Er råd! 

Fakta Kambodja 💫

  • Antal invånare: ca 15 miljoner.
  • Yta: ca 181.035 km².
  • Huvudstad: Phnom Penh.
  • Valuta: Riel (KHR).
  • Språk: Khmer.
  • Visum: Behövs för inresa till Kambodja. Antingen via gränsstation mot avgift eller via Ambassaden i London www.cambodianembassy.org.uk/
  • Official Web: www.tourismcambodia.com