Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Golfresor ⛳

Golfresor 

Drömmer Ni om att svinga golfklubban på någon av världens främsta banor, med utsikt över storslaget vackra omgivningar i ett underbart klimat? Indcen Resor erbjuder färdiga reseförslag på högklassiga Golfresor  till en rad exotiska platser. Om Ni redan har en vision av den perfekta golfresan hjälper vi Er givetvis också att skräddarsy och förverkliga den! Boka Er golfresa hos oss – vi erbjuder bästa valutan för pengarna.

Indcen Resor erbjuder Er som är inbiten golfentusiast och vill kombinera ett aktivt spel med utmärkt boende, underbar mat och dryck samt ypperlig service och komfort den perfekta resan! Hos oss finner Ni Golfresor till världens finaste Golfdestinationer  som exempelvis Förenade Arabemiraten, Malaysia & Mauritius men även t ex Seychellerna & Sri Lanka. Mauritius  är en rekommenderad destination med 13 golfbanor (10 st 18-hål & 3 st 9-hål). Flera resortöar på Maldiverna med golf (kortbanor).

Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa golfresa eller boka direkt om Ni redan har bestämt Er för ett paket som passar Er. Vi bokar många mycket fina golfhotell- och resorts med möjligheter att få både sol- och bad (och/eller en storstad) samt golf i absolut toppklass – på en och samma resa! Ni väljer själva avresedatum, reslängd, utreseort och destination och vi skräddarsyr. Nedan finner Ni ett urval av våra speciellt utvalda Golfresor.

Boka resan hos oss, vi ger Er professionella råd med personlig service och omtanke!

Sortera på:

26.900 kr Indien

Golfa i södra Indien!


Om du gillar golf är detta resan för dig! Upptäck allt vad södra Indien har att erbjuda samtidigt som du lägger tid på ditt intresse. Den här resan är på 12 nätter, du besöker 6 städer i södra Indien och spelar golf på många olika banor. Boka en annorlunda golfresa och förbered dig på att svinga klubban!


// Tracker från Sami