Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Jobba hos oss

Resebyråtjänsteman/producent
Är du den som vi söker? En kompetent person med branschvana som även är nyskapare med fantasi! Indcen Resor befinner sig i ett expansivt skede och räknar med att nyanställa inom snar framtid. Välkommen att skicka din ansökan om du söker arbete på resebyrån eller önskar ha något extra att göra vid sidan om.

Vi skräddarsyr resor enligt kundens önskemål. Vi har även tagit fram färdiga reseförslag. Vi är angelägna om att förverkliga våra kunders drömresor. Vi specialiserar oss på olika länder – och det är därför en stor fördel att själv ha rest mycket.

Vi finns för våra kunder och vårdar relationen med dem. Varje kund ska känna sig speciell hos oss. På Indcen Resor finns det gott om utrymme för egen kreativitet och passion. Arbetet kräver ett affärsmässigt tänkande samt egenskaper som tålamod och flexibilitet samt att man är en skicklig problemlösare. Kunderna uppskattar effektivitet, initiativförmåga, service- och kvalitetskänsla. God datakunskap och kunskap/erfarenhet att planera samt boka resan till våra destinationer är ett krav. Vi jobbar i boknings-systemen Sabre, Galileo och Travelwire. Arbetsuppgifterna är varierande och det krävs att kunna fokusera samt hålla flera bollar i luften samtidigt. Du får chansen att bli del i ett resultatinriktat team med positiv inställning där alla ställer upp för varandra.

Indcen affiliate
Arbeta hemifrån i eget tempo och regi, helt prestation basis, hör med oss.

Reseledare
Vi har adhoc behov av erfarna reseledare. Det krävs att du har tidigare erfarenhet, god kunskap om området där du vill guida, social kompetens och hög serviceanda. Du har ett genuint intresse av natur, kultur och historia.

Praktikplats/LIA
Vi kan erbjuda LIA plats på våra kontor i Stockholm och Malmö. Om du vill göra din LIA i Indien har vi ett brett kontaktnät inom till exempel resort, hotell eller DMC. Kontakta oss för information och inspiration!

Skicka din ansökan till admin@indcen.se

INDCEN RESOR – den perfekta platsen för lärdom och utveckling.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!