Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Jobba hos oss

Resebyråtjänsteman/producent/administratör/marknadsförare
Är du kompetent person med branschvana som gillar att hjälpa kunder förverkliga sina resor? eller som vill skapa ny och låta egen fantasi gå vilt? eller gillar arbeta med siffror och administration?  marknadsföring`?Välkommen då att skicka din ansökan;  just nu har vi möjlighet att erbjuda deltids arbete för rätta personer.

Indcen Resor säljer flygbiljetter till hela världen och vi skräddarsyr resan utifrån kundens önskemål. Vi har många färdiga reseförslag på vår hemsidan för att inspirera och vi är väldigt angelägna om att förverkliga våra kunders drömresa. Vi är specialister på flera länder – och det är en stor fördel att vi besöker våra resmål regelbundet.

Vi finns naturligtvis för våra kunder, som ska känna sig mycket speciella hos oss. Likaså teamet på Indcen Resor erbjuds stor utrymme för egen kreativitet och passion. Arbetet utgår självklart från ett affärsmässigt tänkande samt innehavande av egenskaper som tålamod och flexibilitet. Och i vissa situationer kan det behövas att kunna agera som en skicklig problemlösare. Våra kunder uppskattar vår effektivitet, initiativförmåga, service- och kvalitetskänsla. Vi jobbar i boknings-systemen Sabre, Galileo, Amadeus och Travelwire. Utöver datakunskap och tidigare erfarenhet kräver arbetet både fokus samt konsten att hålla flera bollar i luften. Hos oss finns det chans att bli del i ett resultatinriktat och glad team i gott sällskap.

Indcen affiliate
Arbeta hemifrån i eget tempo och regi, helt prestation basis, välkommen att höra med oss för detaljer.

Reseledare
Vi har adhoc behov av reseledare. Har du tidigare erfarenhet, god kunskap om området, social kompetens och hög serviceanda med genuint intresse av natur, kultur och historia – börja med att maila oss din CV.

Praktikplats/LIA
Vi kan erbjuda LIA plats, både i Stockholm och/eller i Indien (utöver resebyråverksamheten finns möjligt att praktisera på hotell, resort, B&B, event osv.). Så maila oss gärna din ansökan (CV och personlig brev) – du kan bli kallad sedan för personlig möte. Obs. vi skräddarsyr LIA arbetet utifrån elevens intresse –  vi strävar efter att vara den perfekta LIA platsen –  med  lärdom, utveckling och trivsel.

INDCEN RESOR – flyg, hotell och skräddarsytt – sedan 1990!

// Tracker från Sami