Indcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsytt
Forgot password?

Visum information

Visum information

Det är resenärens ansvar att ha erforderliga visum. För svensk medborgare, svensk medborgare med utländskt ursprung samt utländska medborgare kan särskilda visum-bestämmelser gälla. Kontrollera alltid inför resan.Obs. Nekas man utresa till/inresa i ett land på grund av avsaknad av giltigt pass, visum mm så ligger ansvaret på det helt på resenären.

Visum till Indien behövs - Nytt! E-visum för vistelse upptill 60 dagar

Indian_flag

E-Visum / visa on arrival –  för vistelse upptill 60 dagar.  Ska sökas senaste 5 dagar före avresan. Hemsidan kräver snabb ifyllning av svar till frågorna samt skannad pass och bild på sökande. Man ska inte ha urspung från Indiens grannländer – visumet ska ansökas från visumkontoret istället då!
Klicka här för att komma till evisum ansöknings sidan!

Indcen Resor kan hjälpa med sökandet av evisumet – vi tar 350 kr  servicearvode utöver de 80 USD.
Evisumet mailas direkt till resenärens mail,  godkännande ska skrivas ut och tas med för att bekräfta till flygbolaget att visumet finns att erhålla vid ankomsten i Indien. Obs. beräkna att det kan ta ca 1 timma extra hanteringstid vid ankomsten, så kom ihåg att ha marginal för eventuell anslutnings flyg/tåg ifall du ska åka vidare på en gång.

Visum som stämplas i passet  –  hanteringen sker hos visumkontoret David Bagaresgatan 26, Stockholm:
Klicka här för att komma till visumkontorets hemsida

OBS! Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomsten från Indien.

Då regler och avgifter kan ändras med kort varsel är det viktigt att du går in på hemsidan för aktuell information och kontroll i samband med att du ska ansöka om visum. Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.
På anvisning av Indiens regering har biometriska rutiner, (fingeravtryck och ansikstsscan) införts vid ansökan av visum till Indien.

Visum till Australien

Australiaflag

Vi hjälper att skaffa elektronisk visum till Australien.
Kontakta oss med passdetaljerna

Kuba Turistkort

cubaflag

Vi utfärdar turistkort till Kuba. Pris 500 kr.
Kontakta oss med passdetaljerna.

Visum till USA

USAflag

För inresa till USA gäller det att man måste anmäla sig på Internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år.

Klicka här för att göra er anmälan!

Denna anmälan som görs på internet ersätter immigrationsblanketten som tidigare fått fyllas i på flyget. Blankett för tullen får man som vanligt på flyget och måste fyllas i inför varje ankomst.
För svenska medborgare krävs ett giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras och för barn krävs eget pass.

Visum till Sri Lanka

srilanka-flag

Måste ordnas elektroniskt före inresan till Sri Lanka.
Klicka här för att anmäla för visumet eller kontakta oss för hjälp.

OBS! Vi har flyttat!
Du hittar oss nu på
Olof Palmes Gata 12

Till kontaktsidan
STÄNG
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!