Indcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsytt
Forgot password?

Visum information

Visum information

Det är resenärens ansvar att ha erforderliga visum. För svensk medborgare, svensk medborgare med utländskt ursprung samt utländska medborgare kan särskilda visum-bestämmelser gälla. Kontrollera alltid inför resan.Obs. Nekas man utresa till/inresa i ett land på grund av avsaknad av giltigt pass, visum mm så ligger ansvaret på det helt på resenären.

Visum till Indien behövs - Nytt! E-visum för vistelse upptill 60 dagar

Indian_flag

Nytt! E-Visum –  vistelse upptill 60 dagar.  Söks online senaste 5 dagar före avresan. Siten kräver snabb ifyllning av detaljerna samt skannad pass och bild på resenären. Sökande ska inte ha urspung från Indiens grannländer. Indcen Resor kan hjälpa med sökandet av evisum – kostnad 300 kr  utöver det faktiska kostnad (ca 80 USD).  Du kan begära Indien evisumfrågorna från oss till din epost/mobil och sedan skickar du svaren till oss: info@indcen.se /Sveavägen 17, 111 57 Stockholm – med kopia på ditt pass och photo (skannat ok). Evisumet mailas direkt till resenärens mail,  godkännande ska skrivas ut och tas med för att bekräfta till flygbolaget att visumet kommer att erhållas vid ankomsten i Indien. Obs. beräkna att det kan ta ca 1 timma extra hanteringstid vid ankomsten, så kom ihåg att eventuell anslutnings flyg/tåg i Indien bokas med tanke på det.

Visum som stämplas i passet  –  hanteringen sker hos visumkontoret David Bagaresgatan 26, Stockholm: Visumkontorets hemsida 

OBS! Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomsten från Indien.

Då regler och avgifter kan ändras med kort varsel är det viktigt att du går in på hemsidan för aktuell information och kontroll i samband med att du ska ansöka om visum. Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.
På anvisning av Indiens regering har biometriska rutiner, (fingeravtryck och ansikstsscan) införts vid ansökan av visum till Indien.

Visum till Australien

Australiaflag

Vi hjälper att skaffa elektronisk visum till Australien.
Kontakta oss med passdetaljerna

Kuba Turistkort

cubaflag

Vi utfärdar turistkort till Kuba. Pris 500 kr.
Kontakta oss med passdetaljerna.

Visum till USA

USAflag

För inresa till USA gäller det att man måste anmäla sig på Internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år.

Klicka här för att göra er anmälan!

Denna anmälan som görs på internet ersätter immigrationsblanketten som tidigare fått fyllas i på flyget. Blankett för tullen får man som vanligt på flyget och måste fyllas i inför varje ankomst.
För svenska medborgare krävs ett giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras och för barn krävs eget pass.

Visum till Sri Lanka

srilanka-flag

Måste ordnas elektroniskt före inresan till Sri Lanka.
Klicka här för att anmäla för visumet eller kontakta oss för hjälp.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!