Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Visum information

Visum information

Visum till Indien behövs - Nytt! E-visum för 90 dagars vistelse och med giltighet upptill 5 år! Indcen Resor kan hjälpa dig med sökningen, välkommen till oss på Olof Palmes Gata 12!

Indian_flag

Alt. 1 E-Visum/visa on arrival –  välj bland 1mån, 1 år, 5år.
Evisum är möjligt att sökas senaste 5 dagar före avresan!

Tillåtet vistelse per besök är max 90 dagar.
Vill man stanna längre än så, så får man resa ut från landet tex till Nepal, Sri Lanka osv. över ett dygn och återkomma och vista ytterligare samma period.  

Indcen Resor på Olof Palmes gata 12 kan hjälpa Er med att fylla i visumansökan. I avgiften ingår skannande av pass, skannande av foto i rätt storlek alt. fotografering på plats och visumavgiften.

Swisha till 1230832964 eller betala till plusgiro 4148034-4 med ref. ditt namn Indien evisum xxx (1mån, 1år, 5år – vilken som är aktuell).

Arvode inkl. visumavgift (turist):
1300 kr/1 månads visum,
1500 kr/1års visum,
2300 kr/5års v isum).

Obs. business visum + 500 kr på ovan priser

Kan du inte besöka vår kontor, så kan detta skötas även från distans.
Ring oss på Tel 08-562 65 000 eller skicka mail på info@indcen.se

Obs. Har man urspung från Indiens grannländer,  så ska visumet sökas hos Indiska ambassaden. På visumet från ambassaden får man stanna upptill 6 månader numera.

Vill man stanna längre än så, så får man resa ut från landet tex till Nepal, Sri Lanka osv. över ett dygn och återkomma och vista ytterligare 6 månader till.

Evisumet erhålls per epost och skrivs ut för att ta med till incheckningen som bevis att visumet finns att erhålla vid ankomsten i Indien. Beräkna att det kan ta något längre tid vid ankomsten (beroende på köer), så reservera tidsmarginal, speciellt om du ska åka vidare tex. med flyg/tåg. Sök Evisa

Alt 2. Visum som stämplas i passet.

Söks hos Indiens ambassad i Stockholm, adress: Kornhamnstorg 4.
Vi kan hjälpa till med ansökningsformuläret hos oss på Olof Palmes gata 12.

OBS! Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomsten från Indien.

Då regler och avgifter kan ändras med kort varsel är det viktigt att du går in på hemsidan för aktuell information och kontroll i samband med att du ska ansöka om visum. Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.

Visum till Australien

Australiaflag

Vi hjälper att skaffa elektronisk visum till Australien.
Kontakta oss med passdetaljerna

Visum till Thailand

Vi hjälper dig att skaffa elektronisk visum till Thailand.
Kontakta oss med passdetaljerna

Kuba Turistkort

cubaflag

Vi utfärdar turistkort till Kuba. Pris 500 kr.
Kontakta oss med passdetaljerna.

Visum till USA

USAflag

För inresa till USA gäller det att man måste anmäla sig på Internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år.

Klicka här för att göra er anmälan!

Denna anmälan som görs på internet ersätter immigrationsblanketten som tidigare fått fyllas i på flyget. Blankett för tullen får man som vanligt på flyget och måste fyllas i inför varje ankomst.
För svenska medborgare krävs ett giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras och för barn krävs eget pass.

Visum till Sri Lanka

srilanka-flag

Måste ordnas elektroniskt före inresan till Sri Lanka.
Klicka här för att anmäla för visumet eller kontakta oss för hjälp.

Det är resenärens ansvar att ha erforderliga visum. För svensk medborgare, svensk medborgare med utländskt ursprung samt utländska medborgare kan särskilda visum-bestämmelser gälla. Kontrollera alltid inför resan.Obs. Nekas man utresa till/inresa i ett land på grund av avsaknad av giltigt pass, visum mm så ligger ansvaret på det helt på resenären.

// Tracker från Sami