Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Om Oss

OM OSS

Indcen Resor har en lång erfarenhet inom resebranchen.  Vår specialitet är Indien, Indiska Oceanens öar och Fjärran Östern.  Vi hjälper även med bokning av flygbiljetter till hela världen till bästa pris. Vi har haft över hundratusen nöjda resenärer sedan vi startade i Stockholm år 1990.

Utöver privatpersoner hjälper vi även företag, föreningar och grupper med speciellt intresse.
För att göra det enklare hittar du färdiga reseförslag under ”våra resemål”  eller ”resetema”. Det går utmärkt även att få resan skräddarsydd enligt egna önskemål.

Vi har ställt ut Statlig Resegaranti hos Kammarkollegiet och innehar IATA-rättigheterna dvs. bokar och utfärdar flygbiljetterna själv.

Vi bokar reguljärflyg till världens alla hörn, liksom hotell, transporter, hyrbil, utflykter, reseförsäkringar med mera, och alltid till rätt pris.

Indcen Resor finns för dig, inför och efter resan och alltid med personlig service med leende.

Välkommen att ringa 08-562 65 000, maila info@indcen.se eller besöka oss på Olof Palmes Gata 12  (T-hötorget, uppgång Olof Palmes Gata)

Indcen resor – för alla tillfällen och alla resesällskap!  Kultur-, natur-, bröllop-, safari-, sol- och badresor, kryssning, dyk- och snorklingsresor, golfresor, vandringsresor. Våra All Inclusive-resor samt familjeresor är högst uppskattade av våra kunder – med mycket valuta för pengar.

Lämna in ett ärende

Öppettider:

Mån-fre: 09.30 – 17.30
Lör/Sön: Stängt
Röd dag: Stängt
Dag före röd dag:
 09.30 – 15.00

Adress: Olof Palmes Gata 12 (T-Hötorget – uppgång Olof Palmes Gata)
111 37, Stockholm
Tel: 08-562 65 000

Mail: info@indcen.se

Gun

Svenska, Engelska, Koreanska
gun@indcen.se
📞 040-23 28 30

Specialitet

Fjärran östern bl a Vietnam, Thailand, Malaysia, Japan, Sydkorea och Indien. Syd Afrika – safari och sol & bad. Flybiljetter till hela världen inkl. Nordamerika och Sydamerika. Jordenrunt- och kryssningresor.

Micke

Svenska, Engelska
micke@indcen.se
📞 08-562 65 008

Specialitet

Fjärran Östern, Karibien och Indiska Oceanens Öar. Resor till exotiska badorter och paketresor bl a till Seychellerna, Mauritius, Maldiverna, Sri Lanka, Filippinerna, Thailand, Malaysia (+ Borneo), Indonesien, Dominikanska Republiken mm. Erfarenhet av barnvänliga resor. (4 egna barn).

Momenul

Svenska, Engelska, Urdu, Bengali.
✉ momenul@indcen.se
📞
 08-562 65 012

Specialitet:

Specialist på flygbiljetter och hotell i hela världen. Paketresor och skräddarsydda resor till Sri Lanka, Indien, Bangladesh, Indokina, Tanzania, Dubai m fl.  Lång erfarenhet i resebranschen.

Mobil 070-7285012.

Afroza

Svenska, Engelska, Bengali
✉ afroza@indcen.se
📞
 08-562 65 007

Specialitet:

Specialist på flygbiljetter till Indien, Fjärran Östern, Afrika, Australien & Nya Zealand, Nord- och Sydamerika. Även omvända flygbiljetter, tågbiljetter i Indien samt paketresor och skräddarsydda resor till Indien/Sri Lanka.

Vasudha

Svenska, Engelska, Hindi
✉ vasudha@indcen.se
📞
 08-562 65 016

Specialitet:

Specialist på flygbiljetter till och inom Indien. Biljetterings- och ekonomiansvarig.

Mobil 070-7975591.

Raja

Svenska, Urdu, Engelska
✉  raja@indcen.se
📞 08-562 65 005

Specialitet:

Specialist på flyg och hotell i hela världen.

Mobil 070 4381262.

Sami

Svenska, Finska, Engelska, Hindi
✉ sami@indcen.se
📞
 08-562 65 009

Specialitet:

Skräddarsydda resor till Indien, Sri Lanka, Nepal samt flygbiljetter till hela världen. Över 30 års erfarenhet inom resebranchen.

Mobil 070-4137048.

Sabina

Svenska, Engelska
✉ sabina@indcen.se
📞
08-562 65 006

Specialitet:

Skräddarsydda- & paketresor till samtliga länder i Afrika, Fjärran Östern och Indiska Oceanens Öar. Fokus på Marocko & Vietnam

Första organiserade resan – 1969

dalai-lamai-with-founder

Indcen Resors grundare Uttam Sood reste från Indien år 1959 som nyexaminerad. Han utforskade Europeiska länder, inkluderande Frankrike, Holland och Sverige. Med stor nyfikenhet besökte han även Sovjetunionen, för att själv uppleva landet där staten ägde allt. På hemresan, blev han förtjust i Finland – ett land som påminde honom om hans hemtrakter i Himalaya med likasinnade människor. Han lämnade så småningom ingenjörsyrket och år 1967 introducerade han Indien i Finland med ett eget tv-program.

Första gruppresan till Indien skedde år 1969. För att ta Indisk kökskonst närmare till Norden, öppnades första Indiska restaurangen i Finland år 1979. För kulturellt utbud erbjöds fantastisk klassisk indisk dansturnering till Finland år 1980. Importering av Indiskt te och kryddor direkt från Indien startades år 1983 och sju år senare togs steget för etableringen av resebyråfilialen ”Indcen Resor” i Stockholm.

Med Indcen Resor reser du när du vill och hur du vill.

Vi presenterar prisförslag på din resa enligt dina önskemål. Funderar du på att åka på bröllopsresa, safariresa, sol- och badresa, kryssning, dyk- eller vandringsresa eller kanske en all-inclusive resa så välkomnar vi dig till att begära en offert från oss idag!

Indcen Resors specialitet från start – billiga flygbiljetter till hela världen.

Vi är specialister på resor till Indien, Sri Lanka, Maldiverna, Mauritius, Thailand, Seychellerna, Malaysia, Filippinerna, Tanzania, Bali, Indonesien. Vi erbjuder prisvärda All Inclusive resor och familjeresor.

Vi skräddarsyr resan enligt egna önskemål. Res individuellt eller med familj/sällskap.

Vad vi kan göra åt er – bra att veta

Hos oss på Indcen Resor kan ni boka resor till jordens alla hörn. Vi arbetar med de flesta flygbolag i hela världen. Boka flygbiljetter, hotell, kryssning och hyrbil osv. –  vi förmedlar alla researrangemang som du efterfrågar.

Tänk dock på att inga flygbolag är exakt liknande – det finns skillnad på standard och servicenivå. Samma sak gäller för hotell världen över, ett 4-stjärnigt hotell i x-land kan faktiskt ha bättre standard och komfort än ett 5-stjärnigt hotell här i Sverige.  Likaså finner man mellan olika länder och till och med städer, en stor skillnad på servicen. Dessa olikheter vad gäller standard, klass och servicenivå är något som vi som förmedlande resebyrå inte kan ändra på. Vi strävar dock att i samråd med er, vår kund, ge bästa förslag utifrån önskemålen och prioriteringarna ni framför till oss.

Vi arrangerar inga charterresor. Vi bokar reguljärflyg samt lågpris internetbolag och har oftast speciella avtal med dessa. Vi erbjuder våra kunder personlig service med glädje.

Vissa utländska hotell kräver deposition i förskott och precis som med flygbolagen har vi även speciella avtal med hotellen med fria nätter och uppgraderingar. Vi bokar utländska produkter såsom vi bokar flyg och hotell i hela världen.

Vi tar hand om både enskilda resenärer och grupper. Vi hjälper med att boka hotell, transfers, rundturer och så vidare och kostnaderna beror på standard man önskar. Ni är alltid välkomna till oss för kostnadsförslag.

Obs. Köper man först en flygbiljett och senare lägger till bokning av andra tjänster, så betraktas detta inte som en paketresa. Vi skräddarsyr resan enligt era direktiv.

Vad beträffar återbetalningar av icke utnyttjade tjänster med mera, har flygbolagen, de utländska agenterna och hotellen olika villkor och system. I sådana ärenden kan inte Indcen Resor ansvara för återbetalningarna. Endast de återbetalningar som kommer Indcen Resor tillhanda kan efter avdrag för omkostnader återbetalas till kunden.  Palace on Wheels och vissa andra utländska researrangemang återbetalar ej de förskott de erhållit. Vi rekommenderat att på resmålen begära skriftlig bekräftelse för eventuell avbokning/ändring för stöd för återbetalning.

Indcen Resor ansvarar inte för programändringar som orsakas av väder, strejk, naturkatastrofer med mera som står utanför resebyråns kontroll.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ansvarar inte för informationen på broschyrer tryckta av turistbyråer, flygbolag och så vidare.

Enligt lagstiftningen kan researrangören höja det avtalade priset till följd av stigande transportkostnader (bränslepriser), ändrade skatter, avgifter och kostnader samt ändrade valutakurser. Det kan förekomma plötsliga prisökningar till följd av så kallade oljetillägg, stigande skatter och säkerhetsavgifter.

VI HAR FLYTTAT

Du hittar oss nu på
Olof Palmes Gata 12

Du är varmt välkommen in i våra nya lokaler!
VISA KARTA
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!