Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Om Oss

OM OSS

Indcen Resor – resebyrån med personlig service.
Tel: 08-562 65 000, mail:info@indcen.se, address: Olof Palmes Gata 12

Vi hjälper dig med billigaste resedatumen, bästa flygtider och flexiblaste bokningsregler – allt enligt dina prioriteringar – och till hela världen!

Vi är specialister på skräddarsydda resor till Indiska Oceanen, Fj. Östern, Afrika m fl. För inspiration kan du kolla under fliken reseförslag och välja önskat destination. Alternativt kan du kolla under fliken temaresor, för att se reseförslag bland alla våra destinationer. Bl  a kultur-, natur-, bröllop-, safari-, sol- och badresor, kryssning, dyk- och snorklingsresor, golfresor, vandringsresor m fl.

Hos oss är du välkommen att sätta din egen prägel på våra reseförslag – vi anpassar resan helt utifrån dina önskemål.

Indcen Resor har ställt ut statlig resegaranti och vi är en IATA ansluten resebyrå, vilket gör det möjligt för oss att boka och utfärda dina flygbiljetter utan mellanhänder.

Och vår hjälp slutar inte här! Vi är din livlina, tillgängliga för alla behov tex. ombokning, avbokning och diverse tjänster ombord. Vårt åtagande för personlig service sträcker sig genom hela din resa, från planering till återkomst hem.

ps. våra All Inclusive-resor samt familjeresor är högst uppskattade – vi ger dig råd!

Koppla på oss, så kan du koppla av!
Ring: 08-562 65 000, maila:info@indcen.se, besök: Olof Palmes Gata 12

Meddelande – Leave a message – Jätä viesti

  Öppettider:

  Mån-fre: 10.00 – 17.00
  Lör/Sön: Stängt
  Röd dag: Stängt
  Dag före röd dag:
  10.00 – 15.00

  Adress: Olof Palmes Gata 12 (T-Hötorget – uppgång Olof Palmes Gata)
  111 37, Stockholm
  Tel: 08-562 65 000
  Mobil: se nedan under personlig presentation

  Mail: info@indcen.se

  Afroza

  Svenska, Engelska, Bengali
  ✉ afroza@indcen.se
  Dir. tel:
   08-562 65 007

  Specialitet:

  Specialist på flygbiljetter till Indien, Fjärran Östern, Afrika, Australien & Nya Zealand, Nord- och Sydamerika. Även omvända flygbiljetter, tågbiljetter i Indien samt paketresor och skräddarsydda resor till Indien/Sri Lanka.

  Micke

  Svenska, Engelska
  micke@indcen.se
  Dir. tel: 08-562 65 008

  Specialitet

  Fjärran Östern, Karibien och Indiska Oceanens Öar. Skräddarsydda resor till exotiska badorter bl a till Seychellerna, Mauritius, Maldiverna, Sri Lanka, Filippinerna, Thailand, Malaysia (+ Borneo), Indonesien, mm. Stor erfarenhet av barnvänliga resor, vigselresor, All-inclusive resor. jubileumsresor m fl.

  Raja

  Svenska, Urdu, Engelska
  ✉  raja@indcen.se
  Dir. tel: 08-562 65 005
  Mobil 070 4381262

  Specialitet:

  Specialist på flyg och hotell i hela världen.

  Anita

  Svenska, Engelska
  ✉  anita@indcen.se
  Dir. tel: 08-562 65 004

  Specialitet:

  Skräddarsydda resor bl. till Bhutan, Indien, Nepal, Seychellerna, Sri Lanka, Tanzania, Vietnam m fl.

  Sami

  Svenska, Finska, Engelska, Hindi
  ✉ sami@indcen.se
  Dir. tel:
   08-562 65 009
  Mobil 070-4137048.

  Specialitet:

  Indien specialisten – hjälper med reseplanering – allt från enstaka tjänster till skräddarsydd paketresa.

  Vasudha

  Svenska, Engelska, Hindi
  ✉ vasudha@indcen.se
  Dir. tel:
   08-562 65 016
  Mobil 079-3006464.

  Specialitet:

  Specialist på flyg (till och inom Indien), hotell, evisum mm.
  Biljettering och ekonomifrågor.

  Första organiserade gruppresa – 1969

  dalai-lamai-with-founder

  Indcen Resors grundare Uttam Sood reste från Indien år 1959 som nyexaminerad. Hans mål var USA och på vägen var hans tanke att utforska Europa. Han studerade och arbetade bl a i Frankrike, Holland, Tyskland och Sverige. Med stor nyfikenhet för Sovjetunionen – landet där staten ägde allt. Det ville han inte missa att se i verkligheten. Och vägen dit gick via Finland. På hemresan, blev han förtjust i Finland – ett land och folk som påminnde honom om hans hemtrakter i Himalaya, Himachal Pradesh med likasinnade människor. Efter att arbetat som ingenjör i industribolaget, bytte han spåret för att hjälpa finnarna bli friskare och särskild slippa medicinerna. År 1967 introducerade han yoga och ayurveda i Finland. Det blev väldigt populärt och han fick även ett eget tv-program.

  Första gruppresan till Indien blev år 1969. För att ta Indisk kökskonst närmare till Norden, öppnades första Indiska restaurang i Helsingfors år 1979. För kulturhungriga inhämtades en fantastisk klassisk indisk danstrupp från Indien  år 1980 med föreställningar i hela landet och inte minst vid två tillfällen på Finlandia huset i Helsingfors. Direkt import av Indiskt te och kryddor från Indien startades år 1983.  1990 etablerades resebyråfilialen ”Indcen Resor” i Stockholm.

  Med Indcen Resor reser du när du vill och hur du vill.

  Vi presenterar prisförslag på din resa enligt dina önskemål. Funderar du på att åka på bröllopsresa, safariresa, sol- och badresa, kryssning, dyk- eller vandringsresa eller kanske en all-inclusive resa så välkomnar vi dig till att begära en offert från oss idag! För inspiration hittar du destinationsvis samlade färdiga reseförslag  som vi självklart anpassar enligt dina önskemål. Vi har också sorterat färdiga reseförslag under temaresor som går också att sätta sin egen prägel på.

  Indcen Resors specialitet från start –  flygbiljetter till/från hela världen.

  Vi har väldigt stor erfarenhet att boka rätt flygbiljett åt våra kunder, som har diverse behov tex. ombokningsbarhet, avbokningbara, med extra bagage, möjlighet att preliminärboka osv.

  Vår andra specialistområde är skräddarsydda resor bl a till Indien, Sri Lanka, Maldiverna, Mauritius, Thailand, Seychellerna, Malaysia, Filippinerna, Tanzania, Bali, Indonesien. Vi erbjuder hjälp med reseplanering samt bokning av landarrangemang inte minst med specialavtal till  All Inclusive resorts för par och familjer.

  Genom oss sparar du både tid och energi samt slipper gå på vanligaste minorna. Vi ser oss som din livlina – till förfogande med vår personlig service, hela vägen. Du får en knutpunkt för allt – detta är ovärderligt.

  Vad vi kan göra åt er – bra att veta

  Hos oss på Indcen Resor kan ni boka resor till jordens alla hörn. Vi arbetar med de flesta flygbolag i hela världen. Boka flygbiljetter, hotell, kryssning och hyrbil osv. –  vi förmedlar alla researrangemang som du efterfrågar.

  Tänk dock på att inga flygbolag är exakt liknande – det finns skillnad på standard och servicenivå. Samma sak gäller för hotell världen över, ett 4-stjärnigt hotell i x-land kan faktiskt ha bättre standard och komfort än ett 5-stjärnigt hotell här i Sverige.  Likaså finner man mellan olika länder och till och med städer, en stor skillnad på servicen. Dessa olikheter vad gäller standard, klass och servicenivå är något som vi som förmedlande resebyrå inte kan ändra på. Vi strävar dock att i samråd med er, vår kund, ge bästa förslag utifrån önskemålen och prioriteringarna ni framför till oss.

  Vi arrangerar inga charterresor. Vi bokar reguljärflyg samt lågpris internetbolag och har oftast speciella avtal med dessa. Vi erbjuder våra kunder personlig service med glädje.

  Vissa utländska hotell kräver deposition i förskott och precis som med flygbolagen har vi även speciella avtal med hotellen med fria nätter och uppgraderingar. Vi bokar utländska produkter såsom vi bokar flyg och hotell i hela världen.

  Vi tar hand om både enskilda resenärer och grupper. Vi hjälper med att boka hotell, transfers, rundturer och så vidare och kostnaderna beror på standard man önskar. Ni är alltid välkomna till oss för kostnadsförslag.

  Obs. Köper man först en flygbiljett och senare lägger till bokning av andra tjänster, så betraktas detta inte som en paketresa. Vi skräddarsyr resan enligt era direktiv.

  Vad beträffar återbetalningar av icke utnyttjade tjänster med mera, har flygbolagen, de utländska agenterna och hotellen olika villkor och system. I sådana ärenden kan inte Indcen Resor ansvara för återbetalningarna. Endast de återbetalningar som kommer Indcen Resor tillhanda kan efter avdrag för omkostnader återbetalas till kunden.  Palace on Wheels och vissa andra utländska researrangemang återbetalar ej de förskott de erhållit. Vi rekommenderat att på resmålen begära skriftlig bekräftelse för eventuell avbokning/ändring för stöd för återbetalning.

  Indcen Resor ansvarar inte för programändringar som orsakas av väder, strejk, naturkatastrofer med mera som står utanför resebyråns kontroll.

  Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ansvarar inte för informationen på broschyrer tryckta av turistbyråer, flygbolag och så vidare.

  Enligt lagstiftningen kan researrangören höja det avtalade priset till följd av stigande transportkostnader (bränslepriser), ändrade skatter, avgifter och kostnader samt ändrade valutakurser. Det kan förekomma plötsliga prisökningar till följd av så kallade oljetillägg, stigande skatter och säkerhetsavgifter.

  // Tracker från Sami