Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Förstagångsresor 🐢

Förstagångsresor 🐢

Att planera en resa till en helt ny plats kan kännas både spännande och lite pirrigt och nervöst. Låt oss på Indcen Resor lotsa Er ut i världen! Med kunskap, rådgivning och den bästa servicen hjälper vi Er att upptäcka nya okända smultronställen,  helt utifrån Era önskemål och till förmånligast pris.

Med vår gedigna kunskap om en lång rad destinationer i många världsdelar har Indcen Resor tagit fram olika reseförslag för Er som planerar att resa till en ny destination för första gången. Välkommen att besöka, ringa eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa resa eller boka direkt om Ni hittat ett paket på vår hemsida som passar Er!

Ni väljer själva utreseort, avresedatum, reslängd och destination samt standard på boende (2-5 stjärnor), boendeform (Guesthouse, Lägenhet, Hotell, Resort, Bungalow/Chalet/Villa, Jacuzzi Villa & Water Bungalow/Villa & Private Pool Villa med mera) och måltidsform (Självhushållning, Halvpension, Helpension eller olika former av All Inclusive). Kanske är Ni sugna på att få ut det mesta av resan genom att besöka flera orter/öar på samma resa och till exempel en Stopover i en storstad – betala lite mer och upptäck mycket mer – hos oss är ingenting omöjligt! 

Boka förstagångsresan hos oss, vi ger Er kunskapen, tryggheten och de bästa tipsen för att Ni ska få en fantastisk upplevelse!

Sortera på:

28.900 kr Bhutan

Rundresa Indien & Bhutan


En innehållsrik resa där du under 9 dagar kombinerar det bästa av två världar! Upplev safari i ett av Indiens bäst skyddade områden och ta del av mystiken runt Kungariket Bhutan. Med sin dramatiska natur, snöklädda bergstoppar och djupa dalar kommer landet ta dig med storm. Besök storstäder och landsbygd och låt dig fascineras av en annan värld!


19.600 kr Indien

Äventyrsresa i Himalaya – Vandring


En äventyrsresa på 10 nätter i Indiska Himalaya. Vandra över Mount Friendship (5289 m) och njut av storslagna vyer och fantastiskt spännande landskap. Perfekt för dig som vill göra en enklare trekking längs jordens högsta bergssystem!


En resa till Indien & Goa's färgglada strandhus
13.500 kr Indien

Gyllene Triangeln + Goa


En Indienresa på 9 nätter med klassiska Gyllene Triangeln och avslut i Goa! Kombinera sevärdheter som Amber Fort & Taj Mahal med sol & bad. En färgsprakande rundresa med skön balans!


19.000 kr Indien

Foodie + yogi = sant!


Ta hand om dig själv lite extra! Den här Indienresan är på 10 nätter och innehåller flera stora sevärdheter som Taj Mahal och Agra Fort. Food Tour genom livliga Delhi, matlagningskurs i Jaipur och fokus på yoga - hur låter det? Vi skräddarsyr helt efter dina önskemål, skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig!


14.500 kr Indien

Introduktionsresa till Kerala (Kochi, Munnar, Periyar & Alappuzha)


Res till Kerala – sydindiens härligaste plats! Ett färgstarkt paradis med smeknamnet “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är det enkelt att förstå varför Kerala är så populärt – delstaten som dessutom anses ha landets högsta jämställdhet. Upptäck södra Indien!


19.500 kr Marocko

Tusen & en natt med lyxigt ökenäventyr


Res till mytomspunna Marocko! Marocko är gästvänligt, vackert och underbart. Den här resan är på 7 nätter med boende i lyxiga riads & hotell, glamping i sahara och full av härliga intryck. Res bekvämt med privat transfer samtidigt som du upplever det riktiga Marocko, bra balans mellan ovärderlig guidning & fritid!


10.900 kr Marocko

Magiska Marrakech & fridfulla Atlas


En klassisk rundresa på 7 nätter ut i Sahara & tillbaka. Resan börjar och slutas i Marrakech, som är en minst sagt magisk stad - färgglad och full av liv. Ni tar er över Atlasbergen genom berberbyar, förbi världskända Ait Ben Haddou och vidare ut i Saharaöknen innan det är dags att vända tillbaka. En fantastisk resa som kommer ge dig mersmak!


16.200 kr Nepal

Magisk naturupplevelse Nepal


Besök Nepal för en oslagbar naturupplevelse! Djungeläventyr och fågelskådning, vackra vyer och besök till huvudstaden Katmandu. En resa på 7 nätter där naturen står i fokus med magiska sjön Phewa och vackra Pokharadalen.


19.700 kr Sri Lanka

Sigiriya, sol & bad!


En drömresa på 8 nätter till vackra Sri Lanka! Du besöker Sigiriya med sin vackra natur, gör utflykter till gamla tempel och besöker elefanternttäta Minneriya nationalpark. Passikudah och Negombo är två kuststäder som bjuder på kultur, sol & bad!


16.200 kr Vietnam

Ho Chi Minh City (Saigon) & Phu Quoc Island Kombo Vietnam


En uppskattad kombinationsresa med storstad + sol & bad! Besök Ho Chi Minh i södra Vietnam och fortsätt ut till paradisön Phu Quoc. En resa på 2 veckor med boende på Pullman Saigon Centre5* (Ho Chi Minh) & Saigon Phu Quoc Resort4* (Phu Quoc Island)


Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!