Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Förstagångsresor 🐢

Förstagångsresor 🐢

Att planera en resa till en helt ny plats kan kännas både spännande och lite pirrigt och nervöst. Låt oss på Indcen Resor lotsa Dig ut i världen! Med kunskap, rådgivning och den bästa servicen hjälper vi Dig att upptäcka nya okända smultronställen, helt utifrån Dina önskemål och till förmånligast pris.

Med vår gedigna kunskap om en lång rad destinationer i många världsdelar har Indcen Resor tagit fram olika reseförslag för Dig som planerar att resa till en ny destination för första gången. Välkommen att besöka, ringa eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Din nästa resa eller boka direkt om Du hittat ett paket på vår hemsida som passar Dig!

Du väljer själv utreseort, avresedatum, reslängd och destination samt standard på boende (1-5 stjärnor), boendeform (Guest House, Lägenhet, Hotell, Bungalow/Chalet/Villa & Water Bungalow/Villa med mera) och måltidsform (Självhushållning, Frukostpension, Halvpension Basis, Helpension Basis eller olika former av All Inclusive Basis).

Kanske är du sugen på att få ut det mesta av resan genom att besöka flera orter på samma resa och till exempel en Stopover i en storstad – betala lite mer och upptäck mycket mer – hos oss är ingenting omöjligt!

Boka förstagångsresan hos oss, vi ger dig kunskapen, tryggheten och de bästa tipsen för att Du ska få en fantastisk upplevelse!

Sortera på:

6390kr Indien

Gyllene Triangeln – Delhi, Agra, Fatehpuri Sikri, Jaipur & Amber


En resa genom historien. Huvudstaden Delhi med gamla och nya delen, världsberömda kärleksmonument Taj Mahal i Agra, spökstaden Fatehpuri Sikri och den rosa staden Jaipur med Amber Fort. Det går att bygga på resan t ex med tigersafari, sol och bad osv. Hör med oss eller fyll i intresseanmälan för kostnadsfri offert!


MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!