Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Förstagångsresor 🐢

Förstagångsresor 🐢

Att planera en resa till en helt ny plats kan kännas både spännande och lite pirrigt och nervöst. Låt oss på Indcen Resor lotsa Er ut i världen! Med kunskap, rådgivning och den bästa servicen hjälper vi Er att upptäcka nya okända smultronställen,  helt utifrån Era önskemål och till förmånligast pris.

Med vår gedigna kunskap om en lång rad destinationer i många världsdelar har Indcen Resor tagit fram olika reseförslag för Er som planerar att resa till en ny destination för första gången. Välkommen att besöka, ringa eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa resa eller boka direkt om Ni hittat ett paket på vår hemsida som passar Er!

Ni väljer själva utreseort, avresedatum, reslängd och destination samt standard på boende (2-5 stjärnor), boendeform (Guesthouse, Lägenhet, Hotell, Resort, Bungalow/Chalet/Villa, Jacuzzi Villa & Water Bungalow/Villa & Private Pool Villa med mera) och måltidsform (Självhushållning, Halvpension, Helpension eller olika former av All Inclusive). Kanske är Ni sugna på att få ut det mesta av resan genom att besöka flera orter/öar på samma resa och till exempel en Stopover i en storstad – betala lite mer och upptäck mycket mer – hos oss är ingenting omöjligt! 

Boka förstagångsresan hos oss, vi ger Er kunskapen, tryggheten och de bästa tipsen för att Ni ska få en fantastisk upplevelse!

Sortera på:

28.900 kr Bhutan

Rundresa Indien & Bhutan


En innehållsrik resa som kombinerar det bästa av två världrar! I programmet ingår safari i ett av Indiens bäst skyddade områden samt tur i det mystiska Kungariket Bhutan. Dramatisk natur, snöklädda bergstoppar och djupa dalarna kommer att ta dig med storm. Du kommer helt enkelt bli fascinerat av en annan värld!


19.600 kr Indien

Äventyrsresa i Himalaya – Vandring


En äventyrsresa på 10 nätter i Indiska Himalaya. Vandra över Mount Friendship (5289 m) och njut av storslagna vyer och fantastiskt spännande landskap. Perfekt för dig som vill göra en enklare trekking längs jordens högsta bergssystem!


18.950 kr Indien

Maharadjornas Indien – Rajasthan


Upplev Rajasthan - maharadjornas land! På den här rundturen besöker du bland annat storstaden Delhi, Indiens mest romantiska stad Udaipur och den rosa staden Jaipur. Du besöker ett flertal tempel, gör en ökenutflykt och tar en båttur på sjön Pichola. Under en resa på 14 nätter ger vi dig Rajasthans guldkorn!


23.900 kr Indien

Foodie + yogi = sant!


En resa för kropp och själ. Utöver vackra sevärdheter, lär du matlagning samt njuter av nyttigt indiskt vegetariskt mat. Guidat yoga och meditation för att stärka dina inre krafter. Detta är en resa utöver det vanliga.


9.490 kr Indien

Introduktionsresa till färgstarka Kerala


Kerala - ett färgstarkt paradis med smeknamnet - “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är detta ett självklar resmål som dessutom har högsta jämställdhet i Indien. Mekka för yoga, meditation och ayurveda för alla åldrar.


16.200 kr Nepal

Magisk naturupplevelse Nepal


Besök Nepal för en oslagbar naturupplevelse! Djungeläventyr och fågelskådning, vackra vyer och besök till huvudstaden Katmandu. En resa på 7 nätter där naturen står i fokus med magiska sjön Phewa och vackra Pokharadalen.


21.500 kr Sri Lanka

Sigiriya, sol & bad!


En drömresa på 8 nätter till vackra Sri Lanka! Du besöker Sigiriya med sin vackra natur, gör utflykter till gamla tempel och besöker elefanternttäta Minneriya nationalpark. Passikudah och Negombo är två kuststäder som bjuder på kultur, sol & bad!