Resor och resor | anpassa resepaketResor och resor | anpassa resepaket
Forgot password?

Förstagångsresor 🐢

Förstagångsresor 🐢

Att planera en resa till en helt ny plats kan kännas både spännande och lite pirrigt och nervöst. Låt oss på Indcen Resor lotsa Er ut i världen! Med kunskap, rådgivning och den bästa servicen hjälper vi Er att upptäcka nya okända smultronställen,  helt utifrån Era önskemål och till förmånligast pris.

Med vår gedigna kunskap om en lång rad destinationer i många världsdelar har Indcen Resor tagit fram olika reseförslag för Er som planerar att resa till en ny destination för första gången. Välkommen att besöka, ringa eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa resa eller boka direkt om Ni hittat ett paket på vår hemsida som passar Er!

Ni väljer själva utreseort, avresedatum, reslängd och destination samt standard på boende (2-5 stjärnor), boendeform (Guesthouse, Lägenhet, Hotell, Resort, Bungalow/Chalet/Villa, Jacuzzi Villa & Water Bungalow/Villa & Private Pool Villa med mera) och måltidsform (Självhushållning, Halvpension, Helpension eller olika former av All Inclusive). Kanske är Ni sugna på att få ut det mesta av resan genom att besöka flera orter/öar på samma resa och till exempel en Stopover i en storstad – betala lite mer och upptäck mycket mer – hos oss är ingenting omöjligt! 

Boka förstagångsresan hos oss, vi ger Er kunskapen, tryggheten och de bästa tipsen för att Ni ska få en fantastisk upplevelse!

Sortera på:

6390kr Indien

Gyllene Triangeln – Delhi, Agra, Fatehpuri Sikri, Jaipur & Amber


En resa genom historien. Huvudstaden Delhi med gamla och nya delen, världsberömda kärleksmonument Taj Mahal i Agra, spökstaden Fatehpuri Sikri och den rosa staden Jaipur med Amber Fort. Det går att bygga på resan t ex med tigersafari, sol och bad osv. Hör med oss eller fyll i intresseanmälan för kostnadsfri offert!


MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!