Resor och resor | anpassa resepaketResor och resor | anpassa resepaket
Forgot password?

Rundresor 🏯

Rundresor 🏯

För att riktigt lära känna ett land eller region, dess kultur, natur, sevärdheter, storstad och landsbygd, kan det vara intressant att göra en rundresa. Indcen Resor erbjuder både färdiga reseförslag och skräddarsydda rundresor för att Ni som resenär ska få ut det allra mesta av Er resa. Boka Er rundresa hos oss – vi har bästa priset!

Hos Indcen Resor går det utmärkt att kombinera flera orter, länder eller kontinent på en och samma resa. I Myanmar kan Du till exempel både få uppleva oexploaterade stränder och ta del av landets spännande kulturarv. Vårt Indien-paket ”Indiens höjdpunkter” innehåller en rundtur till några av den norra delens mest spännande platser som exempelvis huvudstaden Delhi och den heliga floden Ganges. Mer om dessa paket och många fler finner Ni här nedan. Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa resa eller boka direkt om Ni redan hittat en paket som passar Er. Betala litet till och upplev så mycket mer!

Boka rundresan hos oss, vi ger Er mervärde!

Sortera på:

22900kr Bangladesh

Underbar Rundresa Bangladesh


En spännande rundresa i Bangladesh där vi bland annat besöker stam byar, tar en båttur på Kaptai Lake, besöker Buddistiska Tempel och kopplar av med sol- & bad.


6390kr Indien

Gyllene Triangeln – Delhi, Agra, Fatehpuri Sikri, Jaipur & Amber


En resa genom historien. Huvudstaden Delhi med gamla och nya delen, världsberömda kärleksmonument Taj Mahal i Agra, spökstaden Fatehpuri Sikri och den rosa staden Jaipur med Amber Fort. Det går att bygga på resan t ex med tigersafari, sol och bad osv. Hör med oss eller fyll i intresseanmälan för kostnadsfri offert!


4900kr Laos

Klassisk Rundresa Laos


Klassiska Laos omfattar huvudstaden Vientiane samt den forna huvudstaden Luang Prabang vilken är upptagen på UNESCOs världsarvlista. Vientiane är en


24500kr Nepal

Upplevelser & Vandring i Nepal


Nepal erbjuder fantastiska naturupplevelser med många kulturella aktiviteter. Den här resan tar dig runt i Kathmandus genuina stadsdelar, längs slingrande


12900kr Nepal

Stora Rundresan Nepal


Nepal är ett av världens vackraste länder Det har ett spektakulärt landskap med uråldriga tempel och utmärkta vandringsleder. Nepal är


MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!