Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Rundresor 🏯

Rundresor 🏯

För att riktigt lära känna ett land eller region, dess kultur, natur, sevärdheter, storstad och landsbygd, kan det vara intressant att göra en rundresa. Indcen Resor erbjuder både färdiga reseförslag och skräddarsydda rundresor för att Ni som resenär ska få ut det allra mesta av Er resa. Boka Er rundresa hos oss – vi har bästa priset!

Hos Indcen Resor går det utmärkt att kombinera flera orter, länder eller kontinent på en och samma resa. I Myanmar kan Du till exempel både få uppleva oexploaterade stränder och ta del av landets spännande kulturarv. Vårt Indien-paket ”Indiens höjdpunkter” innehåller en rundtur till några av den norra delens mest spännande platser som exempelvis huvudstaden Delhi och den heliga floden Ganges. Mer om dessa paket och många fler finner Ni här nedan. Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa resa eller boka direkt om Ni redan hittat en paket som passar Er. Betala litet till och upplev så mycket mer!

Boka rundresan hos oss, vi ger Er mervärde!

Sortera på:

En spännande resa till Bhutan & Nepal på 10 dagar! Vandra upp till omtalade Tiger’s Nest och besök bl a Kathmandu och Thimphu. En härlig resa för att upptäcka det bästa av två av Himalayas pärlor.
Res till Bhutan, ett mytomspunnet land som kommer få dig att häpna. Med vacker, orörd natur och sitt genuina folk är Bhutan taget som ur en saga. Det är inte länge sen de första turisterna satte sin fot här och idag är Bhutan ett land som skyndar långsamt – ett välbevarat land som sakta anpassar sig efter övriga världen.
28.900 kr
En innehållsrik resa som kombinerar det bästa av två världrar! I programmet ingår safari i ett av Indiens bäst skyddade områden samt tur i det mystiska Kungariket Bhutan. Dramatisk natur, snöklädda bergstoppar och djupa dalarna kommer att ta dig med storm. Du kommer helt enkelt bli fascinerat av en annan värld!
En äventyrsresa på 10 nätter i Indiska Himalaya. Vandra över Mount Friendship (5289 m) och njut av storslagna vyer och fantastiskt spännande landskap. Perfekt för dig som vill göra en enklare trekking längs jordens högsta bergssystem!
Upplev Rajasthan - maharadjornas land! På den här rundturen besöker du bland annat storstaden Delhi, Indiens mest romantiska stad Udaipur och den rosa staden Jaipur. Du besöker ett flertal tempel, gör en ökenutflykt och tar en båttur på sjön Pichola. Under en resa på 14 nätter ger vi dig Rajasthans guldkorn!
21.690 kr
Är du nyfiken på varifrån Kipling fick inspiration till Djungelboken? Boka en Tigersafariresa så får du svaret! Under en 12 dagars resa besöker du bland annat 2 av Indiens bästa nationalparker, upplever vimlet i storstäderna och beskådar Taj Mahal.
Detta är en spännande resa där du utnyttjar Indiens fantastiska nätverk av tåg! Du tar dig från Delhi i norr till Kochi i söder - 15 nätters boende på hotell, tåg & husbåt. Du upplever bland annat omtalade Taj Mahal, ett flertal städer och avslutar med sol & bad!
23.900 kr
En resa för kropp och själ. Utöver vackra sevärdheter, lär du matlagning samt njuter av nyttigt indiskt vegetariskt mat. Guidat yoga och meditation för att stärka dina inre krafter. Detta är en resa utöver det vanliga.
27.600 kr
Om du gillar golf är detta resan för dig! Upptäck allt vad södra Indien har att erbjuda samtidigt som du lägger tid på ditt intresse. Den här resan är på 12 nätter, du besöker 6 städer i södra Indien och spelar golf på många olika banor. Boka en annorlunda golfresa och förbered dig på att svinga klubban!
18.900 kr
Upplev det bästa av norra Indien. Huvudstaden Delhi med sin gamla och nya del, Varanasi - världens äldsta stad vid floden Ganges. De 1000 åriga templen i Khajuraho och världens vackraste monument Taj Mahal i Agra. Spökstaden Fatehpur Sikri samt maharadjornas rosa stad, Jaipur. Lägg till avslutning med sköna, avslappnade dagar vid havet till exempel i Goa eller Kerala.
Kerala - ett färgstarkt paradis med smeknamnet - “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är detta ett självklar resmål som dessutom har högsta jämställdhet i Indien. Mekka för yoga, meditation och ayurveda för alla åldrar.
Vänliga Burma är en historisk skattkammare - med städer fulla av tempel kommer du falla för landet som länge var stängt för omvärlden. Under en resa på 8 dagar upptäcker du landets mest omtalade platser och besöker städer som Yangon - Bagan - Mandalay - Pindaya & Inle Lake!
Besök Nepal för en oslagbar naturupplevelse! Djungeläventyr och fågelskådning, vackra vyer och besök till huvudstaden Katmandu. En resa på 7 nätter där naturen står i fokus med magiska sjön Phewa och vackra Pokharadalen.
12.900 kr
På den stora rundresan får du under en 12 dagars resa uppleva några av de mest intressanta platserna i Nepal – Katmandu, Pokhara, Tansen, Lumbini, Chitwan, Daman och Nagarkot. En härlig blandning av vackra vyer, tempel och historia, landet har dessutom utsetts till en av världens bästa eco-turistdestinationer!
21.500 kr
En drömresa på 8 nätter till vackra Sri Lanka! Du besöker Sigiriya med sin vackra natur, gör utflykter till gamla tempel och besöker elefanternttäta Minneriya nationalpark. Passikudah och Negombo är två kuststäder som bjuder på kultur, sol & bad!