Indcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsytt
Forgot password?

Hälsoresor 💙

Hälsoresor 💙

Vill du komma bort från vardagen samtidigt som du investerar i dig själv? Boka någon av våra hälsoresor! Unna dig en ayurvedaresa till Indien eller boka en resa med full fokus på yoga. Eller varför inte en resa där yogan bara är ett härligt inslag under semestern? Tillåt dig själv att komma bort, upptäcka nåt nytt och samtidigt komma hem full av ny, härlig energi – vi har något för alla! 

Alla resor går även att boka utan flyg!
Hör med oss för priser, så vi skräddarsyr vi din nästa hälsoresa! 💙

Sortera på:

9.900 kr Indien

Meditation och Yoga (Delhi & Rishikesh)


En resa på 7 nätter till Rishikesh som ligger vid Gangesfloden i norra Indien, staden blev världsberömd efter att The Beatles på 1960-talet gjorde ett besök hit. Här bor du på ett enklare Ashram i Rishikesh medan du ägnar dagarna åt yoga & meditation. En perfekt chans att ta hand om dig själv lite extra!


19.350 kr Indien

Foodie + yogi = sant!


Ta hand om dig själv lite extra! Den här Indienresan är på 10 nätter och innehåller flera stora sevärdheter som Taj Mahal och Agra Fort. Food Tour genom livliga Delhi, matlagningskurs i Jaipur och fokus på yoga - hur låter det? Vi skräddarsyr helt efter dina önskemål, skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig!


OBS! Vi har flyttat!
Du hittar oss nu på
Olof Palmes Gata 12

Till kontaktsidan
STÄNG
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!