Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Safariresor 🐾

Safariresor – storvilt, savann och tropisk natur 🐾

Söker Ni efter den ultimata upplevelsen av vackra, vilda djur i en storslagen och orörd natur? Vill Ni få chansen att lära känna jättevaraner, lejon, vithajar eller havssköldpaddor på nära håll i sin naturliga miljö? Indcen Resor erbjuder färdiga reseförslag eller skräddarsydda Safariresor  till exempelvis naturreservat, korallöar, öknar och nationalparker runt om i världen. Boka Er safariresa hos oss – alltid till rätt pris!

Är Ni intresserade av djur och natur, är Indcens fantastiska natur- och safariupplevelser definitivt någonting för Er! Vi har resor till bland annat Botswana, Kenya, Madagaskar, Mozambique, Namibia, Tanzania, Uganda, Sydafrika, Zimbabwe och Sri Lanka, kombinerat med sol och bad eller en visit i en storstad om så önskas.

Vi bokar även Safariresor & Naturresor till Bangladesh, Costa Rica, Filippinerna, Indien, Indonesien, Malaysia (fastlandet), Nepal, Seychellerna, Thailand, Vietnam samt Malaysiska och Indonesiska Borneo. Titta i vår långa lista nedan för att få inspiration till Er kommande resa.

Boka safariresan hos oss, vi ger Er råd att uppleva mer och resa bättre!

Sortera på:

28.900 kr Bhutan

Rundresa Indien & Bhutan


En innehållsrik resa som kombinerar det bästa av två världrar! I programmet ingår safari i ett av Indiens bäst skyddade områden samt tur i det mystiska Kungariket Bhutan. Dramatisk natur, snöklädda bergstoppar och djupa dalarna kommer att ta dig med storm. Du kommer helt enkelt bli fascinerat av en annan värld!


21.690 kr Indien

Tigersafariresa


Är du nyfiken på varifrån Kipling fick inspiration till Djungelboken? Boka en Tigersafariresa så får du svaret! Under en 12 dagars resa besöker du bland annat 2 av Indiens bästa nationalparker, upplever vimlet i storstäderna och beskådar Taj Mahal.


16.200 kr Nepal

Magisk naturupplevelse Nepal


Besök Nepal för en oslagbar naturupplevelse! Djungeläventyr och fågelskådning, vackra vyer och besök till huvudstaden Katmandu. En resa på 7 nätter där naturen står i fokus med magiska sjön Phewa och vackra Pokharadalen.