Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Familjeresor 👪

Familjeresor 👪

Ta med familjen ut på spännande äventyr i världen. Med våra speciella familjepaket blir resan minnesvärd för såväl föräldrar som barn. Indcen Resor erbjuder både färdiga reseförslag och skräddarsydda upplägg, allt utifrån vad just Din familj drömmer om att få uppleva. Boka Er Familjeresa  hos oss – alltid till rätt pris!

Långgrunda kokospalmsstränder med snorkling, det fantastiska djurlivet i regnskogen, vilda djur på safari,  actionfyllda nöjesparker och vattenland – bara fantasin sätter begränsningar för vad som finns att upptäcka ute i världen. Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa familjeresa  eller boka ett färdigt paket om Ni redan har bestämt er. Vi erbjuder många orter med barnvänliga hotell, lägenheter & bungalows/chalets med 1-4 sovrum för familjer och större sällskap (4-10 personer). Välj vilken standard på boende som passar Er, från 2-5-stjärnigt. Oavsett vilken måltidsform Ni önskar ha (Självhushållning, Frukostpension, Halvpension, Helpension & olika former av All Inclusive) så har vi resan för Er!

Ni väljer själva utreseort, reslängd, antal stopp och budget för Er resa. Vi har hotell och resorts med exempelvis delfinarium och vattenparker/lekland och barnklubbar om så önskas. Passa även på att lägga in flera stopp på samma resa, eller varför inte en Stopover i en storstad för att njuta av shopping, sevärdheter och metropolens puls – hos oss är allting möjligt!

Ge familjen ett oförglömligt äventyr – boka familjeresan hos oss! 🙂

Sortera på: