Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Storstadsresor 🏰

Storstadsresor 🏰

New York, Hanoi, Manila, Dubai, Las Vegas eller Hongkong? Oavsett vilken sprudlande metropol Du önskar att besöka, har vi den perfekta resan för Dig! Indcen Resor erbjuder fÀrdiga hotellpaket till en lÄng rad storstÀder runt om i vÀrlden, vi har nÄgonting för alla! En FjÀrran Storstad passar Àven utmÀrkt att kombinera med en eller flera badorter/öar eller tillsammans med ett safari/kultur- & natur-paket.

Vad sĂ€gs om en lĂ„nghelg i trevligt sĂ€llskap till en storstad dĂ€r Du serveras mat, sevĂ€rdheter och underhĂ„llning i vĂ€rldsklass? Kanske passa pĂ„ att klĂ€mma in en snabbvisit i landets huvudstad för att fĂ„ en dos av puls, sightseeing, kultur och nöjesliv pĂ„ vĂ€gen till strandparadiset? Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att fĂ„ inspiration till din nĂ€sta FjĂ€rran Storstadsresa eller boka direkt om Du redan har bestĂ€mt Dig för nĂ„got av vĂ„ra mĂ„nga storstadspaket! Vi kan ocksĂ„ boka enbart flyg – hör med oss för bĂ€sta dagsaktuella pris!

VÀlj mellan lÀnder som till exempel Bangladesh, Dominikanska Republiken, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Kambodja, Kenya, Kina, Laos, Malaysia, Malaysian Borneo, Maldiverna, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Thailand, USA och Vietnam.

Vi bokar boende i önskad prisklass/standard – alltid till bĂ€sta pris hos oss.

Boka Er resa till FjĂ€rran Storstad genom oss – vi ger Er rĂ„d att upptĂ€cka vĂ€rlden!

Sortera pÄ:

MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vÄrt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av vÄra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av vÄra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!