Indcen Resor | Flyg, hotell, skrÀddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skrÀddarsytt
Forgot password?

Storstadsresor 🏰

Storstadsresor 🏰

New York, Hanoi, Manila, Dubai, Las Vegas eller Hongkong? Oavsett vilken sprudlande metropol Ni önskar att besöka, har vi den perfekta resan för Er! Indcen Resor erbjuder fÀrdiga hotellpaket till en lÄng rad StorstÀder  runt om i vÀrlden, vi har nÄgonting för alla! En FjÀrran Storstad passar Àven utmÀrkt att kombinera med en eller flera badorter/öar eller tillsammans med ett safari/kultur- & natur-paket.

Vad sĂ€gs om en lĂ„nghelg i trevligt sĂ€llskap till en storstad dĂ€r Ni serveras mat, sevĂ€rdheter och underhĂ„llning i vĂ€rldsklass? Kanske passa pĂ„ att klĂ€mma in en snabbvisit i landets huvudstad för att fĂ„ en dos av puls, sightseeing, kultur och nöjesliv pĂ„ vĂ€gen till strandparadiset? Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att fĂ„ inspiration till Er nĂ€sta FjĂ€rran Storstadsresa  eller boka direkt om Ni redan har bestĂ€mt Er för nĂ„got av vĂ„ra mĂ„nga storstadspaket. Vi kan ocksĂ„ boka enbart flyg – hör med oss för bĂ€sta dagsaktuella pris!

VĂ€lj mellan lĂ€nder som till exempel Bangladesh, Dominikanska Republiken, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Kambodja, Kenya, Kina, Laos, Malaysia, Malaysian Borneo, Maldiverna, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Thailand, USA och Vietnam. Vi bokar boende i önskad prisklass/standard – alltid till bĂ€sta pris hos oss.

Boka Er resa till FjĂ€rran Storstad genom oss – vi ger Er rĂ„d att upptĂ€cka vĂ€rlden!

Sortera pÄ:

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av vÄra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!