Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Water Bungalow 🐚

Waterbungalow 🐚

Drömmen om en riktigt havsnära semester finns hos många resenärer, särskilt de som reser på bröllopsresa. Att bo läckert i en lyxbungalow byggd på pålar i den turkosa, kristallklara lagunen med eget soldäck ger därför den ultimata sol- och badupplevelsen! Boka paradisresan hos oss – vi ger dig råd!

Indcen Resor erbjuder paket till de allra finaste sagoöarna där Du har chansen att tillbringa Din semester boende i en Water Bungalow/Villa/Chalet. På öriket Maldiverna erbjuder vi till exempel över 40 olika resorts! Broar och bryggor förbinder rummen mellan varandra och till huvudön (alternativt fastlandet). I många av våra förslag gäller måltidsformen All Inclusive (olika former) för att Du som resenär ska få möjlighet att njuta optimalt av Din upplevelse och känna Dig riktigt omhändertagen. Observera att barn 0-12 år (i vissa fall ända upp till 18 år) inte är tillåtna i dessa rumstyper (ett fåtal undantag finns). I listan nedan finner Du utvalda Öar & Resorts som erbjuder denna typ av boende (även enstaka hotell med tilläggsmöjlighet i Water Bungalow).

En mycket efterfrågad boendeform – boka i god tid!

Sortera på:

MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!