Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Adults Only Resor💖

Adults Only Resor 💖 Ring 08-562 65 000 

Oavsett om man har barn eller inte, kan det ibland vara skönt att få lite lyxig egentid på semestern i lugn och ro och bland vuxna. Indcen Resor erbjuder färdiga reseförslag på Adults Only Resor.  Vi snickrar ihop en skräddarsydd Adults Only – resa, specialkomponerad utifrån just Era egna specifika önskemål. Välkommen att kontakta oss för bästa service och valuta för pengarna!

I dessa utvalda hotell på exklusiva destinationer är i regel inga barn under 18 år är tillåtna (med vissa undantag för 8/12/15 år). Söker du stillhet och avskildhet? det passar därför utmärkt för till exempel Honeymooners- och Jubilarer och de som reser på Vigselresor (Bröllop utomlands).

Vi har listat några av de hotell som har exlusivt denna variant av boende, och Indcen Resor erbjuder även vissa hotell med avskilda delar eller en ö för endast vuxna. Lyxa till Er resa med flyg i antingen Business Class eller First Class och kanske med stopover i en storstad om Ni vill. Nedan finns ett urval av några av våra reseförslag.

Hör med oss – så skräddarsyr vi Er barnfria drömresa! Maila till info@indcen.se 💞 

Sortera på: