Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Adults Only 💖

Adults Only Resor 💖

Oavsett om man har barn eller inte, kan det ibland vara skönt att få lite lyxig egentid på semestern i lugn och ro bland andra vuxna. Indcen Resor erbjuder färdiga reseförslag på Adults Only Resor.  Vi kan även snickra ihop en skräddarsydd Adults Only – resa, specialkomponerad utifrån just Era specifika önskemål. Boka resan hos oss – vi ger Er bästa valutan för pengarna!

I våra speciellt utvalda hotell på exklusiva destinationer är inga barn under 18 år är tillåtna (vissa undantag om 8/12/15 år finns). Hit söker sig de som söker stillhet och avskildhet och passar därför utmärkt för exempelvis Honeymooners- och Jubilarer och de som reser på Vigselresor (Bröllop utomlands). Vi har listat några av de hotell som endast har denna variant av boende, och Indcen Resor kan även erbjuda vissa hotell med avskilda delar eller en ö för endast vuxna. Stopover i en storstad är också möjligt. Lyxa till Er resa med flyg i antingen Business Class eller First Class. Nedan finner Ni ett urval av våra förslag.

Hör med oss – så skräddarsyr vi Er barnfria drömresa! 💞

Sortera på:

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!