Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Självhushållning 🍍

Självhushåll 🍍

Vill du spara in pengar på måltider genom att laga maten själv och istället satsa allt på andra upplevelser under resan i paradiset? Indcen Resor erbjuder många färdiga förslag på resor med Självhushållning.  Boka självhushåll hos oss – alltid till rätt pris naturligtvis!

Ett sätt att få råd med resan till någon av världens finaste platser är att själv stå för matlagningen. Självhushållning brukar passa alldeles utmärkt för större sällskap som reser tillsammans eller för barnfamiljer. Med ett fullt utrustat kök i Ert boende kan ni själva på ett bra sätt hålla koll på reskassan och bestämma tiderna för måltider – ett budgetalternativ i paradiset helt enkelt! Ni kan även välja att äta vissa måltider ute på lokala restauranger – ni bestämmer själva. Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Din nästa resa eller boka direkt om Du redan har bestämt Dig för ett av våra färdiga paket.

Vi erbjuder ett stort och omfattande program på t ex Seychellerna & Mauritius i Indiska Oceanen men även i Förenade Arabemiraten (t ex Abu Dhabi, Dubai, Jebel Ali & Ras Al Khaimah).

Boka självhushållning hos oss, vi ger Er råd att förverkliga drömresan!

Sortera på: