Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Water Bungalow 🐚

Waterbungalow 🐚

Drömmen om en riktigt havsnära semester finns hos många resenärer, särskilt de som reser på Bröllopsresa eller Jubilarresa. Att bo läckert i en lyxbungalow byggd på pålar i den turkosa, kristallklara lagunen med eget soldäck & direkt access till havet ger därför den ultimata sol- och badupplevelsen. Populärt bland dykare & snorklare (ofta direkt access till öns husrev). Vissa rumstyper har även en privat jacuzzi och/eller privat plunge-pool (se även ”Pool Villas”). Boka paradisresan hos oss – vi ger Er råd!

Indcen Resor erbjuder paket till de allra finaste sagoöarna där Ni har chansen att tillbringa Er semester boende i en Water Bungalow/Villa/Chalet.  På öriket Maldiverna erbjuder vi till exempel drygt 45 olika resorts. Broar och bryggor förbinder rummen mellan varandra och till huvudön (alternativt fastlandet). I många av våra förslag gäller måltidsformen All Inclusive (olika former finns) för att Ni som resenärer ska få möjlighet att njuta optimalt av Er upplevelse och känna Er riktigt omhändertagna.

Observera att barn 0-7 år (i vissa fall ända upp till 12-18 år) inte är tillåtna i dessa rumstyper (ett fåtal undantag finns). I listan nedan finner Ni utvalda Öar & Resorts som erbjuder denna typ av boende (även enstaka hotell/resorts med tilläggsmöjlighet i Water Bungalow/Villa). Lyxa till Er resa med flyg i Business Class eller First Class.

En mycket efterfrågad & exklusiv boendeform – boka i god tid!  💦

Sortera på: