Indcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsytt
Forgot password?

Förstagångsresor 🐢

Förstagångsresor 🐢

Att planera en resa till en helt ny plats kan kännas både spännande och lite pirrigt och nervöst. Låt oss på Indcen Resor lotsa Er ut i världen! Med kunskap, rådgivning och den bästa servicen hjälper vi Er att upptäcka nya okända smultronställen,  helt utifrån Era önskemål och till förmånligast pris.

Med vår gedigna kunskap om en lång rad destinationer i många världsdelar har Indcen Resor tagit fram olika reseförslag för Er som planerar att resa till en ny destination för första gången. Välkommen att besöka, ringa eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa resa eller boka direkt om Ni hittat ett paket på vår hemsida som passar Er!

Ni väljer själva utreseort, avresedatum, reslängd och destination samt standard på boende (2-5 stjärnor), boendeform (Guesthouse, Lägenhet, Hotell, Resort, Bungalow/Chalet/Villa, Jacuzzi Villa & Water Bungalow/Villa & Private Pool Villa med mera) och måltidsform (Självhushållning, Halvpension, Helpension eller olika former av All Inclusive). Kanske är Ni sugna på att få ut det mesta av resan genom att besöka flera orter/öar på samma resa och till exempel en Stopover i en storstad – betala lite mer och upptäck mycket mer – hos oss är ingenting omöjligt! 

Boka förstagångsresan hos oss, vi ger Er kunskapen, tryggheten och de bästa tipsen för att Ni ska få en fantastisk upplevelse!

Sortera på:

Upplev det bästa av norra Indien. Huvudstaden Delhi med sin gamla och nya del, Varanasi - världens äldsta stad vid floden Ganges och Sarnath, där Buddha predikade för första gången. De 1000 åriga templen i Khajuraho. Världens vackraste monument Taj Mahal i Agra. Spökstaden Fatehpur Sikri samt maharadjornas rosa stad, Jaipur. Välj till att avsluta resan med sköna, avslappnade dagar vid havet i exempelvis Goa!
Följ med till Kerala – sydindiens härligaste plats! Ett färgstarkt paradis med smeknamnet “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är det enkelt att förstå varför Kerala är så populärt – delstaten som dessutom anses ha landets högsta jämställdhet. Upptäck södra Indien med oss!
Idealisk förstagångsresa till Indien. Huvudstaden Delhi med sin gamla och nya del, världsberömda kärleksmonument Taj Mahal i Agra, spökstaden Fatehpuri Sikri och den rosa staden Jaipur med Amber Fort. Du kan bygga på resan med tex. tigersafari och avslutningsvis med sol och bad. Vi skräddarsyr efter dina önskemål!
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!