Ett stort, varmt tack till alla som besökte oss i lördags i vår monter i Kungsträdgården och under våra presentationer på Wetterling gallery på Indien-festivalen Namaste Stockholm!

Det blev en härligt färgsprakande dag i Kungsträdgården, till bredden fylld med exotiska smaker, dofter, dansföreställningar, sång, musik och yoga.

Vi bjöd på inspirerade föreläsningar – Judith Bourque, som berättade om hur meditation förbättrar vår hälsa och skapar mental balans, och om den gruppresa som hon i samarbete med Indcen Resor kommer att anordna i mars nästa år. Dr Akhilesh Sharma, som kom hela vägen från Indien för att föreläsa om den 5000 år gamla, indiska filosofin ayurveda och hur den kan ge livskvalitet åt den stressade nutidsmänniskan. Du visste väl förresten att du genom Indcen Resor kan besöka ett underbart ayurvedacenter i Kerala? Läs gärna mer här om du är nyfiken!

Vi hoppas att alla våra besökare blivit lockade av Indien som destination – landet som kan erbjuda någonting för alla, oavsett om du är intresserad av kultur, natur, djurliv, sol & bad, lyxsemester eller budgetresa, ensam eller i grupp. Titta in på vår Indien-sektion för att ta del av alla paket, möjligheterna är oändliga! Välkommen att boka din nästa Indien-resa hos oss.