Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Kundrecensioner

[testimonial_rotator id=30941]

[testimonial_rotator id=30941 shuffle=”true” format=list]

Tack!. Indcenresor är världens bästa resebyrå. Aldrig några problem vad gäller service. Gudrun
Tack för en otroligt bra resa, kommer att åka nästa år med, så återkommer.

Mvh

Josefine

Jag har gjort två långresor med Indcen Resor, som tagit mig via många plan till många delar av vår vackra värld och jag har varit så nöjd! Flygresorna har varit perfekta, med inte alltför långa transfertider, de har varit noggranna med upplysningar om vad som gäller för respektive land (visum och sådant) och jag har varit nöjd med de hotell som vi valt ut tillsammans, efter mina kriterier. Tycker de är prisvärda och otroligt kunniga. Rekommenderas varmt!

/ Ann.

Vår resa till Seychellerna (La Digue, Praslin) och Dubai var otroligt bra ordnad! Allt fungerade utmärkt. Hotellen var precis som vi ville ha dom. De människor som mötte oss på varje resmål var härligt trevliga och hjälpsamma. Kommer att resa med Er igen.

Tack från Katarina och Staffan.

Hej Micke !

Nu är vi tillbaka från Seychellerna. Vi är mycket  nöjda.

Lite åsikter: Agent Creole travel:

Mycket bra. Ordning och reda. Folk överallt.

Bird Island:

Vad ska man säga. Åk dit! Däremot var det ju enkel standard.

Rummen ruffiga i förhållande till pris.

Relax Beach House: Positiv överaskning. Låg bra. Trevligt. Jättefina rum.

Helt OK mat Mvh Peter

Hej Micke!

Vi hade en underbar resa till Sri Lanka och Maldiverna !

Tack !

Mvh

Siv & Kjell

Hej Micke!

Då var vi åter från fantastiska Seychellerna. Skickar som jag brukar lite ”feedback” på resan;

Flyget;

Fungerade utmärkt möjligen med undantag för hemresan då vi blev ca. 1,5 tim försenade från Dubai.

Men då vi inte hade något anslutningsflyg var detta inget problem.

Praslin;

Hotellet var ok inget lyx men stora rymliga rum, vilket uppskattades.

Konstaterar att omdömen på TripAdvisor var något överdrivna.

Personalen kunde stundtals vara något nonchalanta, men inget som störde nämnvärt.

Mycket trevlig strand med några bra restaurangalternativ.

Dagsutflykten till La Digue var nog resans höjdpunkt, men även Vallee de Mai var intressant.

Mahe;

Hotellet hade bättre standard och frukost men betydligt mindre rum, som trots detta fungerade bra.

Personalen i receptionen var mycket nonchalanta, medan övrig personal och då framförallt i restaurangerna var mycket trevliga.

Läget vid stranden var utmärkt, men inte lika fin som på Praslin. Utbudet av restauranger upplevde vi nog som något sämre än på Praslin, men ok.

Besökte även Victoria, men staden hade enligt vår uppfattning inte så mycket att erbjuda.

Generellt;

Vi är mycket nöjda med resan och upplägget, och konstaterar att det var korrekt att förlägga den längre tiden på Praslin.

Skulle mycket väl kunna tänka mig att återvända till La Digue, som med sin ”cykel kultur” och underbara stränder var en mycket trevlig bekantskap.

Vädret var varmt och skönt, med några enstaka regnskurar.

Jag återkommer sannolikt beträffande den tidigare planerade resan till Bali/Komodoöarna framåt hösten.

Ha de gott

P-O

Hejsan!

Tillbaka till snö och kyla efter några underbara veckor på Pralin, La Digue och i Dubai!

Allt har fungerat klockrent! Ett stort tack till Creole Travel på Seychellerna dom är jätteduktiga! Lite strul i Dubai när vi landade 04.00 på söndag morgon och Mirage Tours glömt att vi skulle komma. Vi fick ta en taxi till hotellet men fick tillbaka pengarna för den resan när vi åkte hem J Däremot skulle vi inte få checka in på hotellet förrän kl 14.00 på em men en underbar kille i receptionen fixade ett rum åt oss (mot betalning förstås) så vi fick checka in redan då när vi kom. Kommer absolut att höra av oss till Er igen när vi är på väg nästa gång

Hälsningar

Katarina & Staffan

Luleå

Nu är vi hemma i snön igen efter trippen till paradiset Ni fixade. Vill bara tala om att vi är helnöjda med resan. Allting fungerade perfekt och Maldiverna är ju en riktig pärla.

Vi hör av oss igen när det är dags för nästa tur.

Vänligen

Eva och Michael

Ville bara ge lite positiv feedback på upplägget för vår nyligen avslutade komb.resa Bali-Hongkong.

Vi hade våra dubier angående vädret på Bali ,men visade sig vara hur bra som helst trots regnperiod!!

Transfer, samtliga, fungerade ypperligt. Dessutom var hotellen Sattiwa cottages Sanur samt Saren Indah riktiga fullträffar.

Hotellet Regal Oriental Kowloon,verkade ha fått en rejäl ansiktslyftning. åtminstone 13:e vån där vi bodde.

Om man man skall vara lite kritisk så kan man väl ha synpunkter på läget eftersom man var tvungen att ta buss för att nå närmaste MTR station.och dessutom tvingad att byta linje för att nå ”händelsernas centrum”. Dock är detta enbart lite smolk i bägaren som inte påverkar vår positiva syn på resan som helhet.

Vi återkommer gärna för bokning av framtida äventyr.

Med vänlig hälsning

Anna och Lennart

Vill bara maila och tacka för en super resa till Kerala.

Bra bokat!

Air India var helt OK, men nästa gång satsar vi nog på att åka vi Doha.

Tack for din hjälp att få till denna resa

Mvh

Bertil Carlsen med famlij

Nu är vi tillbaka från Seychellerna. Allt har fungerat jättebra och resan har varit underbar. Tack för all hjälp!  Vänliga Hälsningar  Amin
Sitter och drömmer om nästa resa och kom på att vi måste tacka för den förra resan som var till Malaysia. Vi var aningen skeptiska till att alla olika transfers verkligen skulle fungera. Men på varje ny plats så stod dom där före utsatt tid och med ett vänligt bemötande.

Så tack så mycket för ett proffsigt arrangemang från start till stopp.

Vi hör av oss  när vi lyckats spara ihop till nästa resa.

Med vänlig hälsning, En framtida och mycket nöjd kund. Fam Djärv Den måndagen den 6:e augusti 2012 skrev Magnus Djärv:

Ok, Tack så mycket. Petra

Ville bara skriva och berätta hur otroligt nöjda vi är med vår resa till Seychellerna! Allt har varit superfint organiserat. Vi ligger nu och slappar i solstolarna på Le Domaine de L’Orangeraie med vacker utsikt över Praslin efter en lång vandring till Anse Marron i förmiddags! Tusen tack!

Med vänliga hälsningar Sofia & Magnus

Har tänkt skriva till dig och ge en liten rapport om vår resa nu i ett antal månader, men du vet tiden rinner bara iväg….Sambona var helt fantastiskt !!Vi blev så till oss, kändes som vi var i himlen, så vi stannade en natt till.Maten där var gudomligt !!!Andra natten när vi skulle gå och lägga oss, hörde vi lejonen ryta, så det blev en mäktig upplevelse JAtt bila där nere, var som sagt enklare än vad vi hade trott. Dock körde ju Jonas och jag satt och skrev åt honom i korsningarna.Men efter ett tag vande man sig i alla fall. Vägarna var stora och enkla att köra på, så det var mest i korsningarna som man fick tänka till nga extra varv.Hyrbilen vi skulle hämta, var det bra mkt stenskott och repor på, men vi sade till innan vi tog den så allt noterades så vi slapp det kalaset sen i alla fall JTuren upp längs Port Elizabeth gick bra, underbar utsikt.Kapstaden var också superbra.Det mäktigaste vi gjorde på denna resa var i alla fall Sambona samt att vi dök i hajbur, vilket var grymt häftigt.Som sagt vi är verkligen nöjd med resan och all hjälp vi fått av er.Jag kommer garanterat att köpa nästa resa genom er också.

Som sagtGod Jul & Gott Nytt

Jag och min sambo var i Indien mellan 5 mars och 26 mars.
Vi hade bokat hela resan genom Er!

Vill bara säga att ALLT funkade jättebra och att vi är SUPERnöjda!!!!!!

Tack för ett bra arbete!!!!

Med vänlig hälsningSara

Meeru var toppen, rummen, maten och service var perfektVår guide på Sri Lanka var väldigt service minded och tog väl hand om oss.Yala var toppen, vi såg leopard på nära håll (det enda ekipaget under 2 dagar) inte illa!Så tack för hjälpen.!!

Eftersom ” att INTE resa är att dö en smula” börjar vi fundera på nästa äventyrSeychellerna…2012 – marsca 2 v, spelar inte så stor roll när, kanske inte under sportlovet utan lite senare, när är det bäst säsong där?Besök på de 3 öarna – kanske 5-6 dagar på varje..2 personer lägst 3 *** upp till ****.Kan du ge oss en indikation och prel program.Tack o Må så gott!Anette

Vi har nu precis kommit hem från vår underbara Indien resa och vill passa på

att tacka för en mycket bra och trevlig arrangerad resa. Allt fungeradeperfekt med alla våra turer i Delhi, Khajuraho, Agra, Ranthambore, Jaipur,husbåt i Kochi och tillsist sol/bad i Varkala. Våra chaufförer och guider påde olika platserna tog mycket väl hand om oss, speciellt vår chaufför iDelhi, Vickyy, som också körde runt oss på de olika turerna i Rajastan, varenormt trevlig och duktig. Han körde lugnt och säkert, trots otroligatrafiksituationer och den hemska dimman, så kände man sig säker hela tiden.Vi har verkligen fått uppleva massor under vår semester med allt dekontraster som Indien bjuder på. Några höjdpunkter var de gamla hinduiskatemplen i Khajuraho, otroligt med alla dessa detaljer och att de är såvälbevarade idag. Att få glida runt på en husbåt och äta god mat i Keralavar också helt underbart.Både ni på Indcen och reseagenterna i Indien är helt fantastiska på att fåallt att gå ihop!! Man känner sig redan sugen på att återvända, och nästagång blir det Himalaya!! Har Du information om turer till Himalaya så skicka det.

Många Hälsningar

Vi skulle bara vilja tacka för all hjälp som vi fått av dig! Det blev en fantastisk bröllopsresa till Borneo. Den kunde inte ha blivit bättre !

Vi kommer garanterat att åka med er igen nästa gång vi ska åka någonstans.

Med vänliga hälsningarRosana och Petter

Vi hade under sommaren 2009 beställt resa för 4 personer till Maldiverna och Kuredu. Efter noggrant letande via dels telefon samt via weben föll vårt val för just Indcenresor, som är ett företag som specialiserat sig på just resor till Asien med mera. Efter samtal med Stani på Indcenresor beställdes resan efter våra önskemål.

Redan från början märktes deras stora engagemang och deras kunnighet på området, allt klaffade superbra med bekräftelser info med mera.Så slutligen kom dagen då vi åkte, vi var spända på att få se paradisön som vi så många gånger sett på weben, vi blev helt tagna å vi landade tordagen 4/3-2010, allt var inte bara som vi föreställt oss, utan bättre !!!

Efter 14 dagar i detta paradis sammanfattar vi följande: Absolut ett ställe som alla någon gång i livet borde åka till, bra boende, trevlig personal på resorten maten helt suverän, bra utflyktsmöjligheter, dykshopen på ön som var helt suverän med mera med mera, listan kan göras lång.

Så nästa gång någon frågar vilket bolag skall vi resa med, svarar vi sam stämmigt Indcenresor !

Tack än en gång Stani för all hjälp o vänlighet !

/Fredrik o Marianne

Jan-Åke o Barbro

Jag och Kristina kom hem i fredags från Maldiverna & Hakura Club Resort (Waterbungalows) och var väldigt nöjda med hela upplägget, stort tack för hjälpen. Hälsningar Johan
Jag vill tacka för en utmärkt planerad och upplevelsefylld resa. Vi förundrades hela tiden. Det enda vi kanske kan ha synpunkter på var vädret, tidvis ganska kallt. Men det kan ju ni inte göra någonting åt.Med vänlig hälsningKenneth
Alla transporter, transfers och övriga arrangemang fungerade perfekt! Och det är ju det man minns bäst!

Turerna på Borneo med guide var kanske lite ”anpassade” och inte så dramatiska eller ansträngande som vi trott… Sköldpaddsön var dock den stora behållningen, fantastiskt att få uppleva, och helt utanför programmet, en flock apor utanför vårt rum i Sepilok som vi sent glömmer!

Underbar avslutning på Redang, vilken snorkling! Trevligt hotell, varma, glada människor, kunde inte haft det bättre!

Stort tack igen, hoppas du själv haft en bra sommar!

/M

Vi har nu återvänt efter tre veckor i Kerala. Vi vill bara meddela att allt varit perfekt. Alla resor, alla hotellrum och alla transporter har fungerat utmärkt. Inte en miss, alla som mött oss har stått där och väntat med sin skylt ”Mr Johan”.Vi är så nöjda att vi redan börjat fundera på nästa indienresa.Vi hörs igen.God jul och Gott nytt år!HälsarJohan och Eva
Nu är vi tillbaka från våran trip till Indien och vill passa på att tacka för en mycket bra arrangerad resa!!Allt har funkat klockrent! Transporterna har fungerat klanderfritt, hotellen har varit bra, guiderna har haft god kvalitet och även flygbolaget var över förväntan.Så vi är mycket nöjda med hela resan och alla upplevelser!Trots vår fårhållandevis snåla budget tycker vi att ni har lyckats mycket bra med att ordna allting utifrån våra önskemål.Vi kommer definitivt att rekommendera er till andra! Och nästa gång vi blir sugna på Indien så hör vi av oss!! Med vänlig hälsning / Freddie & Maria
VÄL HEMKOMNA EFTER EN FANTASTISK RESA. VI VILL TACKA DIG FÖR ATT DU ORDNADE DENNA RESA MED ALLA TRANSFERS OCH INFORMATION. DET HAR FUNGERAT TOPPEN. VI ÄR SÅ NÖJDA MED VAL AV RESORT OCH HOTELL. VI KOMMER ATT REK DIG OCH DIN BYRÅ TILL VÅRA VÄNNER SOM EV SKA RESA TILL MALAYSIA. Med vänlig hälsning CARIN INGRID MALIN
Thank you for all arrangements on our holidays in Delhi 25.4-30.4.07 Special thanks to our driver.He is really good driver. You can relax and look around while he drives. We also like to send our best regards and thanks to our guide in Agra. He made our visit to Agra really special. Hotel Intercontinental Grand is good but Taj View in Agra is excellent. We got nice room with TajMahal view. Thank you once again. We will recommend Greenways to our friends. Best regards Sinikka ja Markku from Finland
Då var jag tillbaks i Sverige igen, allt gick kanonbra!!Tack såååå mycket för all hjälp!Elisabeth
vill återigen framföra att vi hade en fantastisk resa till Indien och att vi gärna ser att Indcen hjälper oss med planering av framtida resor till denna underbara kontinent. Om Indcen har någon speciell sändlista för information om nya spännande resmål i Indien vill vi gärna att du sätter oss på den. Kashmir är en del vi funderat över och undrar om det fortfarande är farligt att resa dit. Calcutta en annan.Bästa hälsningar! Marie-Louise och Göran
Vill bara först ge ert ett STORT tack för att vår resa blev så lyckad. Trots 10 flygningar var där aldirg något som strulade osv, allt funkade helt superbt! =) Har nu börjat fundera på nya resor, undrar om det finns ngra kombresor där man tex skulle kunna flyga direkt till Afrika (fr CPH), säg Nairobi o sedan vidare till Australien-Asien el direkt till Asien?Stort tack ännu en gång för kanonservice!MvhJohan
Har varit hemma en vecka och själen är fortfarande vid Indiska Oceanen !! Trodde aldrig att det skulle gå att fixa en så bra kombination med Seychellerna och Mauritius, men det ordnade ni på Indcen. Var borta drygt 3 veckor men hade gärna stannat ett tag till. Allt funkade jättebra och naturen och människorna är fantastiska. Reguljärt är dessutom mycket smidigare än charter. Tack, Micke för ditt engagemang, när vi bokade resan. Önskar er alla en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Vi återkommer i framtiden !!!
Tack Indcen resor för en fantastiskt och välplanerad resa till Vietnam! Vi är super nöjda. Stort tack till Alexandra Cau på Indcen som hjälpte oss tålmodigt med planeringen av resan. / Shirin.
Två veckors fantastisk resa till Maldiverna. Allt har fungerat med flighter, transfer, båt, hotell mm. Brilliant service från Resebyrå till vår ”room boy”. Allt som utlovades inför resan har upprätthållits! Mer än nöjda och kommer att vända oss hit igen!

/Jessica.

Hej Micke!!   Ville bara tacka för en superfin semesterresa som du ordnade till oss.   Filitheyo var verkligen paradiset på jorden, den bästa semester vi haft! God mat, trevlig personal och fantastisk snorkling!!!   Stort Tack!! //Matilda
Hej!

Just hemkommen från en fin resa till Seychellerna. Allt har fungerat bra och vi är helnöjda.

Tack för hjälpen.

Hälsningar

Maria och Lennart

Hej Micke!

Tänkte bara skriva några ord åt dig ang Filippinerna …

Det var kanonbra!! Hotellen som vi hade är verkligen att rekommendera, vänliga människor m m bra läge.

Hotellet i Hongkong hade ett bra läge, nära till allt, Nathan Road, tunnelbana = lätt att ta sig vidare, andra shoppinggator.

Vi är supernöjda. Filippinerna borde fler människor åka till, fina stränder, vänliga människor, ej så mycket turister, låga priser, man blir inte påhoppad av en massa försäljare m m.

Nu får vi ha vardag ett tag o spinna på nästa resa.

Mvh//  Eija o Lars-Ola

Hej Micke!

Vill tacka dig för den fantastiska resa du ordnade åt oss, till Seychellerna.

Allt har fungerat perfekt, er partner är suveräna. Indian Ocean Lodge var riktigt bra, men Patatran var i en klass för sig. Vi blev uppgraderade till Honeymoon Suite och det är bland det bästa boende vi någonsin haft. Personalen var fantastisk, god mat o fin strand. Berjaya Beau Vallon är ju inte världens roligaste, men läget är kanon. Sitter här och längtar tillbaka…

och funderar på att åka tillbaka i början av mars nästa år, men då blir vi endast två personer.

Kanske väl tidigt att boka, men du får hjälpa oss när det blir dags.

Ha det så gott!

Hälsningar

Lotta med familj

Ja, nu är vår fantastiska Indienresa över, och vi är tillbaka i vardagen igen!

Vill bara säga till dig att allt fungerade så bra överallt, på hotell, järnvägsstationer, guider, allt har varit sååååååååå bra!!!!

Och vår kontaktman Sunil på Indiapartner var så vänlig och hjälpsam, man kunde ringa till honom när som helst, och även ringde han till oss och kollade av att allt var bra! Helt otroligt! En mycket trevlig person, som varmt kan rekommenderas.

Men även alla chaufförer och guider var så bra, trevliga och omtänksamma. Hotellen var superbra! Som du förstår är vi helnöjda!

Det enda var i början när vi togs av guiderna till olika handicraftbutiker, smyckebutiker, tygbutiker m.m. Vi undrar bara om det ingår i deras uppdrag, eller är det något de gör på eget bevåg?

Tack för all hjälp denna gång Alexandra, du har också varit så bra, det är ju ändå du som hjälpt oss att lägga upp vår resrutt. Allt fungerade så bra även med dig, snabba svar m.m. Bra gjort!

Många hälsningar från 4 nöjda Indienresenärer, Renée, Conny, Maj-Britt och Sture

Tack för en FANTASTISK resa. Den överträffade alla våra förväntningar. Vi blev enormt väl omhändertagna överallt och såg så mycket fint.

Ett litet fel hade smugit sej in – att vi bara skulle ha frukost i st f frukost/middag den första veckan. Detta rättades omedelbart till med ett enkelt telefonsamtal.

Alla var mycket vänliga, maten fantastisk. Hotellen bra.

Vår chaufför körde lugnt o fint och var också mycket hjälpsam.

Poovar Island resort var ett paradis och vi kom hem som pigga friska människor!

Vi längtar redan tillbaka!

Mvh

Ann-Mari Lanmark Anette Levin

Jag vill tacka för en utomordentligt väl upplagd resa. Vi är helnöjda med ALLT. Allt fungerade till punkt och pricka. Vi hade utomordentligt bra chaufförer och guider. Hotellen var perfekta. Programmet var lagom intensivt. Resan var sammantaget synnerligen prisvärd.

Vi har redan varmt rekommenderat er till vänner och bekanta som funderar över att åka till Indien.

Den enda lilla förbättringsåtgärden vi kan komma på är att det borde varit fungerande bilbälten i baksätet på bilen vi hade i Kerala. Men vid det laget var vi å andra sidan så luttrade och vana vid trafikintensiteten att vi inte riktigt brydde oss…

Hälsningar

Catharina och Staffan Blom

Vi vill tacka för en fint ordnad resa till Indien – rundresa 23 nov och sen 2 veckor i Kerala. Allt fungerade på bästa sätt och vi är väldigt nöjda. Reseledaren var den bästa man kan tänka sig – informativ och kunnig och ingen stress. Era inhemska representanter skötte sig också utmärkt. Vivanta by Taj i Kovalam är ett hotell man verkligen kan rekommendera de allra mest krävande hotellgäster. Allt sköttes perfekt, personalen var trevlig och hjälpte till med allt. I frukostbuffén saknades ingenting och de övriga restaurangerna serverade mat av hög klass. Vänliga hälsningar Gunilla Rosendahl med resesällskap
Hej och hjärtligt tack från hela gruppen till en mycket välplanerad och genomförd resa. Allt fungerade perfekt. Innan vi åkte varnade Mohinder oss för att vi skulle räkna med förseningar både på flyg och tågresor. Något sådant har inte förekommit utan allt har gått i tid. Guider och bussar har varit på plats i tid. Dessutom var kontakten med Sunil Pandey mycket värdefull att ha. Han var mycket hjälpsam och trevlig.

Vi kan med mycket gott samvete rekommendera Indcen Resor.

Från alla nöjda resenärer, varm tack och God Jul och Gott Nytt år till Er båda.

Hälsningar

Crister

Jag vill bara tacka för ännu en fantastisk resa från Er. Allt har fungerat perfekt med olika flyg, sjöflyg och hotell. Vilamendo var en fantastisk plats och motsvarade mer än väl förväntningarna. Personalen på hotellet var mycket serviceminded och vi fick dessutom en tre dagars kryssning med snorkling och beachbarbeque på ”Robinssonö” utan extra kostnad. Vill bara berätta att euro funkade inte – bara dollar eller kort.

Vänliga hälsningar

Annika

Ville bara tacka för ytterligare en bra resa arrangerad av er.

Även er samarbetspartner på koh samui är verkligen trevliga och duktiga.

MvhPer

Då har vi kommit hem från Indien och ville bara tacka för en suveränt ordnad resa! Allt klaffade perfekt och alla guider och chaufförer var väldigt bra och kunniga.MvhMadeleine & Per
Vi har haft två härliga veckor på Gan i Maldiverna.Resa, hotell, allt fungerade till högsta belåtenhet.Tack för din hjälp,glada hälsningarMarton och Judith
Vill bara tacka för all hjälp och god service. Vi har haft det underbart på Maldiverna. Meeru var en fullpoängare !!!! Otroligt bra mat och toppenboende.

Det var bra även på Sun Island, men tyvärr så verkar det vara en ö som vänder sig till Ryssar. ( Det kändes som om det var vi och hela Ryssland på ön.)Er lokala representant skötte sig utmärkt. Dom tog hand om oss vid ankomst/avgång samt när vi bytte från en ö till en annan. Utmärkt service.T.o.m vädret var på våran sida. Några regnskurar första veckan, men inte en regndroppe under tiden på Meeru.

Jag skall gladeligen rekommendera er till mina vänner om dom kommer på resetankar.

TUSEN TACK !!!

Med vänliga hälsningar/Marie och Bjarne

Nu är man hemma igen efter en underbar resa! Tack så hemskt mycket för hjälpen med bokningen..Allt var kanon, måste bara säga att Cassia Cottage på Phu Quoc var det bästa stället jag bott på helt underbart!!Tack igen för all hjälp! Nu tittar vi på nästa resa å det blir nog safari om jag får som jag vill :)Ha en bra dagHälsningar Jessica
Tillbaka i Sverige igen efter en underbar semester i Kuala Lumpur och på Bali. Allt flöt på bra för oss,flyganslutningar, transport till och från flygplats och hotel, fina hotel underbara människor. Vi är helnöjda och kommer säkert anlita Indcen resor igen.Ha en fortsatt bra vår.HälsningarChristina
Hej StaniVill bara skriva och tacka så mycket för hjälpen med bokningen av vår resa i Indien. Vi är supernöjda med allt. Greenways tog väldigt bra hand om oss. Ranthambore Regency var toppen, oerhört vänliga och tillmötesgående. Vi hade tur och fick se 3 tigrar (mamma med 2 ungar). Det var en upplevelse att åka inrikeståget. Tack igen och God Jul.MVH Nahreena
Vill bara meddela att vi är åter från våran resa. Allt har fungerat klockrent. Inga förseningar eller annat strul. Maldiverna var verkligen speciellt. Jag är glad att det blev av trots att det kostar. Husrevet var något utöver det vanliga. Roligt att återse Kerala och Kovalam. Lighthouse beach har verkligen förändrats sedan mitt besök 1988 men ovanför beachen var det sig likt, ett härligt land att resa i.Med all kyla som vi har nu så längtar man redan ut igen.Tack för all hjälp.MVHPeter
Kerstin och jag och våra reskamrater Ann-Marie & Jan har just kommit hem efter tre fantastiska veckor i Indien. Vi vill tacka dig för fina arrangemang – allt klaffade perfekt med biljetter, utflykter, taxitransfer och hotell – särskilt hotellet i Varanasi. Vi kan verkligen rekommendera Indcen Resor till våra vänner och bekanta. Nu är det nästan vinter hemma i Sverige, men vi lever på våra Indien-minnen! Bästa hälsningar från oss i Falkenberg! / Ingmar A
Hej Stani! Vill bara skriva och tacka så mycket för hjälpen med bokningen av vår resa i Indien. Vi är supernöjda med allt. Greenways tog väldigt bra hand om oss. Ranthambore Regency var toppen, oerhört vänliga och tillmötesgående. Vi hade tur och fick se 3 tigrar (mamma med 2 ungar). Det var en upplevelse att åka inrikeståget. Tack igen och God Jul.MVH Nahreena
Tack för utmärkta arrangemang för vår resa till Lackadiverna! Allt fungerade precis som det skulle. Hotellet är kanske litet enklare än deras website och pris låter ana (och det var vi som valde det, inte du), men mycket trevligt, fantastiskt god indisk mat, litet och vänligt på ett sätt som vi just ville ha. Och snorklingen i lagunen var förstås superb. Qatar Airways är ett jättebra flygbolag, mycket bättre än de vanliga europeiska och amerikanska bolag jag mest har flugit med. På hemresan hade vi fått en avgångstid på biljetten, en annan på tidtabellen för avresa från Kochi, men det fixade sig när vi såg det. Vi återkommer gärna till dig och till Indcen.HälsningarThomas
Jag vill tacka för hjälpen med vår bröllopsresa till Malaysia. Vi fick en helt underbar resa där allting stämmde. Ett fantastiskt land med god mat otroligt trevliga människor, hotellen var kanon och alla trensfers fungerade bra, kunde inte varit bättre vi fick precis det vi ville ha.Tack för en mycket bra service, kommer säkert kontakta dig igen om vi ska till Asien och rekommenderar er till mina vänner.Tusen tack!!Anna Agaeus
Jag ville bara tacka för ett väldigt bra safariarrangemang till Bandhavgahr i januari. Vi är mycket nöjda.Naturligtvis hjälpte det att vi fick synnerligen fina upplevelser av tigrar i parken.Nature heritage lodge var mycket trevlig med fina rum och mycket bra service och god mat. Safariguderna var mycket bra.Förarna som hämtade oss i Jabalpur och lämnade oss i Katni var också väligt trevliga och körde bra.HälsningarPer
Nu är vi tillbaka i Sverige och vill skicka stora ”Tack hälsningar” till dig som sydde i hop vår bröllopsresa.Vi fick ett underbart bröllop på Cocho beach, de kunde sin grej, fina bilder och dvd. Bra hotell. Men det passade perfekt att avsluta resan med 5 härliga dagar på varckra och romantiska Paul & Virginie. Efter en vecka behöver man miljö ombyte och det här var kanon!Alla transfers fungerade utmärkt och all övrig kommunikation.Vi kan absolut tänka oss att resa med Indcien resor igen.Tack för allt!MVH// Herr och fru Karlsson
Tack för all hjälp med att arrangera den fantastiska resa vi har haft till Thailand. Allt har fungerat superbra,flyg transfers o hotell. Storflygplatsen i Bangkok har fått oförtjänt dåligt rykte tycker jag.Allt fungerade perfekt och informationen var mycket bra.Återkommer gärna till Dig när det är dags för nästa resa.MVH Gunnela med medresenärer
Hej och tack för fantastiska arrangemang i Indien. Allt fungerade perfekt och alla tog så väl hand om oss. Vår chaufför i Delhi, Vicky, var så trevlig och duktig och vi var väldigt nöjda med de andra chaufförerna också. Både ni på Indcen och reseagenterna i Indien är helt fantastiska på att få allt att klaffa. På varje nytt ställe fanns det någon som mötte oss. Hotellen var bra, tågen var bra och flyget mellan Khajuraho och Varanasi var helt utmärkt. Jag hoppas verkligen att jag får råd att snart åka till Indien igen. Min väninna, Elna, är lika nöjd. Vänliga hälsningar från en mycket nöjd kund Ingrid
Hej Micke

Har kommit hem från Maldiverna & Kuramathi Island Resort nu och ville bara tala om att vi var jättenöjda med ön, resan, maten, boendet. Allt fungerade klockrent med allt.

Tack så mycket.

Hej Micke

Har kommit hem från Maldiverna & Kuramathi Island Resort nu och ville bara tala om att vi var jättenöjda med ön, resan, maten, boendet. Allt fungerade klockrent med allt.

Tack så mycket.

Har precis kommit hem efter 15 dagar på Seychellerna bokat genom Indcen.

En fantastisk resa där varenda transfer, varenda förbokat klockslag precis allt har funkat 100% ’it för oss. Vi är oerhört nöjda med resan OCH Indcen som vår researrangör.

Ett STORT tack till er från oss! Mikael, Carina, Birgitta & Stefan. Ett extra tack till ”Micke” som varit vår kontakt hos Indcen.

Vi har rest runt i Malaysia på den mest fantastiska resan vi varit på, åker hem på onsdag. Vi vill tacka så hemskt mycket för en otroligt bra sammansatt resa där allt har funkat perfekt! Nästa resa går genom er!!! Tack!!!
/Jennie
Hej Micke,

Nu är vi hemma igen – det var en kanonbra resa. Creole Travel Services var utmärkt bra och trevliga att ha att göra med – allt på utsatt tid eller något före. Berjaya på Praslin hade ”sömning” personal i reception och matsal (enda lilla plumpen) medan de som skötte trädgården var trevliga och alerta. Där fick jag också en ordentlig stöt när jag skulle tända i badrummet (höger pekfinger ner till höger fot, var barfota och lite fuktig om fötterna). En elektriker kom och åtgärdade. På La Digue och Mahe var allt bra. Bäst var utflykt till Aride och snorkling Coco (OK) och Filicite (bäst, bla Hawsbill Turtle). Jag missade inte många av de fåglar jag ville se och lite ska man ju ha kvar att jobba på. Jag såg två par Seychelles Paradise Flycatcher, en nykläckt unge i bo och en utflugen unge. Jag guidades av vakten för reservatet. Lite kuriosa var Sundberg´s Day Gecko som vi såg vid Doctors House på Curieuse. Jag hade stor nytta av boken ”Wildlife of Seychelles” av John Bowler (jag köpte boken på naturbokhandeln).

Bra flygtider, särskilt hemresan. Stort tack till dig Micke!

Med vänlig hälsning

Lars

Hejsan Micke!

Ville bara tacka igen för bra ordnad resa.

Allt funkade perfekt, mycket trevliga hotell både Peritus Melangi på Langkawi

och Idyllic på Koh Lipe. Kuala Lumpur var inte heller fel.

Vi återkommer när nästa resa blir aktuell!

MVH Lena

Hej!

Jag vill bara tacka för en bra arrangerad resa du bokade till oss.

Vi reste den 11 feb till Filippinerna via Hong Kong. På alla stopp vi hade så möte personal från era samarbestspartner  upp oss och såg till att vi kom vidare. Allt funkade utmärkt.

Så vi vill tacka dig och alla personer som tog hand om oss på vägen till en härlig semester.

Vi återkommer säkert till dig inför nästa semester.

Ha en trevlig helg.

Hälsningar

Junette och Karl-Olov

Vi är nu hemma efter en härlig semester i Malaysia. Allting har klaffat perfekt enligt resplanen. Vi är mycket nöjda och återkommer med en förfrågan när vi är ressugna igen.

Med vänliga hälsningar

Siv och Ove

Tack!

För en väl arrangerad resa! Allt fungerade suveränt!

Hälsningar Jacqueline o John Hessner

Vi har det väldigt bra i Indien. Tack för utmärkt reseförslag. Jag undrar om vi måste rekonfirmera flygbiljetterna. Kan du göra det i så fall.

Hälsningar

Bengt

Vill först och främst tacka för ett förstklassigt arrangemang   La Digue va kalas samt bröllopet lika så.   Med vänlig hälsning Michael Turesson
Jag vill tacka för all hjälp med vår Indienresa! Allting klaffade perfekt, och vi hade en underbar månad därnere! Inte ens den minsta magsjuka heller!

Jag vill önska dig en trevlig och God Jul, och hoppas få uttnyttja dina kunskaper återigen, för tillbaka till Indien vill vi absolut!

Vänliga hälsningar Marie och Lina Dimming

Vi vill tala om att vi nu är tillbaka i Sverige och att vår resa till Indien fungerade perfekt vad gäller allt – flyg, hotell och landarrangemang. Vi bokade själva flyg och hotell, men köpte landarrangemang från er.

Landarrangemanget är vi mycket nöjda med. Vår chaufför kom alltid i tid för att hämta oss och resorna med chaufför och bil fungerade mycket bra. Den bil vi hade Delhi-Agra-Jaipur var en rätt stor, ren och ganska ny Toyota. Chauffören kunde tillräckligt med engelska. Guiderna i Delhi. Agra och Jaipur var också till belåtenhet.

Tack än en gång. Vi rekommenderar er gärna till andra.

HälsningarTord

Tack för dina researrangemang ifrån Mumbai till Kerala. Allting klaffade enligt plan, alldeles utmärkt allting som du planerat. Stort tack för det. Vi skulle också vilja att du till dina ombud framför att alla underleverantörer gjorda riktigt bra ifrån sig, vi har förstått att feedback är mycket viktigt för dem:Tiji, chauffören som mötte i Cochin var väldigt trevlig och duktig, pålitlig som en klocka och körde bra i den kaotiska trafiken.Guiden i Cochin, som vi tappat bort namnet på var suveränt bra – öppen, berättade personligt och kunnigt och tog roliga initiativ under dagen.Grand Hotel i Cochin, trevligt bemötande, bra rum och bra restaurang.Båtuflykten i Backwaters, litet företag med bara 2 båtar, men en jättetrevlig besättning som bjöd på flera bonustimmar med avslutning i hamninloppet som egentligen inte ingick och där vi fick se fiskeflottan komma in + de kinesiska fångstverktygen in action.Deshadan resorts i Verkala var mycket bra, välskött med mycket professionel management, jättebra personal och spotlessly clean.Och den avslutande chauffören, städslad av hotellet var lika bra som Tiji – lugn och trevlig.Så stort tack,Eva och Flemming
Vill bara säga att vår resa till Maldiverna/Sri Lanka funkade väldigt fint.
Nu har vi varit hemma en tid efter vår resa till Kenya.Vi hade en fin och lärosam resa. Som det alltid är så fanns det vissa saker som man skulle gjort annorlunda om vi skulle resa dit igen, men som helhet var allt bra.Peter som mötte oss och som var med oss på hela safarirutten var jätteduktig och gjorde verkligen så att vi fick uppleva mycket under safarin. Det blev en oerhörd skillnad i temperatur mellan de två veckorna men vi avslutade med mycket sol och bad och vi är helt nöjda med vår resa.
Vill bara tacka dig för en perfekt planerad resa, transfern funkade kanon – förutom ett trasigt inrikesplan -hotellen var mycket bra (Patatran på La Digue var otroligt fint och maten på Le Ocean kanon).Vi hade två regndagar på 15 dagar, perfekt snorkling och bad med fantastiska upplevelser – vi var nog mer i vattnet än på land.Indcen resor kommer att vara vårt första val om vi gör någon liknande resa i framtiden.Hälsningar/ Glenn med ett mycket nöjt sällskap
Hej

Vill bara framföra ett stort Tack för en mycket från er sida välorganiserad resa i Indien. Det fungerade med alla moment, flyg, hotell, tåg och chafför.

Vi är mycket nöjda

mvh Ann-marie

Vi är för en vecka sedan hemkomna från en fantastiskt semester i Malaysia! Vi vill tacka för all din hjälp med bokning av flyg, hotell och transfers! Allt har funkat jättebra under hela resan!

Bäst på hela resan var såklart hotel Thanjung Rhu. Vilket paradis! Det var nog inte sista gången vi var där 🙂 Återigen, tack för allt!

Hälsningar Jenny & Robban

Hej!Vi vill tacka dig Stani för att du fixade en fantastisk resa för oss till Indien.Det var första gången för oss i Indien. Finfina hotell, braservice under resan med guider och chaufförer.En toppenresa med risbåt på backwaters och till sistparadiset i Varkala Kerala. Bästa hotellet på beachenAllt har klaffat perfekt.Vi tackar dig Anneli ocj UllaIndien 21 jan – 5 febr Dehli Kochin Varkala
Ja nu är vi hemma igen.

Vi har haft en fantastisk resa, ett bra upplägg, varierande och många härliga upplevelser. Stort tack för din hjälp.

Stort tack för en mycket bra ordnad resa till Kerala! En utmärkt idé att ha bil och chaufför hela tiden, dessutom hade vi en ny och mycket bra bil.Hotellen var allihopa väl valda, precis lagom standard. Att sysselsätta sig5-6 dagar i Munnar var inget problem, tvärtom. Mycket vacker och intressant trakt med vackra berg och teodlingar. Vi köpte ett par dagsutflykter och gick egna vandringar i närområdet. Ersättningshotellet var otroligt charmigt i sin enkelhet och litenhet, och det blev bara trevligt att byta efter fyra nätter på Issacs. Precis lagom med en eftermiddag i Periyar och en dag på Backwaters. Eftersom själva badorten Kovalam är mycket turistisk numera, var det jättebra att vara på Ayurveda-hotellet en halvmil söderut. Lugnt och fint, precis intill den egna stranden där man på nära håll kunde följa fisket. Vänliga hälsningarBjörn
I november förra året hjäpte du mig, Ulrika, och min väninna Bodil, att sy ihop en resa på tre veckor i norra Indien, samt en vecka ytterligare för mig i Kerala. Vår tid i Indien överträffade alla våra förväntningar! Hotellen var från helt ok till fantastiska, guider och chaufförer var punktliga och mycket trevliga och väldigt servicevänliga. Vi kännde oss mycket väl omhädertagna och trygga. Vi vill tacka för din hjälp som bidrog till vår mycket lyckade resa!Vänliga hälsningar, Ulrika
Its been a while since we got back from our trip to Kerala! I know this e-mail is being sent late….but just wanted to say THANK-YOU for arranging a wonderful trip for us and for all your patience! My parents and I had a great 10 days and enjoyed every bit – Kerala is a beautiful place! Everything worked out smoothly according to the schedule and we were very pleased with your arrangements! Thank-You! Best Regards, Sirikitt & family
Vill bara tacka för upplägget till resan. Vi är tillbaka hemma efter två fantastiska veckor i Indien. Allt fungerade väl med bokningarna.Det enda vi skulle vilja anmärka på som ett tips till Er är att hotell Brodway i Delhi inte lever upp till den standarden vi skulle önska. Det var oerhört bullrigt i samtliga rum pga av vent.anläggning och närheten till gatan.Men för övrigt var allt bra med de tåg, flyg och hotelbokningar ni hjälpt oss med.Hälsargun & stellan
Grabben från bangladesh är helt supermegaservicemninded (tyvärr minns ej vad han heter) och Indien experten (minns inte namnet här heller) är supersympatisk och jättevänlig och som alltid vet ni allihopa vad ni pratar om. Jättetack!// Hälsningar// Alexander
vi har nu kommit hem efter vår resa till Kerala. Jag vill bara tala om att allt var helt enligt överenskommelserna och att vi är mycket nöjda med researrangemanget och de som tog emot oss där. Tack för hjälpen återigen. Vänliga hälsningar, Anna
Bäste Sami!Jag var inne på Indcens kontor idag för att träffa dig och fick då beskedet att du för närvarande är i Indien. Eftersom jag därför inte kan tala med dig direkt hoppas jag att du får detta e-brev i stället.Jag och min kompis Erling återvände i morse från Indien efter att i 10 dagar ha rest omkring där enligt den resplan som du ordnade för oss. Jag vill härmed tacka dig för ett mycket fint arrangemang och jag kan försäkra dig att vi är väldigt nöjda. Det var en fantastiskt intressant resa till ett land som är totalt olikt Sverige, och vi är nu fyllda av mängder nya intryck, minnesbilder, dofter och ljud som det kommer att ta en lång tid att smälta. Vi är så glad a att vi gjorde denna resa, men vi inser också att det var tack vare Indcens och dina insatser som resan blev så lyckad.Jag tackar dig än en gång för dina fina arrangemang och hoppas att jag inom en inte alltför avlägsen framtid får tid och råd att resa till Indien igen. Då kommer jag att med förtroende vända mig till Indcen igen för utformning av en ny och intressant resplan.Med vänliga hälsningar frånCarl-Magnus
Hej Sami Resan som du ordnade under julhelgen var helt fantastisk. Allt fungerade perfekt. Vår förare körde lungt och skönt, han var nogrann, passade tiden, var ansvarsfull.Guiderna var också mycket bra och trevliga. Hotellen var också till full belåtenhet. Tillsammans blev det här en fantastisk oförglömlig resa för mig och med familj!!!VänligenLars
Hjärtligt TACK, nu kan jag inte önska mera.Tack för all hjälp, du är verkligen proffs på detta, kommer alltid att kommendera dig i framtiden och jag vet vem jag vill boka hos i framtiden om det blir fler resor och den förhoppningen har jag.Tack igen för att du har varit så trevlig och trygg att ha att göra medVänliga hälsningarHelga
// Tracker från Sami