Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Reseförsäkring

Reseförsäkring

För att Du som kund ska känna Dig säker och trygg på resan, erbjuder vi Dig de bästa reseförsäkringarna. Hör med oss vilken försäkring som passar just Dig!Att ha en försäkring som skyddar i händelse av sjukdom, olycka eller annan praktisk oangelägenhet är a och o när Du beger Dig ut på en resa. Vi På Indcen Resor erbjuder Europeiska och Gouda reseförsäkring, både som en fullständig reseförsäkring alternativt som komplement till grundskyddet som finns i tex. hemförsäkring/kortförsäkring. Vi rekommenderar att ha en reseförsäkring för hela restiden. Den ska tecknas före avresan (går ej köpa om du redan är på resande fot).

Beräkna pris samt teckna reseförsäkring kan du göra här:

INGÅR DET FÖRSÄKRING OM MAN BETALAR MED KORT?

Omfattningen varierar beroende på korttyp samt på vem som utfärdat kortet. Kontrollera med ditt kortbolag, banken, vad som ingår. Observera att försäkringen oftast är begränsad till själva transporten; skyddet kan endast lämna ersättning vid flygförsening, bagageförsening och olycksfall under transporten.

För att omfattas av reseförsäkringen ska Du vara inskriven i en nordisk försäkringskassa och vara angiven som försäkrad i försäkringsbeviset eller på färdhandlingarna för resan Du köpt försäkringen till.

Observera också att försäkringen genom kortbetalning oftast gäller endast själva kortinnehavaren!

// Tracker från Sami