Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du den som vi söker? En kompetent person med branschvana som även är nyskapare med fantasi! Indcen Resor befinner sig i ett expansivt skede och räknar med att nyanställa inom snar framtid. Välkommen att skicka din ansökan om du söker arbete på resebyrån, som reseledare eller önskar ha något extra att göra vid sidan om.

 

Resebyråtjänsteman/producent

Vi skräddarsyr resor enligt kundens önskemål. Vi har även tagit fram färdiga reseförslag. Vi är angelägna om att förverkliga våra kunders drömresor. Vi specialiserar oss på olika länder – och det är därför en stor fördel att själv ha rest mycket.

Vi finns för våra kunder och vårdar relationen med dem. Varje kund ska känna sig speciell hos oss. På Indcen Resor finns det gott om utrymme för egen kreativitet och passion. Arbetet kräver ett affärsmässigt tänkande samt egenskaper som tålamod och flexibilitet samt att man är en skicklig problemlösare. Kunderna uppskattar effektivitet, initiativförmåga, service- och kvalitetskänsla. God datakunskap och kunskap/erfarenhet av våra destinationer är ett krav. Vi jobbar i boknings-systemen Sabre och Travelwire. Arbetsuppgifterna är varierande och du måste kunna hålla flera bollar i luften samtidigt. Du ska även smälta in i ett resultatinriktat team med positiv inställning där alla ställer upp för varandra.

 

Indcen affiliate

Arbeta hemifrån i eget tempo och regi – hör med oss.

 

Reseledare

Vi har ett kontinuerligt behov av erfarna reseledare. Det krävs att du har tidigare erfarenhet, god kunskap om området där du vill guida, social kompetens och hög serviceanda. Du har ett genuint intresse av natur, kultur och historia.

 

Praktikplats/LIA

Vi kan erbjuda LIA plats på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Om du vill göra din LIA i Indien har vi ett brett kontaktnät inom till exempel restaurang, hotell och turismbranschen i landet. Kontakta oss gärna för information och inspiration!

Skicka din ansökan till info@indcen.se

 

INDCEN RESOR – den perfekta platsen för lärdom och utveckling.

// Tracker från Sami