Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du den som vi söker? Personen med branschvana som även är fantasifull nyskapare. Indcen Resor befinner sig i ett expansivt skede och räknar med att nyanställa inom snar framtid. Välkommen att skicka din ansökan om du söker arbete som resekonsult, som reseledare eller önskar arbeta extra vid sidan om.

 

Resebyråtjänsteman/producent

Vi skräddarsyr resor enligt kundens önskemål. Vi har färdiga reseförslag som går att anpassa. Vi är angelägna om att förverkliga våra kunders drömresor. Det är en stor fördel att själv ha rest mycket och särskilt till våra resmål.

Vi finns för våra kunder och de ska känna sig speciella hos oss. Hos oss får man vara kreativ och följa sin passion. Arbetet förutsätter ett affärsmässigt tänk med egenskaper som tålamod, flexibilitet och lösningsorienterad. Kunderna uppskattar oss för vår effektivitet, initiativförmåga, service- och kvalitetskänsla. Boknings- och midofficesystem arbetsvana samt kunskap/erfarenhet av våra destinationer är ett stor fördel. Vi använder Sabre och Travelwire. Arbetet kan bli intensiv till och från och därmed kräver att kunna hålla flera bollar i luften samtidigt. Välkommen in i ett resultatinriktat team med möjligheten att växa.

 

Indcen affiliate

Arbeta hemifrån i eget regi. Du kan välja nivån mellan referensagent och fullbördig resekonsult – hör med oss.

 

Reseledare

Är du bosatt i någon av vår resmål? sätt upp dig på vår lista, så kan vi hjälpa dig med reseledare uppdrag.

Praktikplats/LIA

Vi kan erbjuda LIA plats både fysiskt i vår kontor i Stockholm eller hybrid. Om du vill göra din LIA i Indien har vi ett brett kontaktnät inom till exempel DMC, hotell, resort osv.

Skicka din ansökan till info@indcen.se

 

INDCEN RESOR – den perfekta LIA/praktik plats för hands on lärdom och kunskap.

// Tracker från Sami