Välkommen till Myanmar (Burma)

Nyfiken på att upptäcka ett land i Asien som ännu inte översköljts av kommersiell turism och västerländska ideal? Res till Myanmar. Här möter du det traditionella Asien med ett rikt kulturarv, en vänlig lokalbefolkning, hisnande vacker natur och orörda stränder. Detta är landet där religionen är starkt förankrad och de buddistiska munkarna är mer högaktade än rockstjärnor. Indcen Resor erbjuder färdiga reseförslag till Myanmar. Vi kan även skräddarsy resan enligt dina önskemål till exempel i kombination med andra länder i Asien/Fjärran Östern. Lyxa till Er resa med flyg i Business Class eller First Class. 

Upptäck och utforska det spännande landet Myanmar under någon av våra rundresor. I vår Klassiska Rundresan Myanmar (Burma) och Rundresa Myanmar (Burma) Explorer får ni chansen att besöka exempelvis huvudstaden Yangoon (Rangoon), Bagan, Kalaw, Mandalay och Inle Lake och se många heliga tempel, kloster, pagoder, nationalmuseum och heliga grottor. Under resorna får ni även ta del av Burmas storslagna natur genom att paddla kanot, vandra i berg, åka på båtutflykter och beskåda vackra solnedgångar. I kombinationspaketen Myanmar – Kultur kombinerat med sol- & bad! och Myanmar-Yangon & Sol och bad i Ngapali får ni förutom ovan nämnda stadsturer även besöka Ngapali, en lugn och stillsam badort med långa oexploaterade sandstränder vid Indiska Oceanen. Den vita sandstranden, det rena vattnet vid Indiska oceanen och de läckra färska skaldjuren som serveras till mycket låga priser, gör bara detta värt resan hit.

Boka resan till Myanmar hos oss, vi ger dig råd! 

Fakta Myanmar

  • Antal invånare: ca 51 miljoner.
  • Yta: ca 5.678.500 km².
  • Huvudstad: Naypyidaw.
  • Valuta: Kyat (MMK).
  • Språk: Burmanska. Engelska och ett antal minoritetsspråk.
  • Visum: Visum krävs för resor till Burma och detta måste man ansöka om i god tid innan avresa. Ansök här: www.myanmarvisa.com
Bli en av få som besökt spännande Myanmar/Burma!