Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Visum till Indien

Vi på Indcen Resor kan hjälpa med foto och pass skanning samt ifyllning av visumansökan (mot servicearvode, resplan ingår).
Välkommen till oss på Olof Palmes gata 12, Stockholm. Vardagar 10-17.30 / tidsbokning vid övriga tider! Tel. 08-562 65 000.

Visum till Indien behövs alltid:  Välj mellan E-visum och visum stämplat på passet – se nedan. 

Indian_flag

E Visum  Söks online (klicka sedan på “e-TOURIST VISA – eTV”). Detta innebär i praktiken att man får epost bekräftelse om visumet är godkännt. Den måste visas till flygbolagen inför incheckningen. Visumet stämplas på passet sedan vid ankomst i Indien, så räkna med litet extra tid för det tex. om du ska resa direkt vidare inom Indien.

Visum som stämplas på passet utfärdas numera av Indiska Ambassaden
Besöks adress: Kornhamnstorg 4, 111 27, Stockholm.

OBS! Då regler och avgifter kan ändras med kort varsel är det viktigt att du går in på hemsidan för aktuell information och kontroll i samband med att du ska ansöka om visum. Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.

Det är resenärens ansvar att ha erforderliga visum. För svensk medborgare, svensk medborgare med utländskt ursprung samt utländska medborgare kan särskilda visum-bestämmelser gälla. Kontrollera inför resan. Obs. nekas man utresa till/inresa i ett land på grund av avsaknad av giltigt pass, visum mm så ligger ansvaret på det på resenären. Passet måste alltid vara giltigt i sex månader efter hemkomsten.

// Tracker från Sami