Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Cityresor 🗼

Citybreak – Europas Städer 🗼

Sugen på att ta en kort paus från vardagens bestyr och uppleva kultur, sevärdheter, underhållning och god mat i en av Europas spännande storstäder? Indcen Resor erbjuder färdiga hotellpaket till flera städer i Europa. Boka din resa hos oss – vi har något för alla!

Ibland har man inte möjlighet att resa iväg under någon längre tid, men längtar ändå efter att komma bort och uppleva en ny och inspirerande plats. Unna Dig en långhelg i trevligt sällskap där Du får möjligheten att upptäcka en storstad som passar just Dina/Era önskemål och preferenser! Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Din nästa Weekendresa  eller boka direkt om Du redan har bestämt Dig för något av våra alla Storstadspaket. Vi kan även boka endast flyg samt boende i önskad prisklass/standard – hör med oss för bästa dagsaktuella pris!

Boka Er Storstadsweekend genom oss – vi ger Er råd att resa bättre! 

Sortera på:

Tjeckiens huvudstad och en av Europas populäraste turistorter. Prag! Prag är en underbart vacker stad med vacker arkitektur, många gamla
En resa till Dubai på 6 nätter med boende på 5-stjärniga V Hotel Dubai Curio Collection By Hilton! Hotellet är modernt, har takpool och är bra beläget i stan. Flyg tur och retur + utflykt till Abu Dhabi, "The Top" Burj Khalifa, ökensafari & Dhow Cruise med middag ingår i resans pris.
22.500 kr
Vietnam är ett vackert land som erbjuder massor! På den här resan besöker vi storstäder som Hanoi och Ho Chi Minh, vi besöker omtalade Halong Bay, tar en tur genom Mekongdeltat och lär oss Vietnams historia.
En uppskattad kombinationsresa med storstad + sol & bad! Besök Ho Chi Minh i södra Vietnam och fortsätt ut till paradisön Phu Quoc. En resa på 2 veckor med boende på Pullman Saigon Centre5* (Ho Chi Minh) & Saigon Phu Quoc Resort4* (Phu Quoc Island)
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!