Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Weekend resa till Paris

Förälska dig i romantiska Paris!

Det finns nog ingen stad som är så romantisk och passande för älskande par som Paris. Tänk dig en stilla promenad längs Seines kajer en solig vårdag. En passionerad kyss i Tuilerie parken. En bubblande aperitif på en charmig konstnärsbar och en sen supé på en mysig bistro i Saint Germain i Latinkvarteren.

Paris har smala gränder, lummiga parker och sköna brasserier och kvarterskrogar. Men här finns även pampigt breda avenyer, världsberömda museer som Louvren och lyxiga delikatessbutiker. Paris är också en stor shoppingstad såväl som matstad och hit lockas många gourmander. Paris erbjuder något för alla men passar kanske allra mest för den som älskar livet och att njuta av det fullt ut.

Cityresor 🗼

3.900 kr

Intresseanmälan

INGÅR PAKETPRIS:
– Transfers t/r till hotellet
– 3 nätters vistelse på utvalt hotell
– Frukostpension samtliga dagar
– Bokningsavgift

VICTORIA HOTELL (**) från 3900 kronor per person
PALM OPERA (***) från 6500 kronor per person
POWERS (****) från 12.350 kronor per person

TILLVALSMÖJLIGHETER:
– Flyg t/r reguljärt till London
– Extra nätter på utvalt hotell (även andra rumstyper)

Pris avser per person i delat dubbelrum, tillägg enkelrum. Pris avser lägstaprisperioder i mån av platser lediga, tillägg förekommer på rumspriset vissa perioder på året.

VICTORIA HOTELL (**)
Adress: 2 BIS CITE BERGERE – 75009 PARIS
Web: https://www.hotelvictoriaparis.com

Enkel turistklasshotell med bra läge. Det är ca 5 minuters promenad från Operan och på en tvärgata till Boulevard Montmartre. I området runt hotellet finns ett stort utbud av restauranger, barer och teatrar. Hotellet erbjuder en frukostrum med en enkel kontinental frukost. Gratis Wi-Fi i de allmänna utrymmen. Hotellet har totalt 105 rum. Rummen är små och enkla med badrum med dusch och wc. Det finns även telefon och TV på rummen.

PALM OPERA (***)
Adress: 30 rue de Mauberge, 75009 Paris, France
Web: https://www.astotel.com/uk/hotel-palm-opera-paris.php
Bra mellanklasshotell i hjärtat av Paris och den gamla stadsdelen Montmartre och Sacré Coeur, ca 10 minuters promenadavstånd till Operan. Hotellet har en lounge med kaffebar och frukostmatsal. Totalt så har hotellet 38 moderna inreda rum med bad/dusch och wc, telefon, luftkonditionering, TV, hårtork, gratis Wi-Fi och deponeringsbox. I priset ingår frukostbuffe.

POWERS (****)
Adress: 52, rue Francois 1er. 75008 Paris
Web: www.hotel-powers.com
Förstaklasshotell i klassisk byggnad från 1800-talet. Utmärkt läge nära Triumfbågen mellan Champs Elysées och Avenue Montaigne. Hotellet har faciliteter såsom t ex bar, lounge, bastu, roomservice, gratis Wi-Fi. Rummen är rymliga inredda i klassisk stil med bad/dusch och wc, hårtork, luftkonditionering, telefon, satellit-TV, gratis Wi-Fi, minibar och deponeringsfack.

// Tracker från Sami