Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Sökresultat resor för

Sortera på:

1.500 kr

Weekend resa till Prag


Tjeckiens huvudstad och en av Europas populäraste turistorter. Prag! Prag är en underbart vacker stad med vacker arkitektur, många gamla


32.000 kr Bhutan

Bhutan – Drakarnas Land (Delhi & Paro)


Res till Bhutan, ett mytomspunnet land som kommer få dig att häpna. Med vacker, orörd natur och sitt genuina folk är Bhutan taget som ur en saga. Det är inte länge sen de första turisterna satte sin fot här och idag är Bhutan ett land som skyndar långsamt – ett välbevarat land som sakta anpassar sig efter övriga världen.


29.400 kr Bhutan

En unik resa till Himalaya – Nepal & Bhutan


En spännande resa till Bhutan & Nepal på 10 dagar! Vandra upp till omtalade Tiger’s Nest och besök bl a Kathmandu och Thimphu. En härlig resa för att upptäcka det bästa av två av Himalayas pärlor.


46.400 kr Bhutan

Rundresa Indien & Bhutan


En innehållsrik resa som kombinerar det bästa av två världar! I programmet ingår safari i ett av Indiens bäst skyddade områden samt tur i det mystiska Kungariket Bhutan. Dramatisk natur, snöklädda bergstoppar och djupa dalarna kommer att ta dig med storm. Du kommer helt enkelt bli fascinerat av en annan värld!


15.500 kr Dubai

Lyxiga Dubai – Komplett paket (5*)


En resa till Dubai på 6 nätter med boende på 5-stjärniga V Hotel Dubai Curio Collection By Hilton! Hotellet är modernt, har takpool och är bra beläget i stan. Flyg tur och retur + utflykt till Abu Dhabi, "The Top" Burj Khalifa, ökensafari & Dhow Cruise med middag ingår i resans pris.


14.500 kr Indien

Goa – Indien light


Lugnare semesterparadiset på västkusten med solen, värmen, stränderna, den fantastiska maten och alla vänliga människor.  Goa är fascinerande med sina


21.900 kr Indien

Den klassiska Indien


Upplev det bästa av norra Indien. Huvudstaden Delhi med sin gamla och nya del, Varanasi - världens äldsta stad vid floden Ganges. De 1000 åriga templen i Khajuraho och världens vackraste monument Taj Mahal i Agra. Spökstaden Fatehpur Sikri samt maharadjornas rosa stad, Jaipur. Lägg till avslutning med sköna, avslappnade dagar vid havet till exempel i Goa eller Kerala.


9.900 kr Indien

Introduktionsresa till färgstarka Kerala


Kerala - ett färgstarkt paradis med smeknamnet - “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är detta ett självklar resmål som dessutom har högsta jämställdhet i Indien. Mekka för yoga, meditation och ayurveda för alla åldrar.


22.500 kr Indien

Maharadjornas Indien – Rajasthan


Upplev Rajasthan - maharadjornas land! På den här rundturen besöker du bland annat storstaden Delhi, Indiens mest romantiska stad Udaipur och den rosa staden Jaipur. Du besöker ett flertal tempel, gör en ökenutflykt och tar en båttur på sjön Pichola. Under en resa på 14 nätter ger vi dig Rajasthans guldkorn!


26.700 kr Indien

Tigersafariresa


Är du nyfiken på varifrån Kipling fick inspiration till Djungelboken? Boka en Tigersafariresa så får du svaret! Under en 12 dagars resa besöker du bland annat 2 av Indiens bästa nationalparker, upplever vimlet i storstäderna och beskådar Taj Mahal.


26.900 kr Indien

Golfa i södra Indien!


Om du gillar golf är detta resan för dig! Upptäck allt vad södra Indien har att erbjuda samtidigt som du lägger tid på ditt intresse. Den här resan är på 12 nätter, du besöker 6 städer i södra Indien och spelar golf på många olika banor. Boka en annorlunda golfresa och förbered dig på att svinga klubban!


25.800 kr Indien

Foodie + yogi = sant!


En resa för kropp och själ. Utöver vackra sevärdheter, lär du matlagning samt njuter av nyttigt indiskt vegetariskt mat. Guidat yoga och meditation för att stärka dina inre krafter. Detta är en resa utöver det vanliga.


28.700 kr Indien

Ett äventyr på räls genom Indien!


Detta är en spännande resa där du utnyttjar Indiens fantastiska nätverk av tåg! Du tar dig från Delhi i norr till Kochi i söder - 15 nätters boende på hotell, tåg & husbåt. Du upplever bland annat omtalade Taj Mahal, ett flertal städer och avslutar med sol & bad!


19.600 kr Indien

Äventyrsresa i Himalaya – Vandring


En äventyrsresa på 10 nätter i Indiska Himalaya. Vandra över Mount Friendship (5289 m) och njut av storslagna vyer och fantastiskt spännande landskap. Perfekt för dig som vill göra en enklare trekking längs jordens högsta bergssystem!


// Tracker från Sami