Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Sökresultat resor för

Sortera på:

1.500 kr

Weekend resa till Prag


Tjeckiens huvudstad och en av Europas populäraste turistorter. Prag! Prag är en underbart vacker stad med vacker arkitektur, många gamla


27.600 kr Bangladesh

Underbar Rundresa Bangladesh


En spännande rundresa i Bangladesh! Under 10 dagar får du uppleva det bästa av landet med en blandning av sol & bad, kultur och historia. Städer som Dhaka, Rangmati, Bandarban och Coz Bazar står på schemat. Besök mäktiga tempel, promenera längs världens längst strand och njut av Bangladeshs gästfrihet!


29.400 kr Bhutan

En unik resa till Himalaya – Nepal & Bhutan


En spännande resa till Bhutan & Nepal på 10 dagar! Vandra upp till omtalade Tiger’s Nest och besök bl a Kathmandu och Thimphu. En härlig resa för att upptäcka det bästa av två av Himalayas pärlor.


25.500 kr Bhutan

Bhutan – Drakarnas Land (Delhi & Paro)


Res till Bhutan, ett mytomspunnet land som kommer få dig att häpna. Med vacker, orörd natur och sitt genuina folk är Bhutan taget som ur en saga. Det är inte länge sen de första turisterna satte sin fot här och idag är Bhutan ett land som skyndar långsamt – ett välbevarat land som sakta anpassar sig efter övriga världen.


28.900 kr Bhutan

Rundresa Indien & Bhutan


En innehållsrik resa där du under 9 dagar kombinerar det bästa av två världar! Upplev safari i ett av Indiens bäst skyddade områden och ta del av mystiken runt Kungariket Bhutan. Med sin dramatiska natur, snöklädda bergstoppar och djupa dalar kommer landet ta dig med storm. Besök storstäder och landsbygd och låt dig fascineras av en annan värld!


13.400 kr Dubai

Lyxiga Dubai – Komplett paket (5*)


En resa till Dubai på 6 nätter med boende på 5-stjärniga V Hotel Dubai Curio Collection By Hilton! Hotellet är modernt, har takpool och är bra beläget i stan. Flyg tur och retur + utflykt till Abu Dhabi, "The Top" Burj Khalifa, ökensafari & Dhow Cruise med middag ingår i resans pris.


19.600 kr Indien

Äventyrsresa i Himalaya – Vandring


En äventyrsresa på 10 nätter i Indiska Himalaya. Vandra över Mount Friendship (5289 m) och njut av storslagna vyer och fantastiskt spännande landskap. Perfekt för dig som vill göra en enklare trekking längs jordens högsta bergssystem!


En kvinna besöker ett yoga och meditationsretreat under sin resa till Indien
10.900 kr Indien

Meditation och Yoga resa till Indien (Delhi & Rishikesh)


En resa till Rishikesh, vid gangesfloden i norra Indien, som blev världsberömd efter att The Beatles på 1960-talet besökte här för att hämta inspiration för deras succe låtar. Boende på ett Ashram i Rishikesh med daglig yoga & meditation. En perfekt chans att ta hand om dig själv lite extra!


21.690 kr Indien

Tigersafariresa


Är du nyfiken på varifrån Kipling fick inspiration till Djungelboken? Boka en Tigersafariresa så får du svaret! Under en 12 dagars resa besöker du bland annat 2 av Indiens bästa nationalparker, upplever vimlet i storstäderna och beskådar Taj Mahal.


20.700 kr Indien

Ett äventyr på räls genom Indien!


Detta är en spännande resa där du utnyttjar Indiens fantastiska nätverk av tåg! Du tar dig från Delhi i norr till Kochi i söder - 15 nätters boende på hotell, tåg & husbåt. Du upplever bland annat omtalade Taj Mahal, ett flertal städer och avslutar med sol & bad!


En resa till Indien & Goa's färgglada strandhus
13.500 kr Indien

Gyllene Triangeln + Goa


En Indienresa på 9 nätter med klassiska Gyllene Triangeln och avslut i Goa! Kombinera sevärdheter som Amber Fort & Taj Mahal med sol & bad. En färgsprakande rundresa med skön balans!


19.000 kr Indien

Foodie + yogi = sant!


Ta hand om dig själv lite extra! Den här Indienresan är på 10 nätter och innehåller flera stora sevärdheter som Taj Mahal och Agra Fort. Food Tour genom livliga Delhi, matlagningskurs i Jaipur och fokus på yoga - hur låter det? Vi skräddarsyr helt efter dina önskemål, skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig!


Indiskt simkort
590 kr Indien

Indiskt simkort


Du beställer SIM-kort som du använder under din Indien resas för att spara stora pengar jämfört med att använda din svensk mobil operatör. Du får tillgång till både telefoni samt möjlighet att addera lokal dataplan för att mobilsurfa. Tips! Det finns telefoner med dubbla simkort!


27.600 kr Indien

Golfa i södra Indien!


Om du gillar golf är detta resan för dig! Upptäck allt vad södra Indien har att erbjuda samtidigt som du lägger tid på ditt intresse. Den här resan är på 12 nätter, du besöker 6 städer i södra Indien och spelar golf på många olika banor. Boka en annorlunda golfresa och förbered dig på att svinga klubban!


14.500 kr Indien

Goa – Indien light


Lugnare semesterparadiset på västkusten med solen, värmen, stränderna, den fantastiska maten och alla vänliga människor.  Goa är fascinerande med sina


16.500 kr Indien

Rundresa Klassiska Indien


Upplev det bästa i norra Indien under en resa på 11 nätter! Huvudstaden Delhi med sin gamla och nya del, Varanasi - världens äldsta stad vid floden Ganges. De 1000 åriga templen i Khajuraho och världens vackraste monument Taj Mahal i Agra. Spökstaden Fatehpur Sikri samt maharadjornas rosa stad, Jaipur. Välj till att avsluta resan med sköna, avslappnade dagar vid havet i exempelvis Goa!


14.500 kr Indien

Introduktionsresa till Kerala (Kochi, Munnar, Periyar & Alappuzha)


Res till Kerala – sydindiens härligaste plats! Ett färgstarkt paradis med smeknamnet “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är det enkelt att förstå varför Kerala är så populärt – delstaten som dessutom anses ha landets högsta jämställdhet. Upptäck södra Indien!


Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!