Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Bokningsregler

Bokningsregler

Kontrollera noga vid bokningstillfället att uppgifterna i resplanen och betalningsunderlaget stämmer. Det är oerhört viktigt att namnen är rättstavade samt överensstämmer med det i passet.

Anmälningsavgiften är 1.000 kronor per person (dras av från slutbetalningen). Obs. kampanjbiljetter och vissa landarrangemang har särskilda betalningsregler, som framgår från betalningsunderlaget (bekräftas först när en särskild deposition erlagts  t.ex. Palace on Wheels, Lakkadiverna vistelse m m).

Slutbetalning senaste 30 dagar innan avresa eller enligt datum som angivet på betalningsunderlaget (vissa flygbolag/landarrangemang kan kräva tidigare slutbetalning, detta är tyvärr utom vår kontroll). Har betalning inte erlagts inom angiven tid, blir resan avbokad och anmälningsavgift förverkat.

Prisgaranti gäller på flygbiljetter som bokas och slutbetalas samma dag. Priserna på hemsidan,muntliga priser eller på betalningsunderlaget är baserade på valutakurs vid bokningstillfället. Resebyrån kan bli tvungen att justera priserna ifall ändrade transportkostnader, skattehöjningar, övriga avgiftshöjningar eller ändrade valutakurser. Justeringen måste överstiga 60 svenska kronor och ske senaste 20 dagar före avresan.

Betalningssätt. Det är enklaste och snabbaste att betala  genom online betallänk (internetbank/bankkort) som skickas till din e-post.

Du kan även betala direkt hos oss alternativt ringa 08-562 65 000 och ange ditt kortnummer (+ giltighet och CVC nummerna).

Observera att många flygbolag inte accepterar betalning med kreditkort men vi kan då ändå erbjuda att ta emot betalningen med kreditkort, dock då mot en 3% tillägg.

Vår Plusgiro 4148034-4 | Bankgiro 5715-8628 | Nordea 3201 1809061 | Swish 1230832964 (ange ordernummer/namn)

Avbeställningskydd  är frivilligt och kan tecknas separat hos oss för 285 kr per person och ska vara betald samma dag som anmälningsavgiften för resan. Premien täcker upptill 15000 kr –  för överstigande belopp är det möjligt att komplettera med tilläggspremie – hör med oss! Skyddet gäller från det att premien erlagts fram till dagen då resan påbörjas och omfattar bland annat sjukdom/dödsfall av den försäkrade, medresenären eller nära anhörig. Den täcker även ifall den försäkrade drabbas av någon oförutsedd väsentlig skada i hemmet.

Avbeställningsskydd för endast flyg kan tecknas för 250 kr per person och ska vara betald samma dag som anmälningsavgiften för flygresan. Skyddet gäller fram till 24 timmar före flygresan och för vilket orsak som helst med självrisk (fr. 1950 kr – 3500 kr). Hör med din handläggare hos oss.

Vid avbokning av resa utan avbeställningsskydd – ingen återbetalning av handpenning och slutbetalning.

Skydd mot flygbolagens konkurs kan tecknas separat hos oss för 345 kr per person.

Obs.  påpeka direkt vid bokningstillfället om eventuella fel (namn, sträcka, datum) samt om det är viktigt med möjlighet till ombokning, då de billigaste biljetterna är oftast inte ombokningsbara. Det ligger på ditt ansvar att ta reda på reglerna som gäller för bokade/köpta biljetter avseende omboknings- och avbokningsregler, då det är inte möjligt att boka om eller boka av vissa biljettyper.

// Tracker från Sami