Hej Alexandra!

Jag tänkte att jag skulle återkoppla lite nu när vi kommit hem från den fantastiska resan till Thailand. Ko Lanta var ett bra ställe att börja på, hotellets läge var toppen. Barnen älskade poolområdet, vi vuxna tyckte kanske att hotellet (Lanta Sea House) var lite i enklaste laget för vår smak.

Ko Mook var en helt fantastisk ö, vår favorit på resan. Det kändes genuint och hotellets läge var perfekt. Vi hade en underbar bungalow på stranden och var verkligen nöjda med hotellet som helhet. Det enda vi hade att anmärka på var att hotellets restaurang inte alls kändes prisvärd, men det fanns ju jättemysiga små restauranger inne i byn som var en tredjedel av priset och mycket mer personliga.

Ao Nang var vi också nöjda med. Inte samma paradis som Ko Mook, men det var trevligt att få lite mer att göra efter de lugna dagarna på Ko Mook. Hotellet Aonang Villa Resort var vi mycket nöjda med; rent och fräscht, trevlig personal, bra läge vid stranden, jättefint poolområde som barnen älskade. Vi var på nyårs-festen på hotellet och det tyckte vi alla var väldigt roligt.

Transfer fungerade helt perfekt och det var vi alla mycket imponerade av. Sammanfattningsvis är vi verkligen otroligt nöjda!!! Tusen tack för din hjälp med att sy ihop den här resan. Vi kommer säkerligen att höra av oss igen när det blir dags för nästa resa; redan på planet hem började vi fundera på Malaysia eller någon sorts kombinationsresa till Dubai/Seychellerna för nästa vinter.  

Hälsningar, Emma.