Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Lyxiga Dubai – Komplett paket (5*)

Addu Atoll Dubai
Cityresor 🗼Storstadsresor 🏰

15.500 kr

Intresseanmälan

Lyxiga Dubai – Komplett paket (5*)

Boende på V Hotel Dubai Curio Collection By Hilton

V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton är ett 5-stjärnigt hotell med panoramautsikt över Dubais skyline! Här bor du bra samtidigt som du upptäcker Dubai under 6 nätter. Hotellet är toppmodernt, koppla av vid takpoolen eller ta en drink i baren – V Hotel har något för alla. I resans pris ingår flyg t/r till Dubai med Emirates Airlines och transfer vid ankomst och avgång. Inkluderat är även en dagstur till huvudstaden Abu Dhabi, besök ”The Top” Burj Khalifa, ökensafari och en Dhow Cruise med middag! Hotellet är bra beläget med närhet till bland annat Dubai Mall, Burj Khalifa och affärsdistrikten Business Bay och DIFC, vilket ger enkel åtkomst till de främsta sevärdheterna. 

Välj att bygga på paketet med vidareresa, tex Maldiverna, Sri Lanka eller Indien. Lägg till extra nätter eller boka aktiviteter – du väljer! Vi skräddarsyr alltid helt efter dina önskemål. 

INGÅR

• Flyg t/r Emirates Airlines
• Transfer t/r hotell
• 6 nätter boende på LEHFZM (5*), del i delat dubbelrum inkl. frukost
• Besök ”At The Top” Burj Khalifa
• Dagstur till Abu Dhabi
• Ökensafari
• Dhow Cruise med middag

INGÅR EJ
• Personliga kostnader & övrigt som inte nämns ovan. 

V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton är ett 5-stjärnigt hotell med panoramautsikt över Dubais skyline. Hotellet har 33 våningar och ligger vid livliga Sheikh Zayed Road och Dubais vattenkanal. Det är även hem till La Perl – en vattenshow i världsklass skapad av Franco Dragone. Hotellet är toppmodernt rakt igenom, rummen rymliga och badrummen unika med öppen planlösning och badkar. 2 restauranger finns – NAMU erbjuder spännande koreanska rätter och på Level Seven kan du njuta av rätter som mixar det bästa från medelhavsköken. Ta en drink i loungen eller dansa på nattklubben, starta eller avsluta kvällen på V Deck, under dagtid är det skönt häng vid poolen och på kvällen är stället livligt! V Hotel har helt enkelt något för alla!  

Är du en av dom som gärna tränar på semestern? Då kommer du att uppskatta V Gym, det är toppmodernt med maskiner, fria vikter och yogapass. Hotellet har även en tennisskola med banor både inomhus och utomhus. Hotellet ligger bara några minuter från spännande attraktioner som Dubai Mall, Burj Khalifa och affärsdistrikten Business Bay och DIFC, vilket ger enkel åtkomst till de främsta landmärkena. Ta en joggingtur längs kanalen eller cykla på den 9 km långa cykelbanan Meydan som du når direkt från hotellet. Gratis bemannad parkering erbjuds. En gratis buss till Dubai Mall, den privata stranden och affärsdistrikten finns tillgänglig.

Please write FAQ here

// Tracker från Sami