Indcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsytt
Forgot password?

Gyllene Triangeln – Delhi, Agra, Fatehpuri Sikri, Jaipur & Amber

Gyllene Triangeln
Flyg i business class och bo på ITC Hotels (5*) 

*SOMMARERBJUDANDE! 🌞

*Just nu blir du gratis uppgraderad till lyxigt, 5-stjärnigt boende under resan! På ITC Hotels får du genomgående högsta kvalité, den bästa servicen och tillgång till restauranger rankade bland världens bästa. Passa på att sätta guldkant på Indienresan! Gäller resa innan 30:e september 2019 – läs mer under “Vad ingår”. 

Alla har vi väl drömt om Taj Mahal – så här ger vi dig den perfekta resan med några av Indiens största sevärdheter! Under en härlig rundresa besöker du 3 av Indiens pärlor – Delhi, Jaipur & Agra. Städer fulla av historia, vacker arkitektur och fantastiska människor. En perfekt förstagångsresa till norra Indien!

*Vi skräddarsyr helt efter dina önskemål – ett tips är att förlänga resan med sol & bad eller kultur till exempelvis Goa, Kerala, Kolkata eller Amritsar! 

Resplan & höjdpunkter
Dag 1: Direktflyg Stockholm – Delhi (business class)
Dag 2: Ankomst Delhi
Dag 3: Delhi (Sightseeing Old Delhi & New Delhi)
Dag 4: Delhi – Sikandra – Agra (Agra Fort & Taj Mahal)
Dag 5: Agra – Fatehpur Sikri (spökstaden) – Jaipur (den rosa staden)
Dag 6: Jaipur (Amber Fort & Vindarnas palats)
Dag 7: Jaipur – Delhi
Dag 8: Delhi – flyg hem/vidare

DAG 1: Direktflyg Stockholm  Delhi 

DAG 2: Ankomst Delhi
Välkommen till Delhi! Vår representant möter dig vid flygplatsen. Transfer till ITC Mauyra (5*).

DAG 3: Delhi
Efter frukost är det dags att upptäcka några av stadens mest spännande platser! Genuina Old Delhi med sina trånga gränder – känn doften av hur curry blandas med kanel i basarerna och se färgglada pyramider av kryddor. Marknaden är härligt stökig, och i området finns även Raj Ghat – minnesmärket för Mahatma Gandhi. New Delhi är mer modernt, och på paradgatan finns bland annat parlamentshuset, presidentpalatset och India Gate.

DAG 4: Delhi – Agra
Åk vidare mot Agra! Gör ett foto-stopp på vägen vid Sikandra. Checka in på ITC Mughal (5*). Besök Agra Fort, en mur byggd av röd sandsten, innanför döljer sig den vackra pärlemoskén och många andra palats. En av resans höjdpunkter, Taj Mahal – ett av världens sju underverk som med största sannolikhet står på varje resenärs bucket list. Taj Mahal tog 22 år att bygga och är bländande vacker med sin vita marmor. Mogulkejsaren Shah Jahan lät bygga Taj Mahal till minne av sin älskade hustru.

DAG 5: Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur
Åk vidare mot Fatehpur Sikri, staden som byggdes på 1500-talet men som snabbt övergavs. Idag är staden en populär sevärdhet med museum och pampiga byggnader. Åk sedan vidare till maharadjornas land – den rosa staden Jaipur. Incheckning på ITC Rajputana (5*). 

DAG 6: Jaipur
Idag utforskar du Jaipur ordentligt. Hawa Mahal, vindarnas palats – härifrån kunde hovets damer titta ut på det vardagliga livet utanför utan att själva bli sedda. Besök även Amber Fort – en underbar gammal fästning full med gårdar och hallar. Många av rummen har härliga väggmålningar med ädelstenar och speglar inlagda i väggarna. Mest fascinerande är kanske Sheesh Mahal (spegelsalen) där lampbelysningen återspeglas i alla speglarna som på så sätt belyser rummet. 

I basarerna pågår affärerna för fullt – det säljs allt från kryddor, tyger, mattor till ädelstenar. Tillfälle ges att bekanta sig med indiska kryddor, eller varför inte träffa en indisk spåman för att spå dina händer?

DAG 7: Jaipur – Delhi
Bilfärd till Delhi, incheckning på ITC Mauyra (5*). Passa på att shoppa det sista och njut av sista kvällen i Delhi! 

DAG 8: Delhi avgång hem/vidare
Transfer till flygplatsen för resa hem eller vidare!

INGÅR
• Direktflyg Stockholm – Delhi, business class t/r med Air India
• Boende inkl. frukost, del i dubbelrum på lyxiga ITC HOTELS 
• Transfers & rundturer enligt program
• Engelsktalande guide under rundturerna
• Skatter & serviceavgifter
•  Erbjudandet gäller resa innan 30:e september 2019

INGÅR EJ
• Övrigt som inte nämns ovan

 

ITC HOTEL – A LUXURY COLLECTION HOTEL (5*)

ITC MAURYA
Diplomatic Enclave, Sardar Patel Marg
New Delhi – 110 021

ITC Maurya ligger i närheten av maktkorridorerna i New Delhi och har länge varit ett boende för statschefer, kungligheter och företagsledare från hela världen. Hotellet är inspirerat av mäktiga Mauryan-dynastin och ligger på en av stadens bästa adresser. Restaurangerna hyllas av gourméer världen över – Bukhara röstas ständigt fram bland “Top 50 restaurants in the world” och “Top 20 restaurants in Asia”, Dum Pukht har blivit nominerad till “Worlds best classic restaurants”. Med andra ord så kommer du inte lämna Delhi besviken! Hotellet har även pool, takterrass, gym, bibliotek och spa. Alla rum är rymliga med en lyxig touch.
 
ITC RAJPUTANA
Jaipur Palace Road
Jaipur 302006, Rajasthan

Detta är ett affärshotell med ett unikt koncept för boende i hjärtat av Jaipur, en plats som återspeglar allt som är fantastiskt med Rajasthan och allt som är unikt med ITC Hotels. ITC Rajputana är utformat för att lyfta fram den traditionella havelisen i regionen. Alla rum erbjuder rymliga badrum, ett förfriskningscenter, säkerhetsskåp, välutrustade sittutrymmen för din komfort och Sweet Sleeper Bed™ – hjälper dig att njuta av en god natts sömn. Den överdådiga maten i Rajasthan på Jal Mahal eller det gamla och autentiska köket från nordväst gör det till ett ikoniskt lyxhotell i Jaipur som erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Koppla av i Kaya Kalp Spa, träna på fitnesscentret eller ångbasta – utbudet av lyxiga aktiviteter är brett. Det finns även mer fartfyllda aktiviteter att ge sig in i, varför inte spela crocket, vattenpolo eller bordtennis? Ta igen dig med ett yogapass eller ta en behandling i Kaya Kalp spa. För yngre gäster erbjuder hotellet spelkonsol, färgböcker och barnbibliotek.

ITC MUGHAL 
Taj Ganj, Agra- 282001
Uttar Pradesh,India

Utspritt över 24 hektar lyxiga trädgårdar och i närheten av Taj Mahal, är ITC Mughal en lämplig hyllning till det förflutna – detta är det enda indiska hotellet som har vunnit det prestigefyllda Aga Khan-priset för sin utmärkta representation av Mughal-arkitekturen.
Mughal-riket har beundrats av historiker, poeter och artister över hela världen, känt för sin avundsvärda utsträckning och dess rikedom, förfiningen av domstolskulturen och det utsökta arvet av arkitektur. Här finns bland annat joggingspår, 2 stycken pooler, biljardbord och vackra trädgårdar. Spa Kaya Kalp – The Royal Spa är prisbelönt, landets största och ett av de mest lyxiga. Gourmetrestaurangerna räknas bland de bästa i staden. Rummen är rymliga, lyxiga och designade för att ha en varm, indisk känsla av gästfrihet.

Visum till Indien behövs!

E-Visum / visa on arrival –  Nyhet! för vistelse upptill 60 dagar. Ska sökas senast 5 dagar före avresa. Hemsidan kräver snabb ifyllning av svar till frågorna samt skannad pass och bild på sökande. Man ska inte ha ursprung från Indiens grannländer – då ska visumet istället sökas på visumkontoret!
Klicka här för att komma till e-visum ansökningssida!

Indcen Resor kan hjälpa med sökandet av e-visumet – vi tar 350 kr  servicearvode utöver de 80 USD.
E-visumet mailas direkt till resenärens mail, godkännande ska skrivas ut och tas med för att bekräfta till flygbolaget att visumet finns att erhålla vid ankomst i Indien. Obs! Räkna med att det kan ta ca 1 timme extra vid ankomsten, så kom ihåg att ha marginal för eventuellt anslutningsflyg/tåg ifall du ska åka vidare på en gång.

Visum som stämplas i passet  –  hanteringen sker hos visumkontoret.
David Bagaresgatan 26, Stockholm:
Klicka här för att komma till visumkontorets hemsida!

OBS! Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomsten från Indien.

Då regler och avgifter kan ändras med kort varsel är det viktigt att du går in på hemsidan för aktuell information och kontroll i samband med att du ska ansöka om visum. Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.
På anvisning av Indiens regering har biometriska rutiner, (fingeravtryck och ansikstsscan) införts vid ansökan av visum till Indien.

OBS! Vi har flyttat!
Du hittar oss nu på
Olof Palmes Gata 12

Till kontaktsidan
STÄNG
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!