Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Golfa i södra Indien!

Bengaluru Indien
Golfresor ⛳Rundresor 🏯

26.900 kr

Intresseanmälan

Golfa i södra Indien! 

Om du älskar golf är detta resan för dig! Under 13 dagar får du chans att verkligen lägga tid på ditt intresse samtidigt som du utforskar södra Indien. Du besöker 6 städer – Bangalore, Coorg, Mysore, Ooty, Coimbatore & Hyderabad. Du får uppleva den Indiska kulturen, yoga, besöka vackra trädgårdar, gå sightseeingturer och spela golf på många olika banor. En riktigt härlig rundresa där golfen står i fokus!

Har du redan bokat flyg till Indien? Kolla med oss för prisavdrag! Vi skräddarsyr alltid helt efter dina önskemål.

Resplan & höjdpunkter
Dag 1: Bangalore, transfer till hotell. (Sightseeing)
Dag 2: Bangalore (Golf)
Dag 3: Bangalore (Yoga & Golf)
Dag 4: Bangalore – Coorg (Yoga & Golf)
Dag 5: Coorg (Golf)
Dag 6: Coorg (Golf)
Dag 7: Coorg – Mysore (Golf & sightseeing)
Dag 8: Mysore (Golf & Brindavan Garden)
Dag 9: Mysore – Ooty
Dag 10: Ooty (Golf)
Dag 11: Ooty – Coimbatore – Hyderabad
Dag 12: Hyderabad (Golf & sightseeing)
Dag 13: Hyderabad – avslut av resan

Dag 1:  Bangalore
Ankomst transfer till hotell. Under eftermiddagen Bangalore stadsrundtur, även kallat ”Garden City”. Besök den botaniska trädgården som är full av gamla träd, fontäner, pooler, terrasser och tropiska örter. Se även regeringsbyggnader och Maharajans palats.

Dag 2: Bangalore
På morgonen spelar ni golf på KGA, Karnataka Golf Association. Banan är fridfull och frodig, en av de bästa i södra Indien – utformad av legendariska Peter Thomson, även mannen bakom New Course i St. Andrews. Allt håller en genomgående hög standard! Spendera eftermiddagen på egen hand.

Dag 3: Bangalore
Yogaklass på morgonen.
Spela senare golf på Prestige Golfshire Club. Golfshire är en 18-håls golfbana designad av PGA Design Consulting of UK. Golfshire är vackert och grönt med en lugn sjö, glittrande blått vatten och med majestätiska Nandi Hills i bakgrunden. PGAD tar även in miljökänslig teknik, som kan vara en stor attraktion för golfare. En bana du helt enkelt inte får missa!

Dag 4: Bangalore – Coorg
Yogaklass på morgonen.
Åk vidare mot Coorg, stanna på vägen för att spela golf på Eagleton Golf Resort. Banan har 18 hål och är av internationell standard, designad av kända golfarkitekter från Australien (M / s Pacific Coast Design Pvt.Ltd., som har designat mer än 150 golfbanor runt om i världen). Banan överensstämmer med USPGA-standard. Dess avancerade datoriserade satellitsensor bevattningssystem (Rain bird inc., USA), 40 km dräneringsnät under banan och importerad utrustning för gräsunderhållning (Toro inc., USA) gör att banan är perfekt underhållen året runt. Klubbhuset är det största i sitt slag i Sydostasien, allt är av mycket hög standard.

Dag 5: Coorg
Morgongolf på Coorg Golf Links, en bana på 18 hål. De första 9 är lagda på en platå, de sista ligger plattare med träd, banan är omgiven av öppet landskap. Kvällen är fri för avkoppling!

Dag 6: Coorg
Idag spelar ni på Madikeri Golf Course – en härlig 18-hålsbana i naturligt parklandskap! Banan innehåller djupa bunkrar och det blåser ofta en del, vilket gör det till en utmaning! De sista nio är plattare, smalare och mer utmanande. En del av banan är särskilt intressant då den är lagd över en bananplantage. De första nio är roliga att spela med naturliga faror som vattenbunkrar och kullar. En vacker, trevlig bana – helt klart värt ett besök! Spendera eftermiddagen med att besöka omgivningarna runt Coorg.

Dag 7: Coorg – Mysore
Fortsätt idag mot Mysore. Vid ankomst checka in på hotell. Sightseeing under eftermiddagen med flera intressanta sevärdheter, bland annat Maharajans palats. Besök även Chamundeshwari Temple, varifrån ni får en fantastisk panoramautsikt över staden. 

Dag 8: Mysore
Morgongolf på Jayachamaraia Wadiyar Golf Club – anlagd redan år 1906! Maharaja Nalvadi Krishnaraja Wadiyar valde utkanten av berömda Chamundi Hills som plats för Race & Golf. Banan blev omgjord år 1996 av Pacific Coast Design Company Australia, idag är det en bana med 18-hål. Under eftermiddagen besöker ni Brindavan Garden – en av de bästa och vackraste trädgårdarna i Indien!

Dag 9: Mysore – Ooty
Åk under morgonen vidare mot Ooty! Vid ankomst checka in på hotell, fri dag för avkoppling.

Dag 10: Ooty
Morgonen börjar med golf på Ooty Golf Course! En bana med mjuka konturer, omgiven av eukalyptus, ek och rhododendron – den tjocka skogsbygden Avalanch Range. Höjden några grader ovanför ekvatorn ger en kombination av ljus och tunn luft, golfbollen flyger mycket längre än den skulle i slätterna på grund av den sällsynta atmosfären. Ooty golfbana är inte bara scenisk utan också rätt utmanade, det kan vara klokt att bara spela nio av de 18 hålen. Besök under eftermiddagen omgivningarna runt Ooty!

Dag 11: Ooty – Coimbatore – Hyderabad
Åk vidare mot Coimbatore. Transfer till flygplatsen för att ta anslutande flyg till Hyderabad. Möte och assistans vid ankomst och checka in på hotell.

Dag 12: Hyderabad
Morgongolf på Hyderabad Golf Association, formad 1992 med målet att bygga en Golfbana med internationell standard tillgänglig för boende i Hyderabad och Secunderabad. Tanken var också att unga, framtida mästare skulle kunna träna här. Hyderabad Golf Association har designats av David Hemstock och har ett fantastiskt läge. Under eftermiddagen sightseeingtur till Charminar-rectangular, som ofta beskrivs som ”östra triumfbågen”, The mecca mosque och besök Salar Jung museum – en samling av manuskript, gamla vapen och kostymer.

Dag 13: Avgång Hyderabad
Idag sker golfen på Boulder Hills Golf & Country Club, designad av Peter Harradine. Platsen är välsignad med berg och majestätiska stenblock vilket ger naturliga kulisser och utmaningar. Banan slingrar sig genom ett spektakulärt landskap. Verkligen wow-klass och ett inspirerande ställe! Senare transfer till flygplats för att ansluta till flyg för resa hemåt eller vidare.

INGÅR:
• Hotell 12 nätter inkl. frukost, del i dubbelrum
Helpension i Coorg
Transfers enligt program
Sightseeing och utflykter enligt program
Engelsktalande guide
Entréavgifter
GREEN FEE + CADDY CHARGES på alla golfbanor

INGÅR EJ:
Personliga kostnader och annat som inte inkluderas ovan.
Tillval flyg till Indien

HOTELL 1:a klass 

Bangalore – Royal Orchid Central
Coorg – Coorg Heritage Resort 
Mysore – Radisson Blue Plaza
Ooty – Accord Highland
Hyderabad – Lemon Tree Gachibowli

GOLF

Karnataka Golf Association
Prestige Golfshire Club
Eagleton Golf Resort
Coorg Golf Links
Madikeri Golf Cours
Jayachamaraia Wadiyar Golf Club
Hyderabad Golf Association

Visum till Indien behövs!

Alternativ 1. E-Visum (visa on arrival) Söks senaste 5 dagar före avresan. Obs. Har man urspung från någon av Indiens grannländer så visumet alltid sökas fysiskt hos Indiska Ambassaden dvs. inte e-visum!

Klicka här för att komma till e-visum ansökningssida!

Behöver du hjälp med ovan? du kan kontakta oss på Indcen Resor.

Alternativ 2. Visum som kan sökas på ambassaden och blir stämplat i passet inför resan:  Indiens ambassad i Stockholm: Kornhamnstorg 4, 111 27, Stockholm.

OBS! Passet måste alltid vara giltigt i sex månader efter hemkomsten från Indien!

Regler kan ändras med kort varsel – aktuell information finns på ambassadens hemsida –  kontrollera i samband med att du ska ansöka om visum.

Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.

Man kan bli nekat e-visum med hänvisning att söka hos ambassaden. Erlagt avgift återbetalas inte.

// Tracker från Sami