Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Bra att veta

Vad vi gör åt Er – bra att veta

Hos oss på INDCEN RESOR kan Ni beställa resor till jordens alla hörn, vi arbetar med de flesta flygbolag i hela världen. Genom våra moderna reservationssystem bokar vi flyg, hotell, kryssningar och hyrbilar över hela världen, och som agent kan vi förmedla arrangemang som du efterfrågar.

Tänk dock på att inga flygbolag är exakt lika varandra, utan varje flygbolag har sin egen standard och servicenivå. Samma sak gäller för hotell världen över, ett 5-stjärnigt hotell i x-land kan faktiskt ha en bättre standard och komfort än ett 5-stjärnigt här i Sverige, och vice versa. Man bör ta i beaktan att inte alla hotell i världens olika länder kan ha samma stil och standard. Likaså finner man mellan olika länder och till och med städer en stor skillnad på servicenivån. Dessa olikheter vad gäller standard, klass och servicenivå är tyvärr något som vi som förmedlande resebyrå inte kan ändra på. Vi strävar dock efter att vidarebefordra all den information vi får från våra utländska agenter, hotell, länder (och deras turistbyråer), flygbolag med flera till Er, våra kunder.

Vi arrangerar inga charterresor. Vi förmedlar reguljärflyg och har speciella avtal med de flesta flygbolag i världen. Vår ambition är att erbjuda våra kunder så bra service som möjligt. Vi ansvarar ej för eventuella tidtabellsändringar på flighter och/eller förändringar på flygplanstyp samt följder av dessa.

Hotellbetalningarna förskotteras ofta i våra kunders eget intresse (risk för avbokning annars) och precis som med flygbolagen har vi även speciella avtal med hotellen. Vi kan förmedla olika utländska arrangörers produkter såsom vi också förmedlar olika flyg och hotell.

Vi tar hand om både enskilda resenärer och grupper. Vi hjälper Er gärna med att boka hotell, transfers, rundturer och så vidare och kostnaderna varierar i relation till den typ av kategori av service Ni önskar. Ni är alltid välkomna till oss, INDCEN RESOR, för att erhålla en offert.

Vi bokar Era flygbiljetter och hotell enligt Era önskemål. Köper Ni en flygbiljett och sedan kanske kompletterar med startpaket eller några nätters boende, så betraktas detta inte som en paketresa – paketresa hos oss innebär att man bokar logi för hela vistelsen. Vi skräddarsyr resan helt enligt Era direktiv.

Vad beträffar återbetalningar av ej utnyttjade tjänster med mera, har flygbolagen, de utländska agenterna och hotellen olika villkor och system. I sådana ärenden kan inte INDCEN RESOR ansvara för återbetalningarna och endast de återbetalningar som kommer INDCEN RESOR tillhanda kan efter avdrag för omkostnader återbetalas till kunden. Avbeställningsavgifter som påförs INDCEN RESOR från flygbolag, hotell med mera kommer att debiteras kunden med tillägg för våra omkostnader. Palace on Wheels och vissa andra utländska researrangemang återbetalar ej de förskott de erhållit. På resmålen är det alltid bra att begära en skriftlig bekräftelse för eventuella avbokningar/ändringar.

INDCEN RESOR ansvarar inte för programändringar som orsakas av väder, strejk, naturkatastrofer med mera som står utanför vår kontroll.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ansvarar inte för information som delas ut på olika broschyrer tryckta av turistbyråer, flygbolag och så vidare.

Enligt lagstiftningen kan researrangören höja det avtalade priset till följd av stigande transportkostnader (bränslepriser), ändrade skatter, avgifter och kostnader samt ändrade valutakurser. Det kan förekomma plötsliga prisökningar till följd av så kallade oljetillägg, stigande skatter och säkerhetsavgifter.

// Tracker från Sami