Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Corona virus – Covid 19 info

Covid-19 (Corona virus) situation

Med anledning av Covid 19 och av hänsyn till allas hälsa, har vi stängt kundbesök tills vidare.
Vänligen ring eller maila till oss eller använd kontakta oss knappen på hemsidan.

Due to Covid-19 and with respect to everyones health, we have closed personal visits at the office. You may kindly get in touch with us by phone/email or use the kontakta oss button on our website.

Coronavirus  Covid-19 påverkan på resor och UD avrådan för resor fram till 14april

Alla resenärer som vi har bokat har kontakts av sin handläggare hos oss –  de gör verkligen allt som det går att hjälpa i detta extrema situation.

Till Er som är på resande fot :

Många flygbolag har ställt in sina flighter fram till mitten av april (i vissa fall även senare än så). I sådan situation kan man antingen:
a) välja att stanna kvar på resmålet och boka om med flygbolagen till datumet de ska återuppta sina flighter igen.
b) kontakta flygbolagen och höra med dem om deras möjlighet att boka om till ett annat flygbolag – detta är svårt p g a inställda flygningar i rent generellt. Vissa flygbolag föreslår att man kan begära återbetalning av hemresebiljetten och skaffa ny biljett själv istället.  Detta innebär dessvärre en extra kostnad som Ni får ta ställning till – kolla även om Er reseförsäkring kan hjälpa till med det.
c) Anmäl Er till den Svenska Ambassaden eller det Svenska Konsulatet lokalt på Er destination (www.swedenabroad.com). T ex så har flera Europeiska länder insatt ”extra flighter” på statlig nivå för att hjälpa sina medborgare som blivit fasta utomlands – Svenska staten samarbetar med Europeiska länder och assisterar på plats. Ladda ner appen UD ”Resklar”!

Här nedan kan Ni läsa riktlinjerna från flygbolagen på grund av Covid 19 påverkan (Corona virus)

1. Emirates

2. Qatar Airways
obs. obligatorisk införande av passdetaljer i bokningen för alla som reser via Doha!
Entry restrictions into Qatar

3. Ethiopian airlines

4. Finnair

5. Turkish Airlines

6. Thai Airways

7. Singapore Airlines

8. Air India – riktlinjer under Covid 19 (Corona virus) samtliga flighter ställt in till 14april.

9.

Förändringar  har skett i ett oerhört högt tempo; inreseförbud, utreseförbud, Travel Ban´s, internationella regeländringar, inställda flighter, visum indragningar, utegångsförbud o s v. Pga Coronavirusets utbrott har både länderna och flygbolagen runt om i världen infört proaktiva och omfattande åtgärder  genom att radikalt inskränka och begränsa omfattningen av flygplats- och flygoperationer – allt för att begränsa spridning av virus.

Vårt Team finns här för Er och vi försöker att hjälpa till så gott som det bara är möjligt, dock vi måste tyvärr också medge att rent praktiskt är det mycket lite vi kan påverka i rådande läge.

// Tracker från Sami