Indcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skräddarsytt
Forgot password?

Familjeresor 👪

Familjeresor 👪

Ta med familjen ut på spännande äventyr i världen. Med våra speciella familjepaket blir resan minnesvärd för såväl föräldrar som barn. Indcen Resor erbjuder både färdiga reseförslag och skräddarsydda upplägg, allt utifrån vad just Din familj drömmer om att få uppleva. Boka Er Familjeresa  hos oss – alltid till rätt pris!

Långgrunda kokospalmsstränder med snorkling, det fantastiska djurlivet i regnskogen, vilda djur på safari,  actionfyllda nöjesparker och vattenland – bara fantasin sätter begränsningar för vad som finns att upptäcka ute i världen. Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till Er nästa familjeresa  eller boka ett färdigt paket om Ni redan har bestämt er. Vi erbjuder många orter med barnvänliga hotell, lägenheter & bungalows/chalets med 1-4 sovrum för familjer och större sällskap (4-10 personer). Välj vilken standard på boende som passar Er, från 2-5-stjärnigt. Oavsett vilken måltidsform Ni önskar ha (Självhushållning, Frukostpension, Halvpension, Helpension & olika former av All Inclusive) så har vi resan för Er!

Ni väljer själva utreseort, reslängd, antal stopp och budget för Er resa. Vi har hotell och resorts med exempelvis delfinarium och vattenparker/lekland och barnklubbar om så önskas. Passa även på att lägga in flera stopp på samma resa, eller varför inte en Stopover i en storstad för att njuta av shopping, sevärdheter och metropolens puls – hos oss är allting möjligt!

Ge familjen ett oförglömligt äventyr – boka familjeresan hos oss! 🙂

Sortera på:

7590kr Indien

Introduktionsresa till Kerala (Kochi, Munnar, Periyar, Alappuzha & Varkala)


Res till Kerala – sydindiens härligaste plats! Ett färgstarkt paradis med smeknamnet “Gods own country”. Med sitt frodiga landskap, vackra stränder och härliga klimat är det enkelt att förstå varför Kerala är så populärt – delstaten som dessutom anses ha landets högsta jämställdhet. Upptäck södra Indien!


6390kr Indien

Gyllene Triangeln – Delhi, Agra, Fatehpuri Sikri, Jaipur & Amber 7d.


Idealisk förstagångsresa till Indien. Huvudstaden Delhi med sin gamla och nya del, världsberömda kärleksmonument Taj Mahal i Agra, spökstaden Fatehpuri Sikri och den rosa staden Jaipur med Amber Fort. Du kan bygga på resan med tex. tigersafari och avslutningsvis med sol och bad. Vi skräddarsyr efter dina önskemål!


Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!