Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Underbar Rundresa Bangladesh

Underbar rundresa i Bangladesh


Bangladesh är en ofta bortglömd pärla med mycket att erbjuda! Boka en spännande rundresa där du får uppleva livliga Bangladesh – besök olika byar, ta en båttur på Kaptai Lake och koppla av med sol & bad. Den perfekta balansen för en härlig resa på 10 dagar!

Resplan & höjdpunkter
Dag 1 – Ankomst Dhaka
Dag 2 – Dhaka – Chittagong – Rangamati (besök vid tempel)
Dag 3 – Rangamati (besök i by)
Dag 4 – Rangamati – Bandarban (besök vid tempel)
Dag 5 – Bandarban – Cox Bazar (besök i by)
Dag 6 – Cox Bazar (båtutflykt Saint Martin Island)
Dag 7 – Cox Bazar
Dag 8 – Cox Bazar
Dag 9 – Cox Bazar – Dhaka
Dag 10 – Avgång Dhaka

Bangladesh
Kulturresor 🙏Rundresor 🏯

27.600 kr

Intresseanmälan

DAG 1: Ankomst Dhaka
Ankomst Dhaka International Airport transfer till hotell Dhaka Garden Inn. Middag och övernattning.

DAG 2: Dhaka – Chittagong – Rangmati 
Tidig frukost och sedan flyg till Chittagong (ca 45 min flygning), vidare med transfer till Rangamati (ca 3 timmar). På vägen besöker ni Rajban Bihara, ett område med flera buddhistiska tempel. Väl framme incheckning på hotell Parjatan Motel Rangamati.

Under eftermiddagen besöker ni byar, marknaden och tar det lugnt vid Hanging Bridge. Övernattning på Rangamati Holiday Complex / Parjatan Motel.

DAG 3: Rangamati
Besök en by och upplev människornas färgstarka livsstil! Äter sedan lunch på hotellet och fortsätt med en eftermiddagstur på Kaptai-sjön med motorbåt. Middag och övernattning på hotellet.

DAG 4: Rangamati – Bandarban
Efter frukost fortsätter resan till Bandarban, ni stannar för lunch på lokal restaurang. Transfer till Parjatan Motel. På eftermiddagen besöker ni buddhistiska Golden Temple. Middag och övernattning på hotellet.

DAG 5: Bandarban – Cox Bazar
Besök till byar efter frukost. Lunch på hotellet, sedan fortsätter resan till Cox Bazar – på vägen stannar ni vid det buddhistiska templet i Ramu. Anländ till Cox Bazar sent på eftermiddagen och checka in på Long Beach Hotel eller liknande. Njut av solnedgången på den längsta, obrutna stranden i världen! Under kvällen besöker ni en souvenirbutik. Middag och övernattning på hotellet.

DAG 6: Cox Bazar (utflykt till Saint Martin Island)
Tidig frukost för att sedan ta en heldagstur till Saint Martin Island via Teknaf med båt. Lunch på lokal restaurang. Saint Martin är bangladeshiernas egen favoritö – Bangladeshs stolthet och enda korallö. Njut av dagen för att under eftermiddagen sedan åka tillbaka till Cox Bazar!

DAG 7-8: Cox Bazar
Upptäck Cox Bazar på egen hand! Passa på att koppla av på stranden och besök den livliga hamnen där vardagen pågår för fullt. Lunch, middag och övernattning på hotellet.

DAG 9: Cox Bazar – Dhaka
Ledig förmiddag, och efter en tidig lunch på hotellet transfer till flygplatsen för inrikesflyg till Dhaka. Transfer till Dhaka Garden Inn. Besök Nationalmuseet. Middag äter ni på en lokal restaurang. Övernattning på hotellet.

DAG 10: Avgång hemåt/ vidare
Efter frukost tar ni en sightseeingtur där ni t.ex. kan besöka Sadarghat River Terminal, Ahsan Manjil, Star Mosque, Lalbag Fort, Dhakeswari Temple, Lord Carzon Hall och Central Shahid Minar. Lunch på lokal restaurang.

På eftermiddagen besök till National Parlament House och National Martyrs Monument. Middag på lokal restaurang och sedan transfer till flygplatsen för hemflygning.

 

RESAN INKLUDERAR
Flyg t/r Dhaka
All transfer
Boende i dubbelrum
All sightseeing enligt resplanen inklusive nödvändiga inträdesavgifter.
Nödvändigt tillstånd från de berörda myndigheterna
Frukost på hotell / motell
Måltider i lokala restauranger enligt resplan
Dhaka – Chittagong – Dhaka inrikesbiljetter med lokala skatter
Teknaf – St. Martins – Coxs kryssningsbiljetter
1 liter 1 flaska mineralvatten per person per dag
Engelsktalande guide

INGÅR EJ 
• Visum Bangladesh
• Dryck
• Dricks
• Avbeställningsskydd, Reseförsäkring (frivilligt)

TILLVALSMÖJLIGHETER
• Förläng eller förkorta din resa enligt önskemål
• Stopover t ex Abu Dhabi, Doha, Dubai, Indien, Sri Lanka m fl orter

Pris avser per person i delat dubbel- eller trippelrum. Tillägg enkelrum. Tilläggsperioder på flyg samt boende förekommer, pris avser lägstaprisperioder i mån av lediga platser.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!