Indcen Resor | Flyg, hotell, skrÀddarsyttIndcen Resor | Flyg, hotell, skrÀddarsytt
Forgot password?

Rovos Rail 🚉 LyxtĂ„g Sydafrika

Sydafrika – ROVOS RAIL 🚉 PĂ„byggnadspaket
3 Dagar/2 NĂ€tter

Upplev Afrikas höjdpunkter medan du Ă€r omgiven av oslagbar Lyx pĂ„ Rovos Rail  🙂  som utan jĂ€mförelse Ă€r vĂ€rldens mest Exklusiva TĂ„g. Med Rovos Rail finns det sju olika resvĂ€gar. Man kan exempelvis resa mellan Pretoria och Kapstaden, som Ă€r den mest populĂ€ra rutten, eller sĂ„ kan man resa lĂ€ngre upp i Afrika till Victoriafallen och Ă€nda upp till Indiska Oceans kust i Tanzania. En annan resrutt gĂ„r upp till Namiböknen, vĂ€rldens Ă€ldsta öken, via Atlantkusten och nationalparken Etosha. Alla strĂ€ckor med Rovos Rails kan göras i omvĂ€nd riktning. Rovos Rail kombinerar tĂ„gresandet under guldĂ„ldern med moderna bekvĂ€mligheter, vilket skapar en oförglömlig och extravagant resa i en svunnen tid. En upplevelse Ni inte fĂ„r missa!

INGÅR PÅBYGGNADSPAKET ⬇
‱ 3 dagar/2 nĂ€tters Tur Komplett
‱ Boende i delad KupĂ©
Rovos Rail (Pullman Kupé)
‱ Samtliga MĂ„ltider
‱ Alla alkoholhaltiga och andra/övriga drycker
‱ 24-timmars rumsservice och obegrĂ€nsad tvĂ€tt medans ombord pĂ„ tĂ„get
‱ Utflykter som Ă„tföljs av en kvalificerad guide enligt program (kan Ă€ndras)

TILLVALSMÖJLIGHETER ⬇
‱ Deluxe KupĂ© eller Royal KupĂ©
‱ Flyg t/r reguljĂ€rt till Sydafrika

‱ AvbestĂ€llningsskydd
‱ ReseförsĂ€kring

Pris avser lÀgstaprisperioder i mÄn av platser lediga, tillÀggsperioder förekommer. Valutor och priser kan Àndras med kort varsel.

 

🚉 DAGSPROGRAM ROVOS RAIL ⬇

Dag 1 Fredag
15:00 Avresa frĂ„n Rovos Rail Station, stig ombord pĂ„ ”Pride of Africa”  dĂ€r resan tar er söderut via Johannesburg genom guldfĂ€lten av Witwatersranden.

16:30 Te serveras i loungen och i utsiktsvagnen

19:30 Middag serveras i restaurangvagnen

Övernattning pĂ„ tĂ„gen

Dag 2 Lördag

07.0 Frukost serveras fram till kl. 10.00

10.00 AnlÀnd i Kimberley. Ni besöker Big Hole Diamond och Diamond Mine Museum.

12.30 TĂ„gen rullar vidare till Matjiesfontein via De Aar.

13.00 Lunch serveras i restaurangvagnen

16.30 Te serveras i loungen och i utsiktsvagnen

19.30 Middag serveras i restaurangvagnen

Övernattning pĂ„ tĂ„gen

Dag 3 Söndag

07.00 Frukost serveras fram till kl. 10.00

08.15 Besök den historiska byn Matjiesfontein.

10.30 TÄget avgÄr till Kapstaden via Worcester.

13.00 Lunch serveras i restaurangvagnen

16.30 Te serveras i loungen och i utsiktsvagnen

18.00 Ankomst Cape Town Station, plattform nr 24

Observera att turen & programmet kan justeras nÄgot och kan Àven tas i omvÀnd riktning för samma pris. Kolla alltid med oss.

TÄgen tar max 72 passagerare med 36 Kupéer. Alla vagnar bÀr en historia och har omsorgsfullt byggts om i viktoriansk stil med traditionell möblering och inredning. LÀngst bak i tÄget finns en panoramavagn med extra stora fönster och en balkong dÀr man fÄr röka. TÄget Àr i övrigt rökfritt. Det finns möjlighet att slappna av i nÄgon av de sköna fÄtöljerna i loungevagnen. Det finns tvÄ restaurangvagnar som dukas upp tre gÄnger om dagen med linnedukar och silverbestick för att rymma de 72 passagerarna i en sittning. Till trerÀttersmenyn komponerad med lokala delikatesser och fÀrska och sÀsongsbetonade rÄvaror serveras nÄgra av de bÀsta vinerna Sydafrika har att erbjuda.

Det finns 3 olika klasser pÄ Rovas Rail. Pullman  Àr den minsta kupén med sina 7 kvadratmeter och privata badrum med dusch. Under dagen fÀlls sÀngen ihop till en soffa.

Deluxe  kupén mÀter 11 kvadratmeter. Förutom sÀngarna sÄ har Deluxe-kupén 2 extra sittplatser. I badrummet finns en dusch.

Royal  Àr den största kupén med sina 16 kvadratmeter. Kupén upptar en halv vagn och har en liten lounge samt badrum med separat dusch och badkar.

Samtliga kupéer har dubbelsÀng eller tvÄ enkelsÀngar, skrivpulpet, sÀkerhetsskÄp och minibar som fylls efter dina önskemÄl. Kupéerna saknar dock TV i en strÀvan att efterlikna dÄtidens atmosfÀr. Rumsservice Àr tillgÀngligt dygnet runt.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av vÄra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!