Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Koh Chang Öluffning 3 öar (Koh Chang, Koh Mak & Koh Kood Islands) Thailand

Addu Atoll Thailand

Thailand – Koh Chang Island Hopping Öluffning

Koh Chang Island Hopping (Öluffning) är ett bra och smidigt sätt att upptäcka de små öarna söder om välkända ön Koh Chang ”Elefantön” i den skärgård i Thailand som ligger allra längst öster ut av Konungariket Thailands alla paradisöar. På denna fina resan får ni bland annat besöka öarna Koh Chang Island, Koh Mak Island och Koh Kood Island. Passa på att lägga in en Stopover (kostnadsfritt) i den pulserande storstaden & världsmetropolen Bangkok City och boka till transfers & boende – vi skräddarsyr!

INGÅR PAKETPRIS 
• Flyg t/r reguljärt till Bangkok City (Thailand)
• Inrikes flyg t/r reguljärt Bangkok – Trat
• Flygskatter & bränsletillägg
• Bokningsavgift
• Lokal representation (lokal turoperatör)
• Samtliga Transfers enligt program
• Sightseeing enligt program
• Boende enligt program (14 nätter/3 öar)
• Måltider enligt program

TILLKOMMER 
• Övriga måltider
• Övriga utflykter
• Personliga utgifter

TILLVALSMÖJLIGHETER 
• Stopover Bangkok City med transfer & boende
• Utöka din vistelse med boende fler nätter på öarna Koh Chang, Koh Mak & Koh Kood
• Kombinera med andra orter inom Thailand

Observera: Minimum 2 personer (fler personer på request). Barnrabatter finns (0-11 år).

DAGSPROGRAM 

DAG 1
Ankomst till Trat Airport & transfer från Trat flygplats till ön Koh Chang (”Elefantön”). Resterande dagen till egna strövtåg. Övernattning på Koh Chang Kacha Resort.

DAG 2
Frukost på hotell. Klong Son trek. Klong sonen vandringen är ett nytt och unikt vandringen börjar med en djungel vandring upp till 500 meter, stannar för lunch på bergets topp. Efter lunch fortsätter vi ner på andra sidan av berget där vi kommer till Klong Son vattenfall, efter en simtur i det kristallklara vattnet vandrar vi till Ban Kwan Chang elefant läger. Övernattning på Koh Chang Kacha Resort. (Frukost/Lunch).

DAG 3 & 4
Frukost på hotell. Dagen till egna aktiviteter. Övernattning på Koh Chang Kacha Resort. (Frukost).

DAG 5
Frukost på hotell. Transfer från hotell till Ko Mak med Speed Boat. Övernattning på Koh Mak Resort. (Frukost).

DAG 6-9
Frukost på hotellet. Dagen till egna aktiviteter. Övernattning på Koh Mak Resort. (Frukost).

DAG 10
Frukost på hotell. Idag kommer vi att resa med båt till Koh Kood. 80 kilometer sydost om provinshuvudstaden Trat, Ko Kood ön är längst från fastlandet. Det är också den östligaste ön i Thailand och gränsar till Kambodja. Med en yta på 129 kvadratkilometer, är Ko Kood den näst största ön i Ko Chang Marine National Park och den fjärde största i Thailand, efter Phuket, Ko Samui och Ko Chang. Det finns en liten kanal som går inlandet som kantas av mangrove, som du kan upptäcka genom kanoter, samt ett litet vattenfall. Övernattning på Shantaa Resort. (Frukost).

DAG 11-14
Frukost på hotell. Dagen till egna aktiviteter. Övernattning på Shantaa Resort.

DAG 15
Speed Boat tillbaks till Laem Sok Pier och sen vidare till Trat flygplats för vidare transport hem till Skandinavien (via Bangkok).

KOH CHANG KACHA RESORT – KOH CHANG (3*)
Adress: 88-89 Moo 4, White Sand Beach (Had Sai Khao), Koh Chang 23170, Thailand.
Web: www.kohchangkacha.com

Koh Chang Kacha Resort & Spa är ett trevligt mellan klass hotell beläget direkt på stranden och som består av två byggnader. Hotellet har två pooler, varav en med barnsektion som ligger i Hillside Wing, den nybyggda delen av hotellet. Den andra poolen ligger vid stranden. Där finns också en separat barnpool. Gratis pool- och strandhanddukar, solstolar och parasoller. Poolbar. Room service. Trådlöst internet samt internet i receptionen mot avgift. Hotellet har två restauranger. Spa och gym finns i Hillside Wing. Närhet till restauranger, barer och butiker i centrum av White Sand Beach. Alla rum är moderna och välutrustade med trägolv samt a/c, kassafack, tv, telefon, internet, minibar/kyl, vattenkokare, hårtork, bad/dusch och wc finns på rummen. Balkong eller terrass.

KOH MAK RESORT – KOH MAK (2*)
Adress: 1 moo 2 Koh Mak Island, Koh Kood, Koh Mak 23120, Thailand.
Web: www.kohmakresort.com

Koh Mak Resort ligger i Ao Suan Yai på västra sidan av ön Koh Mak. Alla bungalower ligger längs den 1.500 meter långa, vita korallsandstranden. Alla rum har antingen luftkonditionering (a/c) eller tak-fläkt samt tv och safe samt dusch/wc. Här finns också 2 restauranger.

SHANTAA RESORT – KOH KOOD (2*)
Adress: 25/2 Moo 1 Aao Tapao, Koh Kood 23000, Thailand.
Web: www.shantaakohkood.com

Shantaa Resort är en familjeägd resort av turistklasstandard och är helt klart en av de allra mysigaste på hela ön. Resorten har stora ytor men har endast tio villor för att begränsa antalet gäster för att kunna ge riktigt god service till alla sina besökare. De pittoreska villorna ligger uppe på en höjd för bästa strand-vyer och förtrollande solnedgångar. Rummen är fint inredda med alla de nödvändigaste bekvämligheterna. Badrummen är placerade utomhus med egen liten trädgård. Resorten har en egen pool. Resorten har också en trevlig restaurang och bar samt tillgång till olika fritidsaktiviteter som exempelvis dykning, snorkling och kajakturer att erbjuda.

VI HAR FLYTTAT

Du hittar oss nu på
Olof Palmes Gata 12

Du är varmt välkommen in i våra nya lokaler!
VISA KARTA
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!