Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Klassiska Kruger National Park (Big 5 Safari) Panorama Route & Blyde River Canyon Sydafrika

Sydafrika
Safariresor 🐾

Sydafrika – Klassiska Kruger

Nkambeni Camp är beläget nära ingången till Kruger National Park och här har ni en stor chans att se “Big 5”, buffel, elefant, lejon, leopard och noshörning. Du kan även rida på elefant i en av Sydafrikas mest fantastiska safaripark. Ni kommer att uppleva sevärdheter,vildmarksdofter och ljud i och runt parken. Turen går vidare genom Panorama Route där ni får se den tredje största i världen och naturliga kanjonen Blyde River Canyon.

DAGSPROGRAM:

Dag 1 Johannesburg – Nkambeni Safari Camp:
Vid ankomsten i Johannesburg, transfer med guide till upphämtningsplatsen i Nelspruit för vidare färd mot lodgen Nkambeni Safari Camp
( avgår kl 11,00 förmiddag) . Vid ankomsten till Nkambeni Safari Camp, välkomnas ni av en viltvårdare, som kommer ge information om campen. Inkvartering i standardrum en-suite dusch. är komfortabla med stora sängar och luftkonditionering. Ni kommer att visas till er chalet , där ni kan koppla av och varva ner innan middagen serveras. Övernattning på Nkambeni Safari Camp. ( Middag)

Dag 2 Nkambeni Safari Camp – Heldag safari:
Vakna till ljudet av den afrikanska bushen. Vi är uppe tidigt för en tidigt morgon game drive där vi upplever en vacker soluppgång i det vilda. Detta reservat är hem till Big 5, liksom ett stort utbud av andra vilt såsom olika antiloper arter (Buck arter), giraffer, hyenor, flodhästar, geparder, vildhundar, babianer, apor och mycket mer. Det finns också ett rikt fågelliv Åter till lodgen på förmiddagen för att njuta av en rejäl frukost. Hädanefter kan du ta en extra guidad safari, där du kan lära dig mycket mer om spårning av djur, vegetationen och ekologin i området. Alternativt kan du välja att koppla av på lodgen. Senare på eftermiddagen påbörja din andra game drive genom reservatet. När det blir mörkt kommer er ranger att använda en kraftfull spotlight för att söka ut nattaktiva djur. Chansen att se leopard är större på natten, och vi kan även ha turen att bevittna ett lejon jaga. När du återvänder till lodgen väntar god middag. Övernattning på Nkambeni Safari Camp. ( Helpension)

Dag 3 Half dag safari & Elephant interaktion Äventyr:
Njut av en tidig morgon frukost på lodgen, efteråt avgår ni på en halvdags safari i Kruger National Park, där ni kommer att lämna Nkambeni via Phabeni Gate och njuta av en lunch på antingen Perrys Bridge eller Hippo Hollow restaurang längs vägen. Ni kommer också att göra ett Elefant interaktion äventyr där förutom att interagera med elefanterna, har ni möjlighet att rida en av dessa fantastiska varelser, slingrandes ner skuggiga stigar och njuta av utsikten. Härefter kommer ni att och fortsätta med en game drive på vägen tillbaka till lodgen. Övernattning på Nkambeni Safari Camp. (Frukost/Lunch/Middag)

Dag 4 Nkambeni Safari Camp – Heldags Safari:
Idag blir det en tidig morgon game drive där ni upplever en vacker soluppgång i det vilda. Efter frukost kan ni ta en annan valfri guidad safari eller koppla av och varva ner på lodgen. Sent på eftermiddagen kommer ni att påbörja ert andra kvälls game drive genom reservatet innan ni återvänder till lodgen. Övernattning på Nkambeni Safari Camp. (Helpension)

Dag 5 The Panorama Route:
Idag kommer att spenderas på den vackra Panorama Route, mest känd för sitt kulturarv och dramatiskt landskap. Höjdpunkter i denna region inkluderar Blyde River Canyon, den tredje största i världen och hem till ett överflöd av djur och fågelliv. Detta område har också några av de bästa vyer och natur i Sydafrika. Andra måste-se sevärdheter är Bourke s Luck Potholes och Gods’s Window utkik samt flera majestätiska vattenfall i området. Ni kan antingen välja att passera genom den gamla guldgrävare s stad Pilgrims Rest, eller den mysiga staden Graskop för lunch (egen räkning). Resten av dagen kommer att spenderas i lugn och ro på lodgen, där ni kan koppla av i ditt rum eller runt poolen innan middagen. Övernattning på Nkambeni Safari Camp (Frukost/Lunch/Middag)

Dag 6 Nkambeni Safari Camp – Heldags safari:
Vakna i naturen igen bara för att njuta av en annan fantastisk game drive där ni kan ha möjlighet att se de djur som kan ha undgått dig innan. Återgå till lodgen på förmiddagen för att njuta av en god frukost. Efteråt har ni möjligheten för en annan guidad safari . Ni beger er ut på en kvälls safari i reservatet innan middagen. Övernattning på Nkambeni Safari Camp ( Helpension)

Dag 7 Nkambeni Safari Camp – hemåt:
Njut av en tidig morgon ”bush walk”, följt av frukost och sedan utcheckning. Transfer till Nelspruit för att sedan åka tillbaks till Johannesburg kl. 11:00. Ni kommer att bli lämnad på flygplatsen i god tid för att checka in för er hemresa ( flygning måste ske 17.30 eller senare). (Frukost)

INGÅR PAKETPRIS:
• Flyg t/r reguljärt Johannesburg
• Flygskatter & bränsletillägg
• Flygplats transfers
• Engelsk talande guide/chaufför/ranger
• 6 nätter på Nkambeni Safari Camp (***)
• Måltider: 6 frukost, 4 luncher, 6 middagar
• Alla safaris, bush walks och turer enligt program
• Elefant interaktion och elefant ridning vid Elephant Whispers
• Heldagstur i Panorama Route

INGÅR EJ I PAKETPRIS:
• Måltids dryck
• Övriga måltider som inte är nämnd
• Dricks till chaufförer, guider, och rangers
• Bagagehantering
• Visum
• Reseförsäkring
• Avbeställningskydd
• Personliga utgifter
•  Övrigt som inte är nämnd ovan

Paketpris avser per person i delat dubbel- eller trippelrum, tillägg singelrum (eget rum). Barnrabatter finns 0-11 år. Pris avser lägstaprisperioder i mån av platser lediga, tilläggsperioder förekommer på flyg & boende. Kampanjer med lägre flygpriser förekommer också.

MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!