Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Khao Sok National Park Discovery Tour Thailand 🐾

Khao Sok National Park Thailand
Påbyggnadspaket 🐬Safariresor 🐾

3.600 kr

Intresseanmälan

Thailand – Khao Sok Discovery  🐾

Khao Sok  ser ut och känns som en filmuppsättning, med sina branta höga kalkstensklippor, och denna känsla återspeglas även i den pittoreska Cheow Lan Lake. Upplev Khao Sok i en trädkoja och på en flytande bambuhydda på Cheow Lan Lake. Alla aktiviteter kombineras på denna resa, en kanottur längs Sok floden, visar det imponerande kalkstenlandskapet, en resa genom djungeln på världens äldsta taxi, elefant, upptäcktsfärder genom gamla grottor, turer genom djungeln, där du kan söka efter exotiska näshornsfåglar, Gibbons och andra djur. Khao Sok är perfekt beläget på fastlandet mellan Phuket, Krabi, Khao Lak och Koh Samui. Transfer från badorten hit tar ca 2-4 timmar.

Vi skräddarsyr Er drömresa!

DAGSPROGRAM 

Dag 1
Uphämtning från ert hotell kl. 07.00. Elefant trekking till en liten vattenfall i regnskogen. Besök Khao Sok National Park 🐾 huvudkontor för att få mer information om Khao Sok National Park och djurlivet. Incheckning på Tree House Bungalows med en fantastisk utsikt över skogen. Lunch (thaimat) på Tree House Restaurant. Jungle paddling och natt safari längs den fridfulla Sok River. Övernattning på Tree House Bungalow.

Elefant ridning i den tropiska regnskogen är en spännande upplevelse. Den 1,5 timmars vandring tar dig djupt in i djungeln mitt i det vackra bergslandskapet, ni passerar en gummi skog, korsar en grund flod, till ett litet vattenfall. Jungle paddling och natt safari längs den fridfulla Sok River är andra höjdpunkter i denna safari. Många turister säger att vägen är ett himmelrike på jorden. Med kalksten berg som täcks med dimma och tjock barrskog längs flodstränder, ni får aldrig tillräckligt med tid där. Den frodiga tropiska skogen är ett hem för olika arter av exotiska växter och djur.

Dag 2
Idag blir det jungle trekking i Khao Sok National Park. Lunch på lokal restaurang och sedan bilfärd till dammen. Long tail båttur till flytande Raft House Bungalows där ni checkar in. Efter incheckning kajakpaddling på sjön och titta på dem vilda djur. Natt safari med long tail båt. Middag och övernattning på Raft House Bungalows.

En sightseeingtur med lång svans båt är en annan favorit aktivitet. Den smaragdgröna vattnet i sjön Khao Sok och olika former av kalksten berg utspridda i och runt sjön är magnifik. I sjön finns det många saker att göra såsom simning, paddling, fiske, etc. kalksten berg täcks med grönskande tropisk vegetation är också ett hem för olika arter av exotiska djur. På natten när djuren kommer ut för att leta efter mat, tar vi dig med på en long-tail båttur för att titta på dem.

Dag 3
På morning safari med kanot. Tillbaks till hotellet för frukost. Efter frukost promenera genom djungeln till en inre sjö, som kallas ”500 rai”, sedan ta en bambu flotte till andra sidan för att utforska korall grottan. Tillbaka till Raft House Bungalows för lunch, där det också finns tid för avkoppling och bad. Utcheckning och long tail båt tur tillbaks till till piren, och transfer till ert hotell. Grottan expeditionen i Khao Sok är en rolig sak att göra och eftersom det inte är alltför svårt att ta sig till varje grotta.

INGÅR PAKETFÖRSLAG 
• 
Transfer till och från hotell i Phuket
• National Park avgifter
• Flytvästar (för barn)
• 3 luncher, 2 middagar, 2 frukostar
• Alkoholfria drycker
• Engelsktalande guide
• Boende i träd hus med badrum och toalett och fläkt
• Boende på ett flytande bambu hydda med någon fläkt
• El upp till kl. 22.00
• Gemensamma anläggningar och kommunala toaletter

Passa på att kombinera Er vistelse i parken med ett badstopp (t ex Khao Lak, Krabi, Railey Beach, Phi-Phi Islands, Koh Lanta, Koh Samui m fl badorter). Även stopover i t ex Bangkok möjligt (mot tillägg även t ex Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong, Dubai m fl orter).

Vi skräddarsyr. Res när du vill & hur du vill!

VI HAR FLYTTAT

Du hittar oss nu på
Olof Palmes Gata 12

Du är varmt välkommen in i våra nya lokaler!
VISA KARTA
Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!