Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Gyllene Triangeln + Goa

Gyllene Triangeln + Goa!

Välkommen till Indien! Ett spännande land fullt av kontraster – låt dig häpnas av Taj Mahal, gå vilse i myllrande Delhi och varva ner i härliga Goa, allt under samma resa. En resa på 9 nätter som rymmer mängder av vacker arkitektur, kultur och långa stränder.
Vi skräddarsyr helt efter dina önskemål – hör med oss! 

*Resan går även att boka utan flyg – hör med oss för pris! Vi skräddarsyr helt efter dina önskemål. 

Resplan & höjdpunkter
Dag 1: Flyg mot Delhi
Dag 2: Ankomst Delhi
Dag 3: Delhi – Jaipur
Dag 4: Jaipur (Amber Fort & Palace of Winds)
Dag 5: Jaipur – Agra (Taj Mahal)
Dag 6: Agra – Goa
Dag 7 – 10: Goa (sol & bad)
Dag 11: Avresa hem

Dag 1: Flyg mot Delhi

Dag 2: Ankomst Delhi
Välkommen till Indien! När ni anländer till Delhis flygplats kommer vår representant vänta på er, därefter transfer till hotellet. Delhi är en stad där två världar möts. Old Delhi som en gång var huvudstad i islamiska Indien är en labyrint av smala gator och gamla moskéer, New Delhi pryds istället av trädkantade avenyer och imponerande regeringsbyggnader. En spännande stad full av kontraster! Fortsätt eftermiddagen med besök till Jama Masjid, den största moskén i Indien. Kör förbi det majestätiska Röda Fortet, huvudporten (Lahore Gate) ligger vid Chandni Chowk där det ständigt är liv och rörelse! Middag och övernattning på hotell i Delhi.

Dag 3: Delhi – Jaipur
Avresa mot Jaipur – den pulserande huvudstaden i Rajasthan. Staden kallas även Pink City på grund av sin genomgående rosa färg. En färgglad, livlig metropol! På kvällen får ni tid att utforska de lokala marknaderna i staden – passa på att shoppa traditionella smycken och kläder! Middag och övernattning på hotell i Jaipur.

Dag 4: Jaipur
Efter frukost så fortsätter dagen med besök till den antika huvudstaden Amber för att se fantastiska Amber Fort. Ett område fullt med gårdar och hallar. Många av rummen har härliga väggmålningar med inlagda ädelstenar och speglar. Mest fascinerande är kanske Sheesh Mahal (spegelsalen) där lampbelysningen återspeglas i alla speglar och på så sätt belyser rummet. Stanna till vid ”Palace of Winds”, annars känt som Hawa Mahal. Det är en vacker, detaljerad fasad där hovets kvinnor brukade sitta och titta på det dagliga livet på gatan nedanför utan att själva bli sedda.

Fortsätt eftermiddagen med en sightseeingtur i City Palace, ett överväldigande komplex av fantastiska palats, trädgårdar och gårdar, dekorativ konst och snidade dörröppningar. Slottsmuseet rymmer samlingar av sällsynta manuskript, kostymer, mattor och miniatyrmålningar. Promenera till närliggande Jantar Mantar eller Astronomical Observatory. Middag och övernattning på hotell i Jaipur.

Dag 5: Jaipur – Agra
Ni åker vidare till Agra med ett stopp vid trappbrunnen Chand Bawri på vägen. Vid ankomst checkar ni in på hotellet. Eftermiddagen fortsätter med att besöka Agra Fort, en mur byggd av röd sandsten. Innanför ryms den vackra pärlemoskén och många palats, även Taj Mahal är synlig från ena sidan av fortet. Se solnedgången över Taj Mahal – ett minne för livet. Taj Mahal är ett av sju underverk i världen och byggd av Shah Jahan som en grav för sin älskade fru Mumtaz Mahal.

*Obs! Taj Mahal är stängt på fredagar för offentligt besök. Övernattning på hotell i Agra.

Dag 6: Agra – Goa
Transfer till Delhis flygplats för att ta er vidare mot kusten – Dags för Goa! Framme i Goa möts ni med transfer för att ta er till hotellet. Incheckning och övernattning.

Dag 7 – 10: Goa
Spendera dagarna på egen hand i Goa – en spännande stad där det indiska blandas med västerländska influenser. Slappna av på stranden och varva ner efter dagar av intryck! Övernattning på hotell i Goa.

Dag 11: Avresa hem
Äventyret i Indien är slut för den här gången och ni hämtas med transfer för att åka hem från Goa international Airport.

INGÅR
• Flyg t/r Indien.
• Inrikesflyg Indien.

• Boende dubbelrum för 9 nätter enligt program.
• Boende med halvpension i Delhi, Jaipur & Agra.
• Boende med frukost i Goa.

• All transfer enligt program.
• Engelsktalande guide under sightseeing.
• Entréavgift till monument.
• Rickshaw-tur i Old Delhi.
• Obegränsat vatten under lång körning.

HOTELL (4*)
Delhi – Vivanta by Taj Dwarka
Jaipur – Hotel Indana
Agra – Taj Gateway
Goa – Bloom Suites

INGÅR EJ
• Visum.
• Personliga kostnader.
• Kameraavgift vid monument. Eventuella Porterage-tjänster vid flygplatsen.
• Annat som inte nämns ovan.

Visum till Indien behövs!

E-Visum / visa on arrival –  Nyhet! för vistelse upptill 60 dagar. Ska sökas senast 5 dagar före avresa. Hemsidan kräver snabb ifyllning av svar till frågorna samt skannad pass och bild på sökande. Man ska inte ha ursprung från Indiens grannländer – då ska visumet istället sökas på visumkontoret!
Klicka här för att komma till e-visum ansökningssida!

Indcen Resor kan hjälpa med sökandet av e-visumet – vi tar 350 kr  servicearvode utöver de 80 USD.
E-visumet mailas direkt till resenärens mail, godkännande ska skrivas ut och tas med för att bekräfta till flygbolaget att visumet finns att erhålla vid ankomst i Indien. Obs! Räkna med att det kan ta ca 1 timme extra vid ankomsten, så kom ihåg att ha marginal för eventuellt anslutningsflyg/tåg ifall du ska åka vidare på en gång.

Visum som stämplas i passet. – Från och med den 11 maj 2020 är det inte längre möjligt att söka visum hos Cox & Kings Global Services.

2. Alla utländska medborgare som vill resa till Indien med ett regelbundet visum bör kontakta Indiens ambassad i Stockholm direkt från 11 maj 2020 på Adress: Kornhamnstorg 4, 111 27, Stockholm för visumtjänster.

3. Indiens ambassad i Stockholm kommer inte att vara ansvarig för någon tvist och / eller förlust som uppstått till följd av att ansökan lämnades in den 11 maj 2020 eller senare för att besöka Indien på M / s Cox & Kings Global Services Private Limited i Stockholm.

OBS! Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomsten från Indien.

Då regler och avgifter kan ändras med kort varsel är det viktigt att du går in på hemsidan för aktuell information och kontroll i samband med att du ska ansöka om visum. Felaktigt visumformulär eller inbetalning kan medföra extra avgifter och försening i hanteringen.
På anvisning av Indiens regering har biometriska rutiner, (fingeravtryck och ansikstsscan) införts vid ansökan av visum till Indien.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!