Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Cykel Resa Igenom Vietnam

Vietnam
Kulturresor 🙏Rundresor 🏯

20.500 kr

Intresseanmälan

Vietnam – En intressant Cykelresa genom landet

Ett roligt sätt att upptäcka Vietnam för de lite mer äventyrliga. Denna tur är lämplig för alla och kräver inte någon speciellt god fysisk kondition.

DAGSPROGRAM 

Dag 1 Ankomst Hanoi
Efter ankomst kommer ni att ha tid på morgonen att utforska staden, på eftermiddagen kommer ni att ge er ut på en 1,5 timmars cyclo tur för att utforska centrala marknaden i Dong Xua och sedan besöka den berömda Old Quarter.

Dag 2 Hanoi
På eran andra dag, med fötterna på pedalerna, kommer ni att besöka president Ho Chi Minhs Mausoleum, hans trädgård och stylta hus, följt av lunch med traditionell musik. Ni kommer att fortsätta med ett besöka One Pillar Pagoda, den berömda Temple of Literature och den legendariska sjön Hoan Kiem. På kvällen kommer ni avrunda eran kulturella utflykt i Hanoi med en Water Puppet Show. Övernattning i Hanoi (Frukost).

Dag 3 HANOI – HOA BINH
Från Hanoi, kommer ni att åka till Hoa Binh, den första delen av resan är längst en bergsväg och den sista sträckan kommer ni att cykla. På eftermiddagen kommer ni att syckla till den närliggande Lac byn, hem den lokal thiländska minoriteten

Övernattning i Mai Chau. (Frukost/Lunch/Middag).

Dag 4 HOA BINH
Efter frukost börja dagen med en 3,5 timmars vandring från Lac by till Chay by ni passerar stiger egnom berget, dolda minoritet byar och risfält. På eftermiddagen kommer ni att åka en 1.5 timmars bilresa till Cao Phong. Vid ankomsten kommer ni cyckla 2 timmar från Ca Phong till Giang Mo byn som är hem till Muong minoriteten. Övernattning i at Giang Mo villag. (Frukost/Lunch/Middag).

Dag 5 HOA BINH – HALONG BAY
Efter en tidigt frukost kommer ni att cykla en kort sträcka från byn till motorvägen för att sedan åka bil till fantastiska smaragdgröna vattnet i golfen av Tonkin, där det finns mer än 1000 öar i vattnet som kallas Ha Long Bay. Vid ankomsten i Ha Long Bay, stig omboard eran Junk. Lunch omboar och börja eran 2-dagars/ 1-natts kryssning inkl. kajakpaddling. Under kryssningen, besöker ni Dinh Huong Island, Ga Choi Island, Dog Island, Sail Island, ni kommer att utforska Sung Sot Cave, och paddla från Titov stranden till Luon grotta.
Övernattning ombord. (Frukost/Lunch/Middag).

Dag 6 HALONG BAY – HUE
Idag fortsätter ni att utforska Halong Bay. Eran kryssning tar er från Luon grottan mot Man’s Head Island, Tortoise island och Virgin Cave. Efter eran kryssning återvänder ni till Ha Long City och njuter av en fantastisk lunch omboard. På vägen till Hanoi besöker ni berömda keramiska byn Dong Trieu. Tillbaks till Hanoi flygplats för att flyga vidare till Hue. Övernattning i Hue. (Frukost).

Dag 7 HUE – HOI AN
På morgonen blir det en cykeltur till den förbjudna staden, hem för Imperial Capital därifrån kommer ni att cykla vidare till kejsaren Minh Mang grav. Efter eran cykeltur, åker ni på en kryssning i Perfume River tillbaka till Hue, på vägen stanna till vid Kim Long by som specialiserat sig på att göra de allestädes närvarande koniska hattar i Vietnam. Efter lunch kommer ni att ta en tur till Danang och besöka Cham Museum och bilfärd till den antika staden Hoi An. Övernattning i Hoi An. (Frukost).

Dag 8 HOI AN
Hoi An är känd för sina hantverks byar, gallerier målningar och skräddarsy butiker ni får en chans att åka på en båttur till Kim Bon traditionellt hantverk by som är väl känt för sina träsniderier. Efteråt återvänder ni till Hoi An för att utforska de historiska byggnaderna och butiker. Ni kommer att få se Hoi An Market, kinesiska tempel och Japanese roofed bridge

Övernattning i Hoi An. (Frukost).

Dag 9 HOI AN – DANANG – SAIGON
På morgonen transfer till Danan flygplats för flyg till Saigon, Vietnams spirande metropol. Här kommer ni att få cykla Reunification Palace, the War Museum, Saigon Post Office och Notre Dame cathedral. Alla platser har en stor historisk betydelse för det moderna Vietnam.

Övernattning i Saigon. (Frukost).

Dag 10 SAIGON – MY THO – SAIGON
Efter Saigon, kommer ni att få utforska Mekong och inleda en resa till My Tho. Därifrån kommer ni att åka på en kryssning till de närliggande öarna och kanaler. Ni kommer att stanna vid Ben Tre, där eran cykel tur börjar. Ni passerar genom de frodiga risfält som har kommit att symbolisera Vietnam och dess jordbruks arv. Efter att ha besökt flera färska fruktträdgård fyllda öar i området, kommer ni att återvända till Saigon. Övernattning i Saigon. (Frukost).

Dag 11 SAIGON – CU CHI – SAIGON
Efter frukost bilfärd mot Cu Chi tunnlarna. Väl ute ur den staden kommer ni att cykla den sista biten till de fantastiska Cu Chi tunnlarna. Efter detta återvänder ni till Saigon på sen eftermiddag. Idag är sista chans för att handla lite souvenärer. Eran slutliga belöning blir en timmes lång fot massage. Övernattning i Saigon. (Frukost).

Dag 12 SAIGON
Dagen till egna strövtåg innan transfer till flygplatsen för flyg hemåt.

INGÅR PAKETPRIS 
 Flyg t/r reguljärt Vietnam
• Inrikes flyg i Vietnam
• Flygskatter & bränsletillägg
• Boende i Dubbelrum med frukost
• Alla transfers enligt program
• Lån av cykel enligt program
• Inträdes avgift enligt program
• Kryssning enligt program
• Övriga måltider enligt program
• Engelsk talande lokal guide

INGÅR EJ PAKETPRIS 
 Visum

• Dricks
• Airport tax
• Personliga utgifter
• Avbeställningskydd
• Reseförsäkring
• Övrigt som inte är nämnt ovan
• Tillvalsmöjlighet: Flyg t/r reguljärt i Business Class

Paketpris avser per person i delat dubbel- eller trippelrum, tillägg singelrum (eget rum). Barnrabatter finns 0-11 år. Pris avser lägstaprisperioder i mån av platser lediga, tilläggsperioder förekommer på flyg & boende. Kampanjer med lägre flygpriser förekommer också.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!