Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Storstadsresor

Storstadsresor

New York, Hanoi, Manila, Dubai, Las Vegas eller Hongkong? Oavsett vilken sprudlande metropol Du önskar att besöka, har vi den perfekta resan för Dig! Indcen Resor erbjuder färdiga hotellpaket till en lång rad storstäder runt om i världen, vi har någonting för alla! En Fjärran Storstad passar även utmärkt att kombinera med en eller flera badorter/öar eller tillsammans med ett safari/kultur- & natur-paket.

Vad sägs om en långhelg i trevligt sällskap till en storstad där Du serveras mat, sevärdheter och underhållning i världsklass? Kanske passa på att klämma in en snabbvisit i landets huvudstad för att få en dos av puls, sightseeing, kultur och nöjesliv på vägen till strandparadiset? Besök, ring eller mejla Indcen Resor för att få inspiration till din nästa Fjärran Storstadsresa eller boka direkt om Du redan har bestämt Dig för något av våra många storstadspaket! Vi kan också boka enbart flyg – hör med oss för bästa dagsaktuella pris!

Välj mellan länder som till exempel Bangladesh, Dominikanska Republiken, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Kambodja, Kenya, Kina, Laos, Malaysia, Malaysian Borneo, Maldiverna, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Thailand, USA och Vietnam.

Vi bokar boende i önskad prisklass/standard – alltid till bästa pris hos oss.

Boka Er resa till Fjärran Storstad genom oss – vi ger Er råd att upptäcka världen!

Sortera på:

MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!