Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Om Oss

OM OSS

Indcen Resor startade sin verksamhet år 1990 med över hundratusen nöjda resenärer sedan dess.

Vi är specialister på Indien, öarna i Indiska Oceanen, Fjärran Östern, Afrika, Karibien m fl. 

Vi ordnar resor för alla tillfällen och resesällskap! Bröllopsresor, safariresor, sol- och badresor, kryssningar, dyk- och snorklingsresor, golfresor, vandringsresor, All Inclusive-resor, familjeresor och mycket mer!

Utöver privatkunder tar vi även hand om företag, föreningar och specialgrupper.
Oavsett vart och hur Ni vill resa, hjälper vi till med det. Välj bland våra färdiga resepaket eller få resan skräddarsydd enligt egna önskemål.

För Din trygghet har vi naturligtvis utställt Statlig Resegaranti hos Kammarkollegiet samt innehar IATA-rättigheter.

Vi bokar reguljärflyg till världens alla hörn, liksom hotell, transporter, hyrbil, utflykter, reseförsäkringar med mera, och alltid till rätt pris.

Vår ambition är att ge våra kunder goda råd, personlig service och mervärde.

Välkommen att kontakta oss –  ring 08-562 65 000, maila till info@indcen.se eller besök oss på Sveavägen 17 (första höghus bredvid konserthuset)

Lämna in ett ärende

Våra öppettider:

Mån-fre: 09.30 – 17.30
Lör/Sön: stängt
Dag före röd dag: 09.30 – 15.00

Adress: Sveavägen 17 (T-Hötorget – uppgång Sergelgatan)
111 57, Stockholm
Tel: 08-562 65 000

Epost: info@indcen.se

Gun

Svenska/Engelska/Koreanska
gun@indcen.se
📞 040-23 28 30

Specialitet

Fjärran östern bl a Vietnam, Thailand, Malaysia, Japan, Sydkorea och Indien. Syd Afrika – safari och sol & bad. Flybiljetter till hela världen inkl. Nordamerika och Sydamerika. Jordenrunt- och kryssningresor.

Micke

Svenska/Engelska.
micke@indcen.se
📞 08-562 65 008

Specialitet

Fjärran Östern, Karibien och Indiska Oceanens Öar. Resor till exotiska badorter och paketresor bl a till Seychellerna, Mauritius, Maldiverna, Sri Lanka, Filippinerna, Thailand, Malaysia (+ Borneo), Indonesien, Dominikanska Republiken mm. Erfarenhet av resor med barn (4 egna barn).

Momenul

Svenska, Engelska, Urdu, Bengali.
✉ momenul@indcen.se
📞
 08-562 65 012

Specialitet:

Över 15 års erfarenhet i resebranschen. Specialist på flyg och hotell i hela världen. Paketresor till Dubai, Sri Lanka, Indien och Bangladesh, Indokina m fl. Ansvarig för Indcen Affiliate program.

Afroza

Svenska, Engelska, Bengali
✉ afroza@indcen.se
📞
 08-562 65 007

Specialitet:

Specialist på flygbiljetter till Indiska Subkontinenten, Fjärran Östern, Afrika,  Australien & Nya Zealand, Nord- och Sydamerika. Specialist på omvända flygbiljetter, tågbiljetter till Indien samt paketresor till Indien.

Vasudha

✉ vasudha@indcen.se
📞
 08-562 65 016

Specialitet:

Flygbiljett specialisten. Ekonomi- samt miljö- och personalansvarig.

Raja

Svenska/Urdu/Engelska.
✉  raja@indcen.se
📞 08-562 65 005

Specialitet:

Flyg och hotell i hela världen. Specialist på Indiska subkonti-nenten & Europa. Nås efter kontors öppettider (för akut resor) – 070 4381262.

Sami

svenska, finska, engelska, hindi
✉ sami@indcen.se
📞
 08-562 65 009

Specialitet:

Indien specialisten och kunnig resesäljare. Arbetat även med reseledning, reseproduktion, kontraktering mm. VD för företaget.

Första organiserade resan – 1969

dalai-lamai-with-founder

Indcen Resors grundare Uttam Sood reste som nyexaminerad från Indien år 1959. Han studerade och arbetade i Europa (bl a på Saab i Nyköping). Med stor nyfikenhet besökte han även Sovjetunionen, för att se hur landet där staten ägde allt, fungerade. På återresan blev han förtjust i Finland, som påminde honom om hemtrakterna i Himalaya och där människorna var likasinnade dem i hemlandet. Han lämnade så småningom ingenjörsyrket och år 1967 introducerade han Indien i Finland med ett eget tv-program.

Första organiserade gruppresan gick till Indien år 1969. Han öppnade första Indiska restaurangen i Finland år 1979. På kultursidan inbjöd han en stor klassisk indisk dansturnering till Finland år 1980. För första gången skulle Indiskt te och kryddor importeras direkt från Indien år 1983 och år 1990 startades resebyråfilialet i Stockholm.

Hos Indcen Resor reser du när du vill och hur Du vill.

Vi tar fram reseförslag enligt önskemålet. Åker du på bröllopsresa, safariresa, sol- och badresa, kryssning, dyk- eller vandringsresa eller All Inclusive resa så är du varmt välkommen att begära offert från oss.

Hos Indcen Resor reser du när du vill och hur Du vill.

Vi tar fram bästa förslaget. Funderar du på bröllopsresa, safariresa, sol- och badresa, kryssning, dyk- eller vandringsresa eller All Inclusive resa så är du välkommen att begära offert från oss.

Indcen Resor startade med att erbjuda flygresor billigt till hela världen.

Vi är specialister på Indienresor, Sri Lanka resor, resor till Maldiverna, Mauritius resor, flygresor Thailand, Seychellerna resor, Malaysia resor, resor till Filippinerna, Tanzania safari, Kenya safari, resor till Bali, Indonesien och All Inclusive resor m m.

Vi har Gruppresor till Indien med svensk färdledning samt vi skräddarsyr resan enligt egna önskemål.Res individuellt eller med familj/sällskap.

Vad vi gör åt Er – bra att veta

Hos oss på INDCEN RESOR kan Ni beställa resor till jordens alla hörn, vi arbetar med de flesta flygbolag i hela världen. Genom våra moderna reservationssystem bokar vi flyg, hotell, kryssningar och hyrbilar över hela världen, och som agent kan vi förmedla arrangemang som du efterfrågar.

Tänk dock på att inga flygbolag är exakt lika varandra, utan varje flygbolag har sin egen standard och servicenivå. Samma sak gäller för hotell världen över, ett 5-stjärnigt hotell i x-land kan faktiskt ha en bättre standard och komfort än ett 5-stjärnigt här i Sverige, och vice versa. Man bör ta i beaktan att inte alla hotell i världens olika länder kan ha samma stil och standard. Likaså finner man mellan olika länder och till och med städer en stor skillnad på servicenivån. Dessa olikheter vad gäller standard, klass och servicenivå är tyvärr något som vi som förmedlande resebyrå inte kan ändra på. Vi strävar dock efter att vidarebefordra all den information vi får från våra utländska agenter, hotell, länder (och deras turistbyråer), flygbolag med flera till Er, våra kunder.

Vi arrangerar inga charterresor. Vi förmedlar reguljärflyg och har speciella avtal med de flesta flygbolag i världen. Vår ambition är att erbjuda våra kunder så bra service som möjligt. Vi ansvarar ej för eventuella tidtabellsändringar på flighter och/eller förändringar på flygplanstyp samt följder av dessa.

Hotellbetalningarna förskotteras ofta i våra kunders eget intresse (risk för avbokning annars) och precis som med flygbolagen har vi även speciella avtal med hotellen. Vi kan förmedla olika utländska arrangörers produkter såsom vi också förmedlar olika flyg och hotell.

Vi tar hand om både enskilda resenärer och grupper. Vi hjälper Er gärna med att boka hotell, transfers, rundturer och så vidare och kostnaderna varierar i relation till den typ av kategori av service Ni önskar. Ni är alltid välkomna till oss, INDCEN RESOR, för att erhålla en offert.

Vi bokar Era flygbiljetter och hotell enligt Era önskemål. Köper Ni en flygbiljett och sedan kanske kompletterar med startpaket eller några nätters boende, så betraktas detta inte som en paketresa – paketresa hos oss innebär att man bokar logi för hela vistelsen. Vi skräddarsyr resan helt enligt Era direktiv.

Vad beträffar återbetalningar av ej utnyttjade tjänster med mera, har flygbolagen, de utländska agenterna och hotellen olika villkor och system. I sådana ärenden kan inte INDCEN RESOR ansvara för återbetalningarna och endast de återbetalningar som kommer INDCEN RESOR tillhanda kan efter avdrag för omkostnader återbetalas till kunden. Avbeställningsavgifter som påförs INDCEN RESOR från flygbolag, hotell med mera kommer att debiteras kunden med tillägg för våra omkostnader. Palace on Wheels och vissa andra utländska researrangemang återbetalar ej de förskott de erhållit. På resmålen är det alltid bra att begära en skriftlig bekräftelse för eventuella avbokningar/ändringar.

INDCEN RESOR ansvarar inte för programändringar som orsakas av väder, strejk, naturkatastrofer med mera som står utanför vår kontroll.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ansvarar inte för information som delas ut på olika broschyrer tryckta av turistbyråer, flygbolag och så vidare.

Enligt lagstiftningen kan researrangören höja det avtalade priset till följd av stigande transportkostnader (bränslepriser), ändrade skatter, avgifter och kostnader samt ändrade valutakurser. Det kan förekomma plötsliga prisökningar till följd av så kallade oljetillägg, stigande skatter och säkerhetsavgifter.

MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!