Indcen ResorIndcen Resor
Forgot password?

Vanliga frågor

flyg-mot-delhi-med-finnair

Inför resan

Alla resenärer, även spädbarn, måste ha ett giltigt pass. Passet ska vara oskadat, innehålla tomma sidor för myndigheternas stämplar samt vid resa utanför Schengenområdet vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst.
Kunden är ansvarig för anskaffande av erforderliga visum. För svensk medborgare, svensk medborgare med utländskt ursprung samt utländska medborgare kan särskilda visum-bestämmelser gälla. Vi rekommenderar att ordna visum inför resan ifrån Sverige.
Observera – nekas man inresa i ett land på grund av avsaknad av giltigt pass, visum med mera, så ligger ekonomiskt ansvar för sådant helt på resenären.

Vissa länder kräver att man tagit specifika vaccinationer före inresa. Rådgör med din läkare om lämpliga vaccinationer i god tid före avresan. Observera att det finns restriktioner för flygresa efter 28:e graviditetsveckan.

Det är viktigt att ha ett ordentligt reseförsäkring. Det grundreseskydd som kan finnas i hemförsäkringen går att utöka med en kompletterande reseförsäkring. Reseförsäkring måste tecknas innan resan påbörjas, genom oss eller så kan du teckna försäkringen direkt här!

Resenären är ansvarig att kontrollera att uppgifterna i resplanen och färdhandlingarna stämmer. Det är mycket viktigt att namnen är rätt stavade samt överensstämmer med det i pass (ett förnamn räcker i bokningen).  Det är kundens ansvar att påtala eventuella fel – omedelbart vid bokningstillfället. Kontrollera uppgifterna i resplanen och färdhandlingarna! Det är numera mycket vanligt att biljetterna är icke ombokningsbara/avbokningsbara. Anses det viktigt att kunna avboka/omboka resan, så är det kundens ansvar att påpeka detta vid bokningstillfället. Det är kundens ansvar att ta reda på vilka särskilda regler som gäller för köpta biljetter avseende avbokning/ombokning.
Klicka här för att läsa mer!

MISSA INTE VÅRA NYHETER!
Indcens Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden!
JA TACK!
Vi skickar enbart ut relevanta nyheter och delar inte dina uppgifter.

Indcens Nyhetsbrev!

Registrera dig, bli inspirerad och ta del av våra exklusiva specialerbjudanden! Vi skickar enbart ut relevant information!
JA TACK!